[QUOTE=Sapadak;2357288]Να φυτιλίαζεις τη συζητηση (χαβαλε κανουμε)[/QUOTE
απλα δεν καταλαβα γι αυτο ρωτησα. και δεν ειχα καμια προθεση να αναψω την κουβεντα. αλλα ειναι λογικο νομιζω οτι οποια μηχανη εχεις αυτην και υποστηριζεις. οποτε λογικα αναβει η κουβεντα
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Λοιπον κατι τελευταιο. Επειδη μαλλον τα γραπτα παρεξηγουντε και μαλλον λογικο και επειδη δεν υπαρχει η δυνατοτητα να τα πουμε απο κοντα οποιος γνωριζει για τις mv agusta παρακαλω να απαντησει μηπως να βοηθησει. Thanks
Όλα τα μεταχειρισμένα μπορούν να βγάλουν κάποια προβλήματα. Απο το 2004 με F4 1000 Και αρκετούς γνωστούς στο εξωτερικό με Brutale, θα προσέξεις τα εξής:
1. Ρουλεμάν πίσω τροχού. Το μονόμπρατσο πιέζει πολύ τα πίσω ρουλεμάν. Προσοχή αν έχει χαλάσει και έχει φάει και το "hub" τότε πας για 1200€ το γνήσιο ανταλλακτικό. Καλή λύση εδώ είναι να το αλλάξεις με κλειστού τύπου ρουλεμάν.
2. Service 24.000 Km θέλει ρύθμισμα βαλβίδες. Εχει γίνει και εάν ναι απο ποιόν?
3. Στα 24.000 γίνεται έλεγχος και στο Injection. Προσοχή να έχει ρυθμιστεί σωστά το tps. Απο τον εγκέφαλο μπορείς να ρυθμίσεις και τα μείγματα. Αν έχει ελέυθερη εξάτμιση πρέπει να έχει δώσει και μείγμα. Αν δείς μπλέ εξάτμιση τότε δουλεύει "φτωχά"
4. Προσέχεις και τεντωτήρα καδένας. Είχε γίνει ανάκληση. Ρώτα αν έχει αλλαχτεί ποτέ. Αν όχι υπολόγιζε κανένα 100€.
Ebay βρίσκεις αρκετά ανταλλακτικά. Μπες www.mvagusta.net και διάβασε έχει ότι θέλεις εκεί. Το Πλαίσιο είναι απίστευτο. Το Μπροστινό είναι πάρα πολύ καλό. Ισάξιο σε Ohlins, χάνει μόνο λίγο στις ρυθμίσεις της συμπίεσης (έχει μικρό εύρος ρυθμίσεων που δουλεύει σωστά η συμπίεση).
Για Service Αθήνα στον Θωμά, το κατέχει και είναι καλό παιδί.
https://el-gr.facebook.com/pages/Hel...978755&sk=info
My 2 cents...
ΚΩΣΤΗΣ
Ο θωμάς έχει τα θετικά, έχει τα αρνητικά. Εγώ και όποιοι έχω συστήσει δεν έχουμε κάποιο παράπονο. Ίσως είμαι τυχερός. Ίσως παλαιά με τον Θεοδόση είχε προβλήματα με κάποια KTM. Πάντα ακούω απόψεις, σεβαστή και η δικιά σου.
Ξέχασα, πολύ σημαντικό αν κυκλοφορείς στην πόλη, που δεν προτείνεται στο συγκεκριμένο μηχανάκι λόγω γεωμετρίας (κάμπερ, κάστερ) να αλλάξεις τις φτερωτές (του βεντιλατέρ) στο ψυγείο με μεταλλικές. Οι πλαστικές είναι πολύ κοντά στο χταπόδι και λιώνουν.
edit: αν έχεις καλά ηχεία, δυνάμωσε και πήγαινε στο 4:14
http://www.youtube.com/watch?v=wIQw0ENj7XE
Τελευταία τροποποίηση από boussias; 30/07/2013 στις 20:29.
ΚΩΣΤΗΣ