Καλησπέρα σε όλους και καλώς σας βρήκα! Είμαι ο Δημήτρης απο Μαρούσι και σαν φανατικός bmwδάκιας το παρόπλησα (άτιμη αμόλυβδη) και πήρα εναν κινέζο αντιγραφή astrea στα μηχανικά και innova στα πλαστικά.
Παρόλο που μου στοίχησε 400 ευρώ στάθηκα ικανοποιημένος ΑΛΛΑ άρχισαν ΚΛΑΣΙΚΑ τα προβλήματα. Άρχισε να καίει λάδια, χάλασε το καρμπυρατέρ και έβαλα καινούριο, άρχισε να μην κουμπώνει ταχύτητες και λοιπά. Είπα να θυμηθώ τα νιάτα μου και επειδή λόγο αφραγκίας δεν μπορούσα να παω σε μάστορα να το φτιάξω πήρα σετ φλάτζες κλπ και έλυσα το μοτέρ.
Του έκανα σέρβις κανονικά και για 2 μέρες πήγαινε πολύ καλύτερα απο όταν το αγόρασα!
Οκ λέω το πέτυχα και σε δυο μερες το βάζω μπροστά να παω δουλειά και δείτε το γέλιο:
Έχεις μέσα ταχύτητα και κρατάς σταθερό γκάζι πχ στο 30% και ξεκινάς, μόλις ο κινητήρας φτάσει στο 30% τότε κάνει λες και κλείνεις διακόπτη και επανέρχεται μόλις πατήσεις πολύ το γκάζι. Μετά απο αυτά έρχεται ενας φίλος και ρυθμίζουμε μίγμα, πάλι τα ίδια και λέμε να λύσω αυριο καρμπυρατέρ μήπως έπιασε κάποιο σκουπίδι στο ζιγκλέρ. Σήμερα καθαρίζω το καρμπυρατέρ αλλά πάλι τα ίδια.....
Και ρωτώ, είναι μίγμα? πέρασε τιποτα λάδια στα πηνία και βραχυκυκλώνει? είναι ηλεκτρονική? είναι μπουζί (και με το παλιό δοκίμασα και με το καινούριο)? δεν μπορώ να βγάλω άκρη πλέον.