Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 27 από 27

Θέμα: Για την εκδρομή της 25ης Απριλίου. Post game show.

moda banana Το avatar του/της monstermind
    re paidia den kobete tis mlkies...

...sas piran ta xronia kai akougeste san ton pappou mou...

poios apo edw mesa tis prwtes tou meres you ws odigos mixanis den peire panw sinepibati...

kai poios den ekane toulaxiston mia tanzania gia na to paiksei ouaou...

poios apo edw mesa foraei oli tin wra to kranos akoma kai se diadromes tou 1 leptou???

min ginomaste too much re paidia...

...ola kala ... prosoxi... nai ... autosigratisi...

alla ama ta kaneis ola by the book... katantaei aidia...

ante ksekwlate pia

Τωρα καλο ειναι να εχουμε και να δινουμε προσοχη στην οδηγηση ιδιως με δευτερο ατομο.Δεν χρειαζεται να πιεζουμε τη μηχανη και αν παμε βολτα και ανησυχουμε οτι θα μεινουμε πισω τοτε κανουμε νοημα η μενουμε πισω για να μας καταλαβουν οι υπολοιποι οτι δεν μπορουμε γρηγοροτερα και πρεπει να κατεβει ο ρυθμος.

Μαρινο αυτα τα καναμε σε τρυφερη ηλικια λογω απειριας και βρασιματος
    Τωρα που εχουμε δει και πεντε πραγματα παραπανω λεμε και εμεις τι πρεπει και τι δεν πρεπει.Κακο ειναι να λες και μια συμβουλη στον αλλον;
    Ενταξει ο jul ηταν λιγο αψυς αλλα επρεπε, για να τονιστει η σοβαροτητα του θεματος
    Χαλαρωστε δεν σας βαζουμε χερι για κακο σας αλλα για καλο

triferi ilikia.... 22 xronon einai to palikari... den einai rtiferi ilikia?
    sta 21 pairneis to diplwma...

ksekinas prwto taksidi me tin prwti sou mixani me megali parea... eiparxei pithanotita na min pareis diko sou atomo mazi... den paizei...

den eipa oti lete mlkies... o julios i o opoios allos...

i mallon grapse lathos...

den milate....
    ...milame san papoudes
    ...kai egw to kanw...

telospanton apla na min anamasame ta masimena...
    ta kseroume pleon auta...
    kai sigoura xreiazetai na ta leme, opote as ta leme me ekpaideftikous tonous...

auto.

julius den ithela na se prosvalw, oute esena oute kanenan ok?
    gia olous to lew kai gia emena

μμμμμμμμμμμμμμ!!!!! Το avatar του/της petridist

Re: Re: Ξεκούραστος,

Αρχικά δημιουργήθηκε από Julius
    Τι είναι αυτά που λες ρε φιλαράκο? Τα πιστεύεις κιόλας? Ξεκίνησες για ταξίδι χωρίς εμπειρία με καιρό βροχερό και πήρες και συνεπιβάτη!?!??!?!?!

Βγήκαμε δύο φορές από τον δρόμο και πήγαινα σαν κότα στον εθνικό δρόμο και μάλιστα βράδυ και ευτυχώς που δεν πάθαμε τίποτα, ήτανε πολύ ωραία?

Τι ζωή του συνεπιβάτη με τι θράσος αναλαμβάνεις να την πάρεις στα χέρια σου?

Σου εύχομαι να μην τελειώσει ποτέ η τύχη σου.

Κατ'αρχήν το ύφος δεν είναι σωστό.. αλλα το ξεπερνάω αυτο!

Συμφωνώ με monstermind... είναι ουτοπικό να έχεις μοτό και να μην παίρνεις συνεπιβάτη υπό οποιεσδήποτε συνθήκες...

Δεν αμφισβητώ τον κίνδυνο, αλλά όταν είσαι με παρέα ΑΝΑΜΕΣΑ σε μοτο πιο έμπειρων οδηγών, οι οποίοι πάνε με το δικό σου ρυθμό και σου δίνουν τις σωστές γραμμές, ο κίνδυνος μειώνεται εκθετικά!!!

Όσο για τις καιρικές συνθήκες πηγαίναμε σαν κοτες κανονικά... εγώ δεν είδα πουθενά κανένα πρόβλημασ σε κανέναν πάντως..

και αν ο jtoros-δημτρης βγήκε μια φορά αντίθετο ρεύμα, και ο snipper παραλίγο να αγοράσει κάτι (δηλώνει απειρία αυτο??). Και ο πιο έμπειρος τα βρίσκει κάπως σκούρα σε τέτοιες συνθήκες..

Το τελικό συμπέρασμα είναι οτι ΟΛΟΙ πήγαμε όπως ακριβώς έπρεπε χωρίς κανένα ταρζανίλίκι και χωρίς κανένα παρατράγουδο.

Και το οτι υπο τέτοιες συνθήκες πήγαμε καλά μαλλον δεν είναι μονο ΤΥΧΗ!!!

Αυτά!!!
    Μια μέρα παιδιά μου....,, μου φέρνουν ένα κομμάτι τιτάνιο ναααααααα!!!! Τι να το κάνω σκέφτομαι????????

FZ6 RULEZ!!!

μμμμμμμμμμμμμμ!!!!! Το avatar του/της petridist

κατι που ξεχασα

και στην τελική και εςγώ άπειρος είμαι αν το θέτεις έτσι, γιατί ποτέ δεν είχα ξαναοδηγήσει υπό τέτοιες συνθήκες??

μηπως να μην πήγαινα?

ΟΣΟ ΖΕΙΣ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ

Μια μέρα παιδιά μου....,, μου φέρνουν ένα κομμάτι τιτάνιο ναααααααα!!!! Τι να το κάνω σκέφτομαι????????

FZ6 RULEZ!!!

ΕγώοΜικρόςοΑμνόςΤουΘεού Το avatar του/της jtoros

Ρε παιδιά...

...δεν χρειάζεται να αρχίσετε καυγά για μένα. Στην τελική εγώ ανέλαβα να φέρω και να γυρίσω την Χαρουλίτα σπίτι της. Και της είχα εξηγήσει το όλο σκηνικό και επέμεινε να έρθει. Δεν παραβλέπω το γεγονός πως τον τελευταίο λόγο τον είχα εγώ (αν θα ερθει ή όχι) αλλά σε αυτήν την περίπτωση υπερίσχυσε το συναίσθημά μου να της προσφέρω κάτι που τόσο της αρέσει (την μεγάλη βόλτα), παρά η λογική (σε ενδεχόμενο κίνδυνο να είμαι μόνος μου). Της είπα επίσης πως αν ήξερα ότι ο συνδυασμός των συνθηκών θα ήταν τόσο άσχημος, δεν θα την έπαιρνα μαζί μου. Και επίσης το είπα και στο τραπέζι. Πως ο "πίσω" είναι μεγάλη ευθήνη. Χαρακτηριστικα θυμάμαι να είπα πως ο "πίσω" είναι πρόβλημα "πολύ απλά επειδή είναι εκεί πίσω". Και κάποιο γέλασαν με αυτήν την απλοϊκή απάντηση. Τέλος πάντων, η γνώμη μου είναι πως δεν μαθαίνει κανείς αν δεν δει και την άλλη όχθη. Εννοώ πως μετά από αυτό το επικίνδυνο ομολογουμένως ταξίδι, υποσχέθηκα στον εαυτό μου ότι δεν θα ξανακάνω νύχτα και με βροχή δρόμο που δεν ξέρω, άσχετα αν έχω συνεπιβάτη ή όχι. Πιστεύω πως αυτό αρκεί για να πει κανείς ότι κάτι μου έμεινε από το ταξίδι.
    Πραγματικά θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό που δεν πάθαμε κάτι, αλλά αυτή είναι μια κατάσταση στην οποία έχουμε περιέλθει όλοι σε κάποια φάση της ζωής μας.
    Και για να μην συνεχιστεί η διαμάχη στο forum, θα ήθελα να βρεθούμε στην Αθήνα όταν κατέβω, να τα πούμε από κοντά. Τι λέτε;

Thnx for listening...
    Αν δεν κοιτάς εκεί που θέλεις να πας, θα πας εκεί που κοιτάς.

Nothing is Impossible!

nai nai..... na kanonisoume ena bitch party

go copana... copacabana! Το avatar του/της periklisk
    Αρχικά δημιουργήθηκε από monstermind
    nai nai..... na kanonisoume ena bitch party
    το μυαλό σου εσένα στα bitch εεεεεε??????
    ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από periklisk
    το μυαλό σου εσένα στα bitch εεεεεε??????
    gia na mai eilikrinis esena skeftomoun....

go copana... copacabana! Το avatar του/της periklisk
    gia na mai eilikrinis esena skeftomoun....
    Τι καλό παιδί!!!! Με σκέφτηκες που πήζω και κανονίζεις πάρτυ με bitches για την πάρτη μου μόνο εεεεεεεεεεεεεεεεε????????????

Να δεις και γω θα σου αφήσω κανα κοκκαλάκι!!!!!!!!!
    ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!

Ο Τρισμέγιστος Το avatar του/της Julius
    Super Moderator

Re: Ρε παιδιά...

Αρχικά δημιουργήθηκε από jtoros
    .Και για να μην συνεχιστεί η διαμάχη στο forum, θα ήθελα να βρεθούμε στην Αθήνα όταν κατέβω, να τα πούμε από κοντά. Τι λέτε;
    kamia diamaxh, sorry gia to yfos moy alla file san trenaki toy tromou akoustike to siggekrimeno komati sto keimeno sou.

mesa gia ton kafe na to thiksoume to thema kai live, giati nomizo oti vgenoun xrisima symperasmata apo teties syzitiseis.

To monstermind : trelh hlikia den yparxei, den kaneis kart... odigas ston dromo kai sta xeria sou kratas thn thn somatikh soy akereothta (kai toy synepivath poy se exei empisteytei)..... h motosykleta eidika thelei megalh orimothta gia na exeis diarkeia sthn xara poy sou prosferei. Toso apla einai ta pragmata. Peeeeeeace bro.
    F**k Isaac Newton

Διάβασε εδώ

Ο Τρισμέγιστος Το avatar του/της Julius
    Super Moderator
    re paidia den kobete tis mlkies...

...sas piran ta xronia kai akougeste san ton pappou mou...

poios apo edw mesa tis prwtes tou meres you ws odigos mixanis den peire panw sinepibati...

kai poios den ekane toulaxiston mia tanzania gia na to paiksei ouaou...

poios apo edw mesa foraei oli tin wra to kranos akoma kai se diadromes tou 1 leptou???

min ginomaste too much re paidia...

...ola kala ... prosoxi... nai ... autosigratisi...

alla ama ta kaneis ola by the book... katantaei aidia...

ante ksekwlate pia
    +++++ kai synexeia

re monsterako exei dikio oti akougomaste san papoudes merikes fores (mporei kai na tinoume na ginoume papoudes merikoi)

alla ksereis, merikes fores leo ti tyxeros poy eimouna kai thn evgala kathari apo kati tetoies malakies kai metrao kai toys filous pou exasa mesa sta xronia kai meta skaei o filos "Jtros" kai einai san na me vlepo prin apo merika xronakia.

nai PLEON den pao oute metro xoris to kranos kai auto meta apo 2 atyximata kala (to ena merikes dekades metra apo to spiti mou) poy ETYXE na forao kranos kai thn glytosa polyyyyy ftina kai sta dyo.
    Akougomaste san papoudes pou leme PANTA KRANOS kai to panta simenei PANTA, alla giati na prepei na patheis kai esy ta dyo sou atyximatakia kai ean thn vgaleis kathari apo kolofardia gia na to ektimiseis kai na mhn dexteis oti anthroph me emphria sthn ptosh soy lene oti tha se sosei kai oti xriazete na to forame esto kai gia ena lepto? (mporei to yfos na einai prosopiko alla mhn masas)

auta

gia perisotera peraste na fate goal thn tetarth to vrady kai ta leme apo konta meta me mpyres (einai oti prepei meta ton agona).

:wacko:
    F**k Isaac Newton

Διάβασε εδώ

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Λιγο την προσοχη σας για την εκδρομη!!!
    από hornet στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 49
    Τελευταίο μήνυμα: 08/04/2005, 15:39
  2. Για την εκδρομη της 25ης όσοι θα έρθουν με ΦΕΡΡΥ!!!
    από Adventure-R στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 26/04/2004, 06:51
  3. Για την εκδρομη της 25ης (ωρα συναντησης,τοπος)
    από hornet στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 25/04/2004, 20:46
  4. Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 19/04/2004, 18:17
  5. Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 07/01/2004, 22:54

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας