τόση διαφήμιση κι αυτή η Επίδαυρος πια, εγώ Απρίλη μήνα που κατέβηκα δεν έβρισκα ταβέρνα ανοιχτή να φάω ρε γμτ![]()
τόση διαφήμιση κι αυτή η Επίδαυρος πια, εγώ Απρίλη μήνα που κατέβηκα δεν έβρισκα ταβέρνα ανοιχτή να φάω ρε γμτ![]()
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Μενέλαε γενικά στο εξωτερικό πολλοί είναι αυτοί που χρησιμοποίησαν το ιντερνετ και τις "παροχές" του (βλέπε σελίδες κοινωνικής δικτυωσης, σωλήνα, κτλ κτλ) για διαφήμιση, ανάδειξη, επαγγελματικούς λόγους κτλ κτλ. Σταδιακά γίνεται και αυτό όλο και περισσότερο και στην Ελλάδα.
Δεν είναι κατακριτέο αυτό σαν κίνηση προφανώς και αποτελεί κατά κανόνα εύκολο, γρήγορο και κυρίως οικονομικό τρόπο προβολής και διαφήμισης.
Quod me nutrit... me destruit.....
standars κάφροι![]()
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Νομίζω οτι έχετε μπλέξει τα μπούτια σας.
Οι ενστάσεις δεν είναι στο αν κάποιος πρέπει ή είναι ικανός να τρέξει στο ΤΤ (που θα μπορούσε να είναι θέμα συζήτησης στο παρόν thread), αλλά ο αφορισμός κάποιου που απέκτησε εμπειρία για να τρέξει εκεί με road racing στο Σούνιο ή στην Επίδαυρο ή στον Αγιο.
Τι να κάνουμε? Εκεί πήγαινε ο άνθρωπος όπως και πολλοί από μας και τώρα και περισσότερο στο παρελθόν. Θα σταθούμε στο οτι δεν γουστάρουμε τα βιντεάκια ή στο γεγονός της συμμετοχής?
Politically correct συμπεριφορά όπως ορίζεται απ΄τον ΚΟΚ δεν παίζει, sorry. Ούτε θα μπούμε στο τριπάκι του "εμείς οι γνήσιοι λάτρες της μοτο" vs "οι άλλοι κάγκουρες".
Άλλο?
Entries will be accepted in the following order of priority:-
Riders who finished in positions 1st to 30th in the corresponding race in 2012
Up to 25 additional riders in each race, based on previous fastest race lap speeds
Up to 15 newcomers in each race
Additional riders selected at the discretion of the Organisers subject to a maximum of 70 starting entries in total in each race
στο ΤΤ τρεχουν μονο 600 συπερσπορτ (οχι συπερστοκ) 1000 συπερστοκ και 1000SBK οπως και lightweight twins (650)
ηπαρχει και το Manx GP που γηνετε στο νησι αυτον το μηνα και εχουν πιο πολλες κατηγοριες για ιδιοτες με πιο χαμηλους χρονους (το ΤΤ εχει προκρηση στο 115% του πρωτου) στο MGP πανε ατομα που θελουν να μαθουν την διαδρομη ωστε στο μελλον να παρουν μερος στο ΤΤ...
ORGIA!!!!!
Και ποιό είναι το προιόν της διαφήμισης??? Το Σύνταγμα Σεπόλια σε δέκα λεπτά??? Ρε συ δε βγάζεις χορηγία έτσι. Το μόνο που μπορώ να δεχτώ είναι η ικανοποίηση του ΕΓΩ του αναβάτη. Ποιός θα χορηγήσει κάτι σε μιά τέτοια αποστολή αν δεν υπάρχει συμφέρον??? Τέλος πάντων...
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Βυρωνα.... ο αγωνας του ΤΤ ειναι αντοχης εκτος απο τα ηλεκτρικα και τα 650 δικηλινδρα ολλα τα αλλα μηχανακια κανουν απο 4 μεχρι 6 γυρους νον στοπ εκτος απο πιτς για βενζινη και λαστιχα αλλο γρηγορη βολτα σε σουνιο αρτεμησιο και αγιο και αλλο 1 ωρα στο τερμα σε δρομους που θημηζουν περαχιακο δικτιο κουτσογιωργενας μακριπετινιτσας...
ο μονος τροπος για να τρεξει κανεις στο ΤΤ ειναι να περασει 1-2 χρονια σε αγωνες της Ιρλανδιας οστε να μπει στο πετσι του...
δεν ειναι αλοστε τυχαιο οτι απο τα 200 + ατομα που εχουν χασει την ζωη τους εκει το 80% ειναι newcomers...![]()
γενικος αν καποιος δεν ειναι σιγουρος κρατα ενα low pofile για το ολλο ενχηρημα... για το να κανεις 115% απο τον χρονο του dunlop/McGuniness σε ενα δρομο που δεν ξερεις ενω οι αλλοι το κανουν εδω και 10 χρονια Χ10 καθε χρονο ειναι απο δισκολο εως ακατορθοτο....
με την ιδια λογικη του ΤΤ ειναι σαν να λεει καποιος οτι θα παει MotoGP και θα προκρηθει.. γιατι εχει κανει προπονησεις στα μεγαρα...
ORGIA!!!!!