Καλά airmav και όλοι οι καλοί και οι κουλοί χωράνε αν το θέτεις έτσι. Δεν γεννήθηκε κανείς Ρόσι. Αν και πολλοί το πιστεύουν...![]()
Έλα 'συ και τα βρίσκουμε. Άντε καλά ας έρθει και ο άλλος. Ίσως. Εκτός αν... Όχι μωρέ, ντάξ. Ας έρθει και ο άλλος.![]()
Καλά airmav και όλοι οι καλοί και οι κουλοί χωράνε αν το θέτεις έτσι. Δεν γεννήθηκε κανείς Ρόσι. Αν και πολλοί το πιστεύουν...![]()
Έλα 'συ και τα βρίσκουμε. Άντε καλά ας έρθει και ο άλλος. Ίσως. Εκτός αν... Όχι μωρέ, ντάξ. Ας έρθει και ο άλλος.![]()
Τελευταία τροποποίηση από Jo.Da.; 26/07/2013 στις 14:53.
''Well, the rain ain't fussy about where it lands,
It'll find you hiding no matter where you stand.
It's gonna rain brother, and it's gonna rain hard,
When the blues comes calling with it's calling card.''
R o r y G a l l a g h e r
Στο χώμα το'χει με το 1300.
Εγω κυριε δεν ειμαι σιγουρα ροσσις,διοτι ειμαι παιδι της φτερουγας,αλλα θα μπορουσα να ειμαι πεντροζας...με θετε??!!Αν εχω καβαντζαρει κανα ευρω μετα την επιστροφη απο τις διακοπες,ειμαι μεσα....Διοτι πολυ εχω σταναχωρηθει που εχετε παει αλλες 2 χωρις εμενα...Ασε που θα παραξηγηθει ο σπυρακος στο τελος και θα την φαω την
![]()
Here I am,on the road again.......
@
spyrakos35
Μικροί (ούτε 1km έκαστος αν ενθυμούμαι καλώς) και βατοί, εμείς είμασταν με fazer (σχεδόν) όλων των ειδών και κυβικών, ένας βεστομάτορας κι ένας τίγρης 955i.![]()
''Well, the rain ain't fussy about where it lands,
It'll find you hiding no matter where you stand.
It's gonna rain brother, and it's gonna rain hard,
When the blues comes calling with it's calling card.''
R o r y G a l l a g h e r
Δεν υπάρχει λόγος απο Κουτουρλα να πάτε Στρόπωνες.Φευγετε κατέυθειαν προς Στενή με όλο άσφαλτο και καλή μάλιστα.Έχει ένα κομματάκι χωματόδρομο το οποίο ξεκινάει απο τη διασταύρωση για Στρόπωνες(εσεις θα πάτε αριστερά προς Στενή - Χαλκίδα) αλλά είναι μικρό,κατω απο χιλιόμετρο,και εξαιρετικά βατό.Μετά,ετσι για επιβράβευση ακολουθεί πιστάκι το οποίο κρατάει τέρμα!!!
Ενα άλλο σημείο που θέλει προσοχή είναι το κομμάτι Κύμη - Μετόχι ειδικά γυρω στα 15 χλμ πριν το Μετόχι που είναι γκρεμίλα με πολλές πέτρες μέσα στο δρόμο και νεροφαγώματα και πολλά κατσικια.Αποζημίωση η θέα μέχρι Χιλιαδού ιδανική για στάση για φωτό και τσιγάρο.
Φέρτε μου χιλιόμετρα....
Τα σκούτερ και τα παπια δεν ειναι μηχανές και δεν είναι τρου αντβεντσουρ Taisteal™
To γλυκό αγόρι δεν ξέρω πως ακριβώς σε ανακούφισε, αλλά καίτοι κοτόφτερος, μιά χαρά το πάει το χρέπ.... εεεε...σιμπιέφ εννοώ.
Σώτο κανόνισε ρε, να γίνεις ο χίος ο Β' ο "όλο έρχομαι από κάπου μα γιατί δεν με βλέπετε απορώ α τελικά ναι ήρθα αλλά όχι στη βόλτα, ήρθα αλλού γιατί κάτι μου έτυχε".
Πεντροσα...οβερ... χαιρετισμους απο λακωνια... επειδη εκανα τη διαδρομη φετος (χαλκιδα-στενη-κυμη) επιβεβαιώνω οτι υπαρχει ενα κομμάτι 200-300 μετρα με χωμα (όλο το βουνο το καναμε με ομίχλη οπότε δεν ξερω μπορεί να ήταν και λίγο παραπάνω αλλά τίποτα το ανησυχιτικό) μετα γύρισα απο τη διαδρομη που προτεινε στην αρχή o ypapadios οπότε δεν ξέρω αν υπάρχει χώμα σε αυτή που προτείνεις (βέβαια του ypapadiou είναι ποιο ξεκούραστη διαδρομή μιας και το βουνό (στενή) είναι λίγο ζόρικο με πολλά πέταλα και κλειστές στροφες). Στο κομματι χαλκιδα-αγια αννα -Ιστιαίας-λιμνη ο δρομοσ καθαρος... (πηγα πριν 2 σ/κ) με το κομμάτι Χαλκίδα - Ιστιαία όλα τα $$ (πραγματικά ο θεός αγάπησε την εύβοια) από Ιστιαία-Λίμνη... έτσι και έτσι... (οι ντόπιοι μου έδιναν άλλη διαδρομή αλλά δεν τους άκουσα...) .σπυρο θα σε τηλ οταν θα ανεβω Αθήνα. . 2-3 μέρες. .. καλα να περνατε...
αν και πήγα φέτος 2 φορές εύβοια... μία τρίτη με οδηγό τον σπύρο με ψήνει...
για όσους το σκέφτονται, καλά κάνουν... ο οδηγός είναι τρελός... δεν τρώει... δεν πίνει .... δεν πεινάει (ευτυχώς καπνίζει και σταματάγαμε που και που) αλλά πάνω από όλα φεύγουμε όλοι μαζί και γυρνάμε όλοι μαζί... (αλλά καλό θα ήταν να κάνετε την άσκηση σας και να ξέρετε την διαδρομή γιατί ποτέ δεν ξέρεις..) ...
α.... κρατάω αποστάσεις ε...
Τελευταία τροποποίηση από dbasilis; 05/08/2013 στις 08:46.
Θα το κοψω κ το τσιγαρο καποια στιγμη.......
Κοντε ντανυ.....
![]()
Σαν πολλοί γρήγοροι μαζευόμαστε! Αμα έρθει και ο πεντρόσα...... ποιός μας πιάνει...... αχχαχαχαχαχαχα