Γιατρε πως ηταν εχτες?? Περασατε καλα ??
![]()
Μπραβο--Μπραβο αντε και του χρονου να ειστε καλα !!!
![]()
![]()
Γιατι για μενα η χτεσινη ημερα ηταν η χειροτερη που εχω περασει στα τοσα χρονια χωμα..![]()
![]()
Και σιγουρα η γνωστη πλακιτσα << ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΣΕ ΒΓΑΖΕΙ ΟΥΤΕ Η ΕΜΑΚ >> ουτε απο το μυαλο μου δεν μπορει να περασει σαν αστειο πια..![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
που μπορώ και γράφω !!!
![]()
![]()
![]()
Καλά πήγαμε - καλά ήρθαμε !!!
Οι απώλειες (σε σύνολο 117 συμμετοχών...) ήταν ένας "βγαλμένος" αγκώνας και ένα συντριπτικό κάταγμα αριστερού χεριού σε 3 σημεία. (*)
(Επίσης, ένα διαλυμένο Husaberg, 6-7 στραβωμένες ζάντες, πληθώρα σπασμένων ακτίνων, μανετών και στραβωμένων τιμονιών...).
(Όπως πιθανόν να υποθέσατε, κάτω από την λάσπη είχε ΠΕΤΡΕΣ !!! )
Ο γράφων "καθάρισε" μόνο με ένα - ομολογουμένως ΑΣΧΗΜΟ - καπάκι στην γνωστή "Ανηφόρα της Κολάσεως" και μια σύντομη "πτήση" σε ένα κατηφορικό μονοπάτι, όταν ένα κλαδί αποφάσισε να μπλοκάρει το μπροστινό φρένο![]()
Εκκρεμεί η λήψη φωτό και περιγραφή της διαδρομής καθώς και της "σεμνής" τελετής απονομής αναμνηστικών.
![]()
![]()
![]()
(*) Τα εγκεφαλικά επεισόδια και εμφράγματα ΔΕΝ θα πρέπει να καταλογισθούν στον "αγώνα", μιας και προκλήθηκαν από τις νεαρές υπάρξεις οι οποίες θεωρήσαν καλό να βυθίζουν τα τακούνια τους στις μπριζόλες μας κατά την διάρκεια της απονομής !!!
(Μ@λάκα Θόδωρα, εγώ σΕ τα έλεγα....)
Θα δώσω πάλι μία "υπερφυσική διάσταση" στο θέμα...
Η μανιβέλα έκανε ό,τι μπορούσε για να με γλυτώσει από την "Ανηφόρα της Κολάσεως"...
Φαντάσου να έσβηνε στη λάσπη...
Από την άλλη έχασα τις "μπριζόλες stiletto"...
Τελικά δεν μπορεί κανείς να τα έχει όλα σ΄αυτή την ζωή...
![]()
![]()
![]()
Τι να σε κάνω ρε Billy ....Αρχικά δημιουργήθηκε από Uriah Heep
..Από την άλλη έχασα τις "μπριζόλες stiletto"...
Δυο βηματα από το σπίτι σου ήταν !!!
(Θα σε δεχόμασταν και σαν "άμαχο πληθυσμό").
Όσο για το σβύσιμο στην ανηφόρα, θεωρώ ότι θα ήταν μάλλον σίγουρο λόγω "φρακαρίσματος" (ακόμη μαζεύουν μηχανάκια....), αλλά θα αποζημιωνόσουν ηθικά και υλικά !!!
(Στον Κώστα απονεμήθηκε υπερμεγέθης δονητής, συμβολίζων το τι "έφαγε" μπαίνοντας στον αγώνα με το DT)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
που μπορώ και γράφω !!!
(*) Τα εγκεφαλικά επεισόδια και εμφράγματα ΔΕΝ θα πρέπει να καταλογισθούν στον "αγώνα", μιας και προκλήθηκαν από τις νεαρές υπάρξεις οι οποίες θεωρήσαν καλό να βυθίζουν τα τακούνια τους στις μπριζόλες μας κατά την διάρκεια της απονομής !!!
(Μ@λάκα Θόδωρα, εγώ σΕ τα έλεγα....)
μπράβο μπράβο!!!!!![]()
να σου πω την αληθεια πιστευα οτι θα εγραφες μετα απο καμια βδομάδα αλλα τελικα .........κατι κάνατε με τον Βασίλη:rotflmao:
βγαλατε ασπροπροσωπο το μοτο.γρ.
![]()
![]()
καλα ρε βασιλη με τι ετρεξες με το κΤμ![]()
εγω δεν ηρθα γιατι εκεινη την μερα βρεθηκε ενας ΜΕΡΑΚΛΗΣ και αγορασε το cagiva![]()
:rotflmao: ετσι χαλασμένο οπως ηταν.:a44: ηταν αμαρτια να χαλασω την δουλεια για να δω ΚΑΤΙ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ :rotflmao:
![]()
![]()
μπραβο ...παντα τετοια![]()
Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα, ή παράνομα ή παχαίνουν.
ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ
Αρχικά δημιουργήθηκε από Dodok edessa
.............................
εγω δεν ηρθα γιατι εκεινη την μερα βρεθηκε ενας ΜΕΡΑΚΛΗΣ και αγορασε το cagiva![]()
:rotflmao: ετσι χαλασμένο οπως ηταν.:a44:
............................
Μερακλης ?![]()
![]()
:hypnotize
:rotflmao:
![]()
ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ
o Αντωνης με ειπε οτι για να ερθω μαζι σας το καλοκαιρι πρεπει να αλλαξω μηχανακι.ουτε με το κχ ουτε με το canyon με αφηνε να ερθω.οποτε και εγω θα παω να παρω τωρα ενα KLX 650 γιανα ειμαι ετοιμοςΑρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Αγιο ειχες !!!
![]()
![]()
![]()
ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ
Αρχικά δημιουργήθηκε από Dodok edessa
o Αντωνης με ειπε οτι για να ερθω μαζι σας το καλοκαιρι πρεπει να αλλαξω μηχανακι.ουτε με το κχ ουτε με το canyon με αφηνε να ερθω.οποτε και εγω θα παω να παρω τωρα ενα KLX 650 γιανα ειμαι ετοιμος![]()
![]()
Καλα εκανε το παληκαρι ... :wacko:
Να μην τρωμε ολη την μερα να επισκευαζουμε Gggives ...![]()
![]()
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
[B]Τι να σε κάνω ρε Billy ....
Δυο βηματα από το σπίτι σου ήταν !!!
(Θα σε δεχόμασταν και σαν "άμαχο πληθυσμό")
------------------------------------------------------------------------------------
Το Σαββατόβραδο "κόλλησα" στην Βέροια σε "ναργιλέ πάρτυ"...
Με τους παστουρμάδες και τις ρακές τα ξημερώματα γίναμε "άμαχος πληθυσμός" σε βαθμό που διανυκτερεύσαμε εκεί...
Μόνο έτσι χανόταν τα στυλέτα!!!
Τον χαρακτηρισμό του "βρωμερού παππού" πάντως τον τίμησα...λόγω παστουρμά!!!
![]()
![]()
![]()
Ο Αντώνης ΔΕΝ σε είπε τίποτε !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Dodok edessa
o Αντωνης με ειπε οτι για να ερθω μαζι σας το καλοκαιρι.....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Η διαδικασία συμμετοχής περιλαμβάνει διάφορα στάδια...
Θα ξεκινήσεις από την υποβολή αίτησης (εις πενταπλούν) και υπεύθυνη δήλωση (Ν.1599/86) στην οποία σαφώς θα δηλώνεις ότι: "Θα ακούω ότι μου λένε... ΔΕΝ θα μιλάω αν δεν μου απευθύνουν τον λόγο... ΔΕΝ θα μιλάω ακόμη και αν μου απευθύνουν τον λόγο... ΔΕΝ θα μλάω γενικώς..." κ.λ.π. κ.λ.π.
(Πλήρες υπόδειγμα αίτησης και δήλωσης συντάσσεται από τον Χρήστο, επί του παρόντος).
![]()
![]()
![]()
................................
(Πλήρες υπόδειγμα αίτησης και δήλωσης συντάσσεται από τον Χρήστο, επί του παρόντος).
![]()
![]()
![]()
Να συμπληρωσω οτι μετα την πρωτοκολληση της αιτησης θα λαβει ενημερωτικο φυλλαδιο με τις υπολοιπες δοκιμασιες εν οψη συμμετοχης ...![]()
![]()
Χρήστο, πιστεύω να τηρηθεί στο ακέραιο η διαδικασία...Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Να συμπληρωσω οτι μετα την πρωτοκολληση της αιτησης θα λαβει ενημερωτικο φυλλαδιο με τις υπολοιπες δοκιμασιες εν οψη συμμετοχης ...![]()
![]()
(Μην κατηγορηθούμε για εύνοιες και μεροληψία) !!!
![]()
![]()
![]()