Σελίδα 5 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 68 από 68

Θέμα: Παιδες χρειαζομαι τα φωτα σας! ΤΑ η kle

Παλαιό μέλος Το avatar του/της SONone
    και εγω εχω το ίδιο δίλημμα ΤΑ η kle 500. μετα απο σχετική έρευνα πρόσεξα πως τα κλε ειναι λιγότερο κακο μεταχειρισμενα . δεν έπαιρνε ο καθενας. παίρναν λίγοι τα παντρευοντουσαν δεν αλαζανε πολλα χερια. σε γενικές γραμμες οι αναρτήσεις τους ηταν σε καλύτερη κατάσταση απο τα ΤΑ . και θα βρεις πιο πολλά με λιγα χλμ. πάντα ο γνώμονας ειναι η κατάσταση, αν και με όλους αυτούς εδώ μέσα (για καλο το λεω!!!) κατάλαβα πως ολα μεταχειρισμενα ειναι. καλύτερα να δώσεις 1500 ευρο και αλλα 1000(αλαζεις ΠΟΛΛΑ) και να το κανεις ΣΩΣΤΟ παρά να πας στα 2500 χωρις να ξέρεις ακριβώς τι εχει αλλαχτεί στον κινητήρα.
    οτι λεω θα το δεις και εσυ.(εγω δεν πηρα ακομα λογο οικονομικου περιμενω τις κολοασφαλιστικες)

Podarato melos!!!
    Με 2500 max βρίσκεις GS DAKAR το οποίο είναι μηχανάκι πασπαρτού για την ελλαδίτσα μας.. Τα κάνει όλα και συμφέρει. Γιατί ντε και καλά ανάμεσα σε kle η TA?

Left peg scraping. Το avatar του/της zannisvel
    TΟ Ζ1000 πουληθηκε σημερα, ειμαι λιγο στα κατω μου αλλα τουλαχιστον δε το σκοτωσα. Εχουν μεινει 25 μερες μεχρι τη μεγαλη μερα ( που επιστεφω ελλαδα) και εχει αρχισει το αγχος. Ο καινουριος ιδιοκτητης ειναι καλο παιδι, σεριφης απο την indiana, και νομιζω θα το προσεχει. Ξεκιναω τωρα σοβαρο ψαξιμο για ελλαδα, αν παρει κατι το ματι σας μου λετε. Θα μεινω αμηχανοβιος μεσα στον Αυγουστο...
    Οσο αστειο και αν ακουγεται, ενιωσα ενα κομπο στο στομαχι μου καθως το εβγαζε απ'το γκαραζ.
    Τουλαχιστον φαινεται καλο παιδι.

Μην ανησυχείς θα του πιει το αίμα, όσο για τον κόμπο στο στομάχι... σωστή αντίδραση, τώρα για το Ελλάντα, κάνεις που κάνεις το λάθος, κάνε το σωστά πάρε KLE, από ότι καταλαβαίνεις το έχουν όλοι στο φτύσιμο συμπεριλαμβανομένων και των κλεφτών. Είπαμε θα ξενερώσεις που θα ξενερώσεις, ας το ευχαριστηθείς, ααααααα!!!! υπάρχει και ένα τεράστιο υπέρ: ΔΕΝ χαλάει, πρέπει να είσαι πολύ κάφρος για να τα καταφέρεις να σου μείνει από κινητήρα
    Τελευταία τροποποίηση από Costas KLE; 06/08/2013 στις 12:07.
    The world is full of kings and queens who blind your eyes and steal your dreams...

Το θεμα ειναι να μην ηταν καφρος ο προηγουμενος. Τα κοιταω καθε μερα στη δουλεια και γινονται ολο και πιο ελκυστικα στο ματι. Καμια βδομαδα πριν ερθω θα αρχισω και τα τηλεφωνα. Απο οτι βλεπω απτο ψευδονυμο εχεις ή ειχες KLE. Tι να προσεξω οταν το δω περα απο τα βασικα που κοιτας σε καθε μηχανακι.

Και το αλλο, δεν εχω ξανακανει τετοοια συναλλαγη στην Ελλαδα, ποσο πεφτουν οι τιμες με παζαρια. Ποσο ειναι μια καλη τιμη;

KLE έχω ακόμα, θα ήθελα να μην είχα αλλά με πρόλαβαν κάτι πρωθυπουργοί, υπουργοί μεταφορών, υπουργοί οικονομικών και γενικά όσοι φρόντισαν με την αποχή τους ή την ψήφο τους να μου τους φορτώσουν.
    Καλό είναι πριν πάρεις οτιδήποτε να το έχει δει μηχανικός, προσωπικά αν <<κελαηδάει>> ο κινητήρας δεν ξέρω να το διακρίνω, μόνο τα σημάδια από τα πεσίματα μπορώ να διακρίνω, με τις σκουριές δεν ξέρω αν θα την παλέψεις (και το KLR και το KLE βγάζουν αρκετή), ανάλογα την χρονολογία θα βγουν και τα χιλιόμετρα που έχει κάνει (10.000 χιλιόμετρα τον χρόνο είναι ένας καλός μέσος όρος) Ενδεικτική τιμή για τον κινητήρα των 48 hp... τα 1800 ευρώ και κατεβαίνει ανάλογα την χρονιά κυκλοφορίας
    The world is full of kings and queens who blind your eyes and steal your dreams...

Συνταξιούχος Το avatar του/της kokkiklhs
    KLE δαγκωτό!!!
    ...το νου σου!!

Οπως ειπα, θα γινω πιο δραστηριος στο ψαξιμο οσο πλησιαζει ο καιρος. Προς το παρων ειμαι car.gr και απλα χαζευω. Αλλα απο οτι εχω δει 1800€ ειναι πολλα για το ΚLE 10 ετιας.

Σελίδα 5 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345

Παρόμοια θέματα

1. παιδες τα φωτα σας
    από gepapa_gr στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 14/06/2010, 09:53
  2. Παιδες τα φωτα σας
    από riddle στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 03/03/2010, 14:42
  3. παιδες τα φωτα σας
    από gepapa_gr στο forum Χωμάτινο τερέν
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 02/03/2010, 18:40
  4. Τα φώτα σας.. (χωμάτινα λάστιχα)
    από wizard στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket