ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Αυτή η περίοδος είναι η καλύτερη για αγορά καλοκαιρινού γιατί οι τιμές πέφτουν. Επίσης πολλές εταιρείες βγάζουν κάποια μοντέλα τους σε προσφορά και μπορείς να το πάρεις μέχρι και 50 ευρώ κάτω. Ψάξε το λίγο, μη πας με κλειστά μάτια να πάρεις dainese. Όχι ότι δεν είναι καλό αλλά και τα revit και τα berring είναι πολύ καλά.
Sent from me using a computer.
Καμιά φορά λέω μήπως είναι προτιμότερο να πάρει κανείς έναν προστατευτικό θώρακα-ζακετα
Π.χ.
και ένα μπουφάν (χωρίς προστατευτικά) που όμως να έχει προσθαφαιρούμενες χειμερινες και αδιάβροχες επενδύσεις.
Ένας καλός θώρακας – ζακέτα παρέχει σίγουρα καλύτερη και πιο πλήρη προστασία (θώρακας ,σπόνδυλοι κ.λ.π) από οποιοδήποτε μπουφάν .
Με αυτό σαν βαση , μπορει να τον φοραμε μονο του στις πολλές ζεστες (είναι τελείως διάτρητος ) και ανάλογα με την μείωση της θερμοκρασίας προσθέτουμε επενδύσεις (το μπουφάν , την χειμερινή επένδυση κ.λ.π)
Δεν ξερω ποσο βολικο μπορει να είναι ή αν κανει πραγματι δουλεια.
Το εχει δοκιμασει κανεις ?
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Revit Air
έχω 2, το γκρι και το λευκό. Dainese έχω ένα μαυρό. το ίδιο ζεσταίνομαι με όλα, λίγο περισσότερο με τα Revit λόγω περισσότερου υφάσματος, το Dainese μπροστά τους είναι σχεδόν τρύπιο.
I’ve got the bike every middle-aged dude dreams of!!
Αρα αποτι φαινετε με το μαυρο χρωμα δεν θα υπαρχει προμπλεμ.Βering και dainese μιαζουν σαν καλες επιλογες για αγορα.Να στε καλα για την βοηθεια παιδια!
Δοκίμασε και RS-Taichi.
Αν σου κάθεται, κλείσε τα μάτια και πάρ' το.
Δεν ξερω αν σε ενδιαφερει αλλα δες και την Macna , εχει μερικα σχεδια σε ενδιαφερουσες τιμες .
Καλοκαιρινό μπουφάν μαύρο!
Που ακούστηκε?
![]()
μαύρο...μια χαρά. Χειμώνα -καλοκαίρι. Το θέμα είναι τι σου ταιριάζει και τι σαρέσει. (το ίδιο δεν λένε και με το κράνος?)
Keep Smiling...
Όπως τη βρίσκει ο καθένας αλλά ξέρεις το μαύρο δεν ταιριάζει στο Ελληνικό καλοκαίρι.
Μα σας αρέσει το μαύρο μέσα στο κατακαλόκαιρο?
Σας αρέσει να πηγαίνετε για μπάνιο με μαυρο μπουφάν?
Για καφέ σε κάποιο παραλιακό μαγαζάκι φορώντας μαύρα Αύγουστο μήνα? Σαν μαύρη πινέζα σε άσπρο τοίχο θα είστε!![]()
Αν το μαυρο dainese είναι πιο δροσερό απ' τα άλλα επειδή έχει περισσότερες τρύπες, το άσπρο dainese θα είναι ακόμα πιο δροσερό. Αν ψάχνετε δικαιολογίες για να πάρετε πάλι μαύρο μπουφάν μεγεια σας με χαρά σας.
Εμένα μ' αρέσει το κίτρινο και να είναι και φουλ στα σκοτωμένα μυγάκια.![]()
Τελευταία τροποποίηση από daz; 10/08/2013 στις 11:01.