Σελίδα 9 από 10 ΠρώτοΠρώτο ... 45678910 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 121 έως 135 από 137

Θέμα: ΜΟΥ ΚΛΕΨΑΝΕ ΤΟ R1

Αρχικά δημιουργήθηκε από kinhsh
    Για να δειτε την αδιαφορια του κοσμου, ...............
    φίλοι τέτοια συμβάντα με στεναχωρούν πάρα πολύ......
    κ να σας πω ότι το χειρότερο είναι να 8ες να βοη8ήσεις ή να 8ες
    να αποτρέψεις κάτι και να φοβάσαι να μην περάσεις ως γραφικός.

πολλές φορές είχε τύχει να δω στην γειτωνιά μου περίεργες κινήσεις
    και κόλωνα να πάρω 8έση! η γειτωνιά μου είναι ακομα απο εκείνες που οι άν8ρωποι γνωρίζονται καλά και λένε καλημέρα ο ένας στον άλλον..

το καλοκαίρι όσοι είχαν φύγει, είχαν πάρει τα αυτοκίνητά τους.
    βγαίνω στο μπαλκόνι και βλεπω ενα PUNTO MAUΡΟ. ΑΝΟΙΧΤΟ λίγο το παράθυρο.... σκέφτηκα ότι από στιγμή σε στιγμή κάποιο 3εχασιάρη 8α δω να τρέχει πίσω αλαφιασμένος για να το κλειδώσει.
    ήδη την τέταρτη μέρα οι γειτωνιά είχε φρικάρει...

εκείνη την ημέρα όμως ήταν και ο κολλητός στο σπίτι....
    μη σας πω πόση ώρα περάσαμε να σκεφτόμαστε και να συζητάμε...

" ρε μ@λ@κ@ να πάρω την αστυνομία???"
    "3έρω γω ρε μ@λ@κ@??? κακό δε 8α ταν"

μια δυο τρεις και μου γυρίσανε....

το σκεφτόμασταν λες και 8α μας περνούσαν φάλαγγα
    και όμως δε συνέβει τίποτα... οι αστυνομικοί ευγενέστατοι,
    προβλεπόμενοι.... κύριοι. ειδοποιήσαν τους ιδιοκτήτες κ όλα τελείωσαν καλά........
    Μοτοσυκλέτα είναι: ότι πιο ασφαλές μπορεί να χει μια γυναίκα μες στα πόδια της :-)

go copana... copacabana! Το avatar του/της periklisk
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gollum
    Δυστυχως δεν κανει πλεον καμια...

Μονο με αγορα καινουργιας μοτο, και οχι για ολες (νομιζω μονο BMW, Yamaha, Harley)
    Αυτό είναι εν μέρει λάθος που λες.....

Ασφαλίζονται όλες οι μοτοσυκλέτες άνω των 600 κυβικών αρκεί να έχει το κατάστημα αγοράς συμφωνία με την Interamerican που είναι η μοναδική (απ' όσο ξέρω τουλάχιστον) ασφαλιστική που ασφαλίζει μηχανάκια για κλοπή.....
    ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Αρχικά δημιουργήθηκε από periklisk
    Αυτό είναι εν μέρει λάθος που λες.....

Ασφαλίζονται όλες οι μοτοσυκλέτες άνω των 600 κυβικών αρκεί να έχει το κατάστημα αγοράς συμφωνία με την Interamerican που είναι η μοναδική (απ' όσο ξέρω τουλάχιστον) ασφαλιστική που ασφαλίζει μηχανάκια για κλοπή.....
    Και αλλες εταιρειες κανουν ασφαλεια κλοπης, χωρις να εχει προηγηθει κανενος ειδους συμφωνια, και χωρις να χρειαζεται να ειναι η μοτοσυκλετα καινουργια.

Στην μικτη εγκειται το προβλημα, οπου εκει καμμια δεν κανει και μαλλον ουτε προκειται.
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

go copana... copacabana! Το avatar του/της periklisk
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
    Και αλλες εταιρειες κανουν ασφαλεια κλοπης, χωρις να εχει προηγηθει κανενος ειδους συμφωνια, και χωρις να χρειαζεται να ειναι η μοτοσυκλετα καινουργια.

Στην μικτη εγκειται το προβλημα, οπου εκει καμμια δεν κανει και μαλλον ουτε προκειται.

Για τη μικτή είσαι σίγουρος? Κάτσε να ρωτήσω μια αύριο......
    ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!

Lypamai poly re file, eyxomai ta kalytera na er8oun grigora...

Pantos re paidia, protino os ena metro kata tis klopis na parkarete tis agapimenes sas pano sta pezodromia, makria oso ginetai apo to dromo kai an ginetai na einai kai piso apo diafora empodia kolonakia, zarntinieres, kolones, wste na mi dieykolinetai i prosvasi se fortigakia me plaines portes, i me ydraylikes mpares...an vevaia den exete garage me porta.

Syni8os mixanes me immobilizer, synagermous kai petala sta psalidia de mporoun na tis kounisoun kai na tis pane 10 metra pera ksero go, alla an tin exete konta i pano sto dromo, einai poly epifovo na sas valoun to "farasi" apo kato kai na mi xtypisei o synagermos...! Kalo 8a itane episis ta prota 2 xronia na ta "xosete" se ena garage na exete ysixo to kefali sas, ok 50 eyro to mina einai, kopste kati allo...!

Tora, an pigainete volta kapou, frontizete na tin vazete kapou me fos kai kosmo kai mazi me alles mixanes, kai as perpatisete ligo de peirazei...

κουραγιο και σου ευχομαι να το ξεπερασεις γρηγορα. ξερεις ποιο ειναι το θεμα? αν ειχες λεφτα δεν θα σε ενοιαζε και πολυ. τωρα πρεπει να μπεις στον κοπο και να ξοδευτεις αλλα τοσα. Στο λέω γιατι είμαι και εγώ παθών. πριν 2 εβδομάδες μου έφαγαν το XTaki μου (και μολις το είχα ξεχρεώσει). τωρα θα πρεπει να ξαναβάλω γραμμάτια.

και πάλι κουράγιο... τι άλλο να πώ?

Κοιτα!!!κουραγιο ψηλε!!Σε καταλαβαινω!Μου εχουν φαει 2 παπια και του αδερφου μου ενα cbr 600.Tωρα με gsx-r απλα φιλαγομαι σαν πουστης!!Κλειδαριες,παντα την βλεπω (αλαξα γραφειο στην δουλεια μου για να ειμαι διπλα στο παραθυρο για να την βλεπω).10/12 ειναι μεγαλη μερα,πληρωνομαι και παω στα καπακια για συναγερμο!!! εχω βρει εναν καλο της "elsser" με τοποθετιση στην "Cobra".Εχετε ακουσει τιποτα καλο ή΄κακο για την μαρκα ή το μαγαζι????

Παντως......γαμω το μουνι που τα πεταγε τα μουνοπανα!Εχω σκευτει τον εαυτο μου να εβρησκε εναν απο αυτους και δεν ειμαι συγουρος εαν θα μπορουσα να ελενξω τον εαυτο μου!!

Παντως ψηνομαι τρελα για την παγηδα που λετε.Σε λιγο καιρο που θα εχω τελειωσει το μηχανακι μου το προσφερω και σαν δολωμα.Περα απο την πλακα...πρεπει να το κανονισουμε!!

ο trackαδόρος!!! Το avatar του/της Alx 84
    Αρχικά δημιουργήθηκε από fallenheaven
    Κοιτα!!!κουραγιο ψηλε!!Σε καταλαβαινω!Μου εχουν φαει 2 παπια και του αδερφου μου ενα cbr 600.Tωρα με gsx-r απλα φιλαγομαι σαν πουστης!!Κλειδαριες,παντα την βλεπω (αλαξα γραφειο στην δουλεια μου για να ειμαι διπλα στο παραθυρο για να την βλεπω).10/12 ειναι μεγαλη μερα,πληρωνομαι και παω στα καπακια για συναγερμο!!! εχω βρει εναν καλο της "elsser" με τοποθετιση στην "Cobra".Εχετε ακουσει τιποτα καλο ή΄κακο για την μαρκα ή το μαγαζι????

Παντως......γαμω το μουνι που τα πεταγε τα μουνοπανα!Εχω σκευτει τον εαυτο μου να εβρησκε εναν απο αυτους και δεν ειμαι συγουρος εαν θα μπορουσα να ελενξω τον εαυτο μου!!

Παντως ψηνομαι τρελα για την παγηδα που λετε.Σε λιγο καιρο που θα εχω τελειωσει το μηχανακι μου το προσφερω και σαν δολωμα.Περα απο την πλακα...πρεπει να το κανονισουμε!!
    Πρέπει να τους εχουμε στημενα και 2 ντοπερμαν να τους φανε τα κουλά να μη μπορούν να ξανακλέψουν τα καθίκια. να τα φανε στα φαρμακα. Πάντως τελικά η καλύτερη λύση είναι μια κόμπρα πάνω στη μοτό... Δεν πλησιάζει κανείς! το θέμα είναι πως θα την εκπαιδεύσει κανείς να μη φάει και τον ιδιοκτήτη!!!!
    4/11/2006 Ο καλύτερα βελτιωμένος κουλάντζας!!!
    The MRT will be back soon!!!

Το νου σας Ρεμάλια!!! Το avatar του/της RapidShade

4/10 ~ 21/11

Στο μεσοδιάστημα, το μόνο που προδίδει
    την κάποτε ύπαρξη είναι κάτι φωτογραφίες
    από τα Μέγαρα και εκδρομές με παιδιά από
    δω μέσα...

Από κει και πέρα... οι κατάρες μου δεν πιάνουν τόπο...

Adios...
    Υ.Γ. ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΡΕΜΑΛΙΑ!!!

The more I learn,
    the less I understand...

RapidShade

--------------------------------
    Where is my R1?... ;(

καμια φορα σκεφτομαι αν ειμουν γκαντεμης που ειχαμε να μιλησουμε τοσο καιρο και σε πειρα εκεινη τη μερα.

μη χαθεις ρε, οκ!

Όταν η πόλη κοιμάται.......

Jesus Fucking Christ!!!!! Το avatar του/της Avapxia
    Hraklh, ap'oti les kai eide o geros h douleia htan grhgorh ki eukolh. Egw den pisteuw oti uparxoun toso kallitexnes kleftes pou mporoun sxedwn san idiokthtes n'anaiboun se mia agnwsth mhxanh kai na fugoun. Pisteuw oti o tupos prepei na eixe kleidi. Skeyou posoi kai poioi eixan to kleidi sou estw kai gia 5-10 lepta. Sunergeio, gkaraz, klp.
    Apo thn pinakida polloi exoun prosbash se plhrofories (onoma dieu0nsh klp).

Sthle akribws to montelo h" mia akribws idia foto ths mhxanhs sou na th pasaroume apo edw ki eku. Egw pernaw apo th perioxh sou suxna, an kai de pisteuw na thn dw etsi na gurnaei. Ta organomena kleftronia douleuoun se diktua mafiozika ki organomena. Pi0anwn 2 tetragwn pio katw htan ena banaki me th rampa katw kai perimene. Mesa se deuterlepta exoun gdarei plaisio kai exoun peta3ei th pinakida. Koita sthn astunomia pou akribws ki an exei bre0ei h pinakida.

Dhstuxws eimai ki egw 0uma, ki oloi sxedwn oi palioi pou 3erw htan kapote 0umata klophs. Den einai na kukloforeis tipota me megalh zhthsh stis meres mas. Mexri ki apo katw ap'ta podia sou mporoun na to paroun.

Antigrafw ki egw kati pou anafer0hke nwritera:

Από τα μέσα Οκτωβρίου 2005, μοτοσυκλετιστές, θύματα κλοπής της μοτοσυκλέτας τους, ήλθαν σε επαφή με την ΛΕΜΟΤ και μας ενημέρωσαν ότι στους δρόμους της Αθήνας κυκλοφορεί μικρό φορτηγό - van - με σήμανση "Οδική Βοήθεια Μοτοσικλετών", το οποίο χρησιμοποιείται συστηματικά για κλοπή μοτοσυκλετών.

Το γεγονός έχει γίνει αρκετές φορές και γι' αυτό το λόγο αποφασίσαμε να ενημερώσουμε μέσω του site μας όλους τους μοτοσυκλετιστές.

Με εκτίμηση,
    Το Δ.Σ. της Λ.Ε.ΜΟΤ
    Libertad Democracia Justicia Dignidad
    http://www.radioinsurgente.org/ EZLN Radio
    http://chiapas.mediosindependientes.org/ Chiapas News
    http://athens.indymedia.org/ Athens News

R1???ΠΟΙΟ R1???
    Φιλε αυτο ειναι το μηχανακι μου.Πληγωθηκα που το ειδα στη φωτο.Πλεον ομως εχει περασει καιρος απο τον Αυγουστο και εχω χασει καθε ελπιδα προ πολλου...Στην αστυνομια ρωτησα πριν απο λιγο καιρο αν εχει βρεθει τιποτα αλλα τζιφος...ευχαριστω ρε συ.....

θα αρχισουμε να φοβομαστε και τα συνεργεια με λιγα λογια ε?????
    μακαρι να την βρεις ρε φιλε εστω και αργα

Jesus Fucking Christ!!!!! Το avatar του/της Avapxia

To senario kai poso periploko mporei na ginei

de sou lew gia ton idiokthth, de sou lew oute kan gia ton mhxaniko, alla gia to kollhto tou boh0ou mhxanikou pou erxetai kai kala kai pianei suzhthsh gia mhxanes gurofernei enw o allos douleuei... leei se mia stigmh paw gia tsigara sto periptero 0elete tipota na sas ferw.. exei bouth3ei to kleidaki to exei kopiarei ki apo ton ari0mo ths pinakidas kai ton asfalisth tou an oxi kati allo erxetai spiti kai kabalaei san kurios!

Eixe ginei kai tsakw0hke o protagwnisths autou tou senariou!

Panta uparxei tropos, to mono pou boh0aei einai h ka0usterhsh kai antistoixa h au3hsh tou kindhnou gia ton klefth na ton doun.

Sun tois allois balte ki ena mustiko diakoptakia pou kobei kai thn anafle3h (kai to injection shmera) dikh sas memonomenhs patentas kai agnwsto pros OLOYS!!!!!!!!

Allo na thn pernoun shkwth ki allo na thn bazoun mprosta kai na feugoun!

Emena h prwth mou eklaphke me para polu musthrio GIA MENA tropo. Htan MX kai kleismenh se apo0hkh. Empaine se van kateu0eian ap'th porta ths apo0hkhs ki ebgaine se bouno. Oute egw den thn eixa dei ston fws tou hliou sth geitonia.
    Adikws kathgorhsa filous kai gnwstous pou erxontoustan me ton van. Meta apo pooooollllaaaaaa xronia o adelfos mou o mikros 3erase oti tote thn ebgaze otan elupa apo thn apo0hkh kai phgaine bolta sth geitonia!!!!!!!!!
    Eixe katalabei leei polu kala pws klaphke alla fobotan na mou tou pei!

Auta ola ektos Elladas alla de nomizw na diaferoun kai polu, ektos tou oti sthn epoxh mou na exeis MX kai prosbash se van sthn hlikia mou htan xlwmo sthn Ellada.
    Pantws tote h fash mou ekoye entelws ta podia apo to na prospa0hsw na kanw a0lhtikh kariera se MX. 25 xronia argotera m'aresei na gurizw tous agrous kai ta libadia oso antexoun ta gonata kai ta pa'idia!

Exw toses polles istories epi tou 0ematos pou 0a gemize o server tou forum! Mia ap'oles htan nuxterinh sunanthsh me klefth gi antallaktika opou tou kleyame th mhxanh kai th phgame pisw ston idiokthth ........... kai $amw!!!!!!!

Tous exw opws katalabainete megalo axti, eidika ama akousw oti ekleyan mhxanh apo an0rwpo mikrhs hlikias opou h mhxanh tou oso ashmanth gia mas kai na einai mporei na einai to epikentro ths zwhs tou.

MHN AGORAZETE METAXEIRISMENA ANTALLAKTIKA AN DEN EISTE SIGOYROI OTI PROERXONTAI APO NOMIMH KATOXH

Σελίδα 9 από 10 ΠρώτοΠρώτο ... 45678910 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Μου κλέψανε τα λάδια απο το μοτορι μου!
    από PaloukiLook στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 60
    Τελευταίο μήνυμα: 09/06/2009, 08:09
  2. Μου κλέψανε το τελικό
    από LogOutGoRide στο forum Κλοπές
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 25/05/2009, 13:18
  3. μου κλεψανε το κρανος!, ελεος..
    από vassilis88 στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 28/11/2006, 23:40
  4. Θεέ μου, παρε το μηδεν.....