ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Ερωτηση (ισως ηλιθια):
Και τα δυο μηχανακια ειναι του '08 και ειναι ακρβως το ιδιο μοντελο? (οκ το μονο που διαφερει ειναι το χρωμα)
Καλα τα λες sapadak,αλλά 1000κάτι ευρώ φθηνότερο απο καινούριο...και 2000 φθηνότερα να ήταν,δεν το λες ευκαιρια.Επειδή φοράει και 2 πραγματάκια?Χώρια όλα τα ρίσκα που παίρνεις αγοράζοντας μεταχειρισμένο.
Είναι θέμα οπτικής γωνίας βεβαίως.
Αν το έδινε 6.5-7 χιλιάρικα θα αξιζε να το δει(και να το ψαξει)κατα τη γνώμη μου.
Ναι η διαφορα ειναι κοντα στο 2χιλιαρο και κατεμε αξιζει να το δει γιατι οπως και να το δουμε στα 8κ τα 2κ ειναι 25% κατω
Προφανως και να το δει και να το βολταρει και να το δει μαστορας, δεν του λεμε στα τυφλα να το πάρει αλλα αν πχ το καινουριο ειναι και αυτο στοκ 3-4-5 χρόνων σκεφτείτε τι απαιτειται για να βρει στο δρόμο
Σε πειρασμο να μου χαρακτηρισεις την ερωτηση ηλιθια?Ελευθερα δεν τρεχει κατι, αφου και μονος μου το ειπα.
Το ενα, του ιδιωτη, αναφερει οτι ειναι το μοντελο του '08 με πρωτη αδεια το '13.
Το αλλο λεει σκετο 7/2012.
Δε λεω οτι εκανε ενας απο τους δυο κατι μεμπτο, μη δαγκανεις. Απλα εγω μπερδευομαι με το ποιου ετους ειναι ενα μοντελο οταν βλεπω 2-3 διαφορετικες χρονολογιες απο πανω.
(ΥΓ. ΝΟΜΙΖΩ το τελευταιο 1000 ειναι το fireblade το anniversary του 2012. Εκτος κι αν διαφερει απο αυτα του '08 μονο στο χρωμα, aka τρικολορε hrc, οποτε επι της ουσιας οντως τα τελευταια 1000 ειναι του '08)
To τελευταιο cbr που κυκλοφορει δεν εχει καμια σχεση με αυτο της αγγελιας.
Αφου τα μοντελα ειναι του 2008 τα λαδια στις αναρτησεις θα ειναι σώβρακα !
Είπαμε καθένας έχει την δική του οπτική γωνία
Αν δώσω τα 8 δεν θα λυπηθώ τα άλλα 2.
Και όσον αφορά τους λόγους αλλαγής της μοτό,τρόμαξε με το γκάζι τόσο που έβαλε υψηλής για να φρενάρει καλύτερα?
Αυτό εικάζω πως δεν είναι μηχανάκι κουλαδίου..
Επειδη εχει βαλει υψηλης μας παραπεμπει οτι δεν ειναι μηχανακι κουλαδιου?
Μηπως δεν καταλαβα κατι καλα σε αυτο που ειπες?