Σελίδα 17 από 20 ΠρώτοΠρώτο ... 7121314151617181920 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 241 έως 255 από 294

Θέμα: Πρώτη Ελληνική Αποστολή στο ΤΤ Isle Of Man

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    χστκ να σε καλύψω ξέρεις...
    οχι δεν χστκες γιατι μου απαντησες...
    αν δεν μου απαντουσες θα χεζοσουν οντως...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από endopandou Προβολή μηνύματος
    Ότι έγραψα ισχύει.
    Εχει κατέβει και η Tayco με τα bsb gixxer της.
    ναι οκ μιλάμε για υποδεέστερες του wsbk μοτοσυκλέτες.

συνυπολόγισε και τα πρώτα ονόματα που δεν υπάρχουν, τις διαφυγές που δεν υπάρχουν κλπ κλπ και θα καταλάβεις γιατί όταν βλέπεις τέτοιους αγώνες νομίζεις ότι βλέπεις sbk σε αργή κίνηση.

ή όχι?

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από imitrelos Προβολή μηνύματος

είδη για το v7 ετοιμάζετε παραγγελια στόν αγκοστινι για φαιρινγκ -κλιπ ον

μήν βάζεις μπριζες λεμε........

σκαουντερ πορνοσταρ Το avatar του/της endopandou
    ναι οκ μιλάμε για υποδεέστερες του wsbk μοτοσυκλέτες.

Ρε με το bsb gixxer ο Hoper πήρε pol στα sbk λέμε.

στα μούτρα μου που κάθομαι και εξηγώ. μλκ πόσο βλάκας είμαι τελικά;
    it's all a matter of perception

ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από endopandou Προβολή μηνύματος

Ρε με το bsb gixxer ο Hoper πήρε pol στα sbk λέμε.

στα μούτρα μου που κάθομαι και εξηγώ. μλκ πόσο βλάκας είμαι τελικά;
    ναι και μ αρέσει που επιμένεις κι όλας...

Με - 30 άλογα, με λιγότερα μπλιμπλίκια και κυρίως χωρίς την ασφάλεια της πίστας μου λες ότι πάνε το ίδιο γρήγορα...

(ή κατάλαβα λάθος?)

Σύνελθε Μάνο !

το -30 άλογα ποιος το είπε και απο που βγαίνει;

200 λέει το τιμ ΤΤ λέτζεντς, 230 λέει η Απρίλια για το ερε εσε βου. (για βάρος δεν ξέρω αλλά κάτι μου λέει... )

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    πλάκα έχετε

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Προβολή μηνύματος
    Μαλιστα.

Γινε πιο σαφης λοιπον αν θελεις, κι εξηγησε τι εννοεις με τη λεξη "κακο" γιατι ειναι πολυ γενικη η λεξη που διαλεξες να χρησιμοποιησεις.

Τι παει να πει "κακο"? Επικινδυνο? Οι αγωνες επικινδυνο πραμα ηταν ανεκαθεν. Αλλοι περισσοτερο αλλοι λιγοτερο.

"Κακο" για ποιον? Αν εννοεις "επικινδυνο" (οπως ειπα και παραπανω) γι'αυτους μην πανε και σκοτωθουν, συμμετοχη σε αγωνα ειναι με ο,τι αυτο συνεπαγεται. Κινδυνοι υπαρχουν.
    Τωρα αν ειναι καλο ή κακο να τρεχει καποιος σε αγωνες και σε τί αγωνες, και με τί προσοντα κλπ, νομιζω δεν ειναι ερωτηση που βρισκει απαντηση, κι αυτο για ευνοητους λογους.

Καλημερα
    Νομιζω ημουν σαφης,αναφερομαι στο ολο επιχειρημα οπως παρουσιαζεται με βαση αυτα που διαβαζω.
    Δεν ειπα τιποτα αλλο και η λεξη που χρησημοποιησα δεν ηταν λαθος κατα τη γνωμη μου αφου σε παραπανω ποστ εξηγω τι εννοω.

Δεν εχω να πω κατι αλλο,καλη συνεχεια.

CBR1000RR Fireblade Info
    Engine type Liquid-cooled 4-stroke 16-valve DOHC inline-4
    Displacement (cc) 999.8
    Bore x Stroke 76 x 55.1mm
    Maximum power 200Hp rear wheel
    Max torque N/A
    Carburation Honda PGM-FI
    Aircleaner Std
    Fuel Tank Capacity 24 litres
    Ignition system Honda
    Transmission & clutch HRC Kit 6 - speed, wet multiplate Std slipper clutch
    Final reduction Afam Sprockets
    Final drive # 525 DID
    Frame type Diamond; aluminium composite twin-spar
    Dimensions (LxWxH) 2,080 x 685 x 1,130mm (Wheelbase adjustable)
    Caster angle & trail Adjustable
    Suspension (Front) Ohlins FGR 200 Front fork, closed cartridge damping system. Damping adjusters: Rebound, Compression Low speed, (Rear) Ohlins TTX 36 Damper| |with Hydraulic preload adjuster. Damoing adjusters: Rebound, Compression Low and High
    Wheels & Tyres OZ Magnesium forged 7-spoke, (Front) 16.5 x 3.5, (Rear) 16.5 x 6.25, Dunlop Tyres
    Brakes Front) Nissin / Yutaka floating 315 x 7mm, (Rear) Nissin / Yutaka floating 220 x 5mm

Τελευταία τροποποίηση από MG-KTiNoS; Σήμερα στις 15:18.
    αυτό τώρα το είδα. Τι είναι; link πόσταρε

ελεος με την παπαρολογια τα μηχανακια του ΤΤ και ιδικα τα SBK εχουν σπεκς Endurance γιατι για αγωνα αντοχης μηλαμε.... αρα θα μπορουσανε να βγαζουν 230+ αλλα παιζει ρολο η αξιοπιστια... τελικα εδω μεσα δεν διαβαζει κανεις αγγλικα περιοδικα οπως το Performance Bikes εχουν αναλησει πολλες φορες το τι γηνετε εκει και τι εχουν τα μηχανακια τους!

Και το Νησι δεν κοστηζει παραπανω απο μια ευδομαδα σε ενα Ελληνικο Νησι το καλοκαιρι... απλα μερικοι διαλεγουμε διακοπες
    ORGIA!!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από astroman76 Προβολή μηνύματος

Και το Νησι δεν κοστηζει παραπανω απο μια ευδομαδα σε ενα Ελληνικο Νησι το καλοκαιρι... απλα μερικοι διαλεγουμε διακοπες
    ενταξει εισαι υπερβολικος τωρα...
    ειναι ονειρο ζωης να πατησω τις ροδες μου ή μονο τα ποδια μου εστω στο Νησι, αλλα δεν κοστιζει μονο τοσο...

μια εβδομαδα σε ενα νορμαλ νησι (οχι Μυκονο και Σαντορινη, ολα τα αλλα ομως), κοστιζει με μοτο γυρω στα 500 γιουρια συνολο το ατομο...με ακτοπλοϊκα, δωματιο, βενζινες, φαγητο, ξαπλωστρες..ολα...
    μονο για να σκεφτεις να βγεις εκτος Ελλαδας και να πας μεχρι το Νησι με μοτοσυκλετα τα 500 δεν σου φτανουν για βενζινες πηγαινε-ελα...

προσωπικα, θα ηθελα να παω με μηχανακι εκει και να κανω τον γυρο μια ή και 2 φορες...το αεροπλανο το θεωρω λιγο "απροσωπο" για εναν τοσο σημαντικο event...
    οποτε μιλαμε για ενα διχιλιαρο στην καλυτερη, αν θες να πας καταδρομικο και να μεινεις λιγο...οχι και τις 2 εβδομαδες που διαρκει το πανηγυρι...

οποτε μην λεμε οτι θελουμε για λεφτα, γιατι μου εχει γινει ονειρο-εφιαλτης το Νησι...

Σιδεροφαγος... Το avatar του/της DoctoR_k6
    Street racing κ tdm δεν κολλανε κτηνος γι αυτο δεν σου λεει κ πολλα το TT μαλλον...

Πιστευω να μην παρεξηγησε...αλλα ειναι κ@υλα το ΤΤ οπως κ να το δεις!!!

Μια εβδομαδα διαβολε φτανει γιατι εχει κ σουρτα φερτα η διαδρομη...κ με καμπινγκ δεν ειναι κ τοσο ακριβο!!Ψαξτο...
    Ride(s) the wind of change...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από astroman76 Προβολή μηνύματος
    ελεος με την παπαρολογια τα μηχανακια του ΤΤ και ιδικα τα SBK εχουν σπεκς Endurance γιατι για αγωνα αντοχης μηλαμε.... αρα θα μπορουσανε να βγαζουν 230+ αλλα παιζει ρολο η αξιοπιστια... τελικα εδω μεσα δεν διαβαζει κανεις αγγλικα περιοδικα οπως το Performance Bikes εχουν αναλησει πολλες φορες το τι γηνετε εκει και τι εχουν τα μηχανακια τους!

Γιάννη με εκπλήσσεις. Η Tyco κατέβασε αυτούσιο το BSB με κάποιες αλλαγές απο τα endurance στους τροχούς και την πλήρωση. Τίποτα άλλο. Tα χλμ των αγώνων είναι αρκετά λιγότερα απο το όριο του μοτέρ το οποίο είναι ~1500+ Τα Honda το ίδιο.

Για τα άλογα όμως χέστηκα και κάκιστα μπλέχτηκα σε τέτοια κουβέντα η οποία είναι άσχετη με την ουσία του ΤΤ.
    Αυτό που τόνισα εξ αρχής είναι το γεγονός του ότι γράφονται οι απίστευτες ανακρίβειες για έναν αγώνα απο ανθρώπους οι οποίοι δεν ξέρουν ούτε τι είναι ούτε τι αντιπροσωπεύει, ούτε τι μοτά τρέχουν ούτε τίποτα.
    Με ενοχλεί η προσπάθεια υποβάθμισης ενός αγώνα θρύλου ο οποίος είναι σημαία κουλτούρας μοτοσικλετιστών για πολλές δεκαετίες με το υποκριτικό πρόσχημα πως είναι ο μόνος επικίνδυνος.
    Μην ασχολείστε αν δεν σας αρέσει ή σας φοβίζει ρε παίδες και το κυριότερο μην αφορίζετε αφού δεν το κατανοείτε.
    Βαρέθηκα να διαβάζω για πόσο μαλάκες είναι οι άλλοι που τους αρέσουν άλλα πράγματα απο εμάς. Λες και είμαστε στο δημοτικό και ορίζουμε καταστάσεις και ανθρώπους ως καλό - κακό.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    ενταξει εισαι υπερβολικος τωρα...
    ειναι ονειρο ζωης να πατησω τις ροδες μου ή μονο τα ποδια μου εστω στο Νησι, αλλα δεν κοστιζει μονο τοσο...

μια εβδομαδα σε ενα νορμαλ νησι (οχι Μυκονο και Σαντορινη, ολα τα αλλα ομως), κοστιζει με μοτο γυρω στα 500 γιουρια συνολο το ατομο...με ακτοπλοϊκα, δωματιο, βενζινες, φαγητο, ξαπλωστρες..ολα...
    μονο για να σκεφτεις να βγεις εκτος Ελλαδας και να πας μεχρι το Νησι με μοτοσυκλετα τα 500 δεν σου φτανουν για βενζινες πηγαινε-ελα...

προσωπικα, θα ηθελα να παω με μηχανακι εκει και να κανω τον γυρο μια ή και 2 φορες...το αεροπλανο το θεωρω λιγο "απροσωπο" για εναν τοσο σημαντικο event...
    οποτε μιλαμε για ενα διχιλιαρο στην καλυτερη, αν θες να πας καταδρομικο και να μεινεις λιγο...οχι και τις 2 εβδομαδες που διαρκει το πανηγυρι...

οποτε μην λεμε οτι θελουμε για λεφτα, γιατι μου εχει γινει ονειρο-εφιαλτης το Νησι...

το θεμα ειναι να πας να δεις τους αγωνες τωρα αν θες να πας με μοτο αλλο θεμα και με την βενζινη στο 1.90 στην Ευρωπη χλομο το βλεπω να το κανεις με κατω απο 3000ευρο.. εγω εχω σκοπο το 2014 που θα ξαναπαω να την βγαλω με λιγοτερα απο 800ευρο με αεροπλανα/τρενα/πλοια και διαμονη φαγητο... πολυ θα γουσταρα να οδηγησω αλλα και μονο που πατας εκει στην ιερη ασφαλτο μου φτανει.....

Εντοπαντου μπορει το ΤΤ (260χμ) να ειναι λιγοτερα χμ αλλα τα μοτερ δουλεβουν στα κοκκινα πιο πολυ χρονο απο ενα αγωνα σαν την συζυκα (1300χμ) που εχει αρκετα πιτ στοπς για λαστιχα και βενζινες... Δεν ξερω τι εκανε η Συζυκι αλλα ξερω σιγουρα οτι η ομαδα της ΤΤ λετζεντς εχει το εντουρανς μοτερ για το ΤΤ με διαφορετικο κηβωτιο πιο απλομενο...
    ORGIA!!!!!

Παρόμοια θέματα

1. οι μπάτσοι στο Isle of Man είναι φίλοι μας
    από road spirit στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 16/06/2011, 02:41
  2. Isle of Man - Photos na goustarete!
    από asmar στο forum Ταξιδιωτικά
    Απαντήσεις: 46
    Τελευταίο μήνυμα: 11/08/2010, 15:07
  3. Αληταράς νγκάνγκουρας στο Isle of Man
    από golis στο forum Αγωνιστικά νέα