το -30 άλογα ποιος το είπε και απο που βγαίνει;
it's all a matter of perception
ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing
200 λέει το τιμ ΤΤ λέτζεντς, 230 λέει η Απρίλια για το ερε εσε βου. (για βάρος δεν ξέρω αλλά κάτι μου λέει...)
πλάκα έχετε
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
ελεος με την παπαρολογια τα μηχανακια του ΤΤ και ιδικα τα SBK εχουν σπεκς Endurance γιατι για αγωνα αντοχης μηλαμε.... αρα θα μπορουσανε να βγαζουν 230+ αλλα παιζει ρολο η αξιοπιστια... τελικα εδω μεσα δεν διαβαζει κανεις αγγλικα περιοδικα οπως το Performance Bikes εχουν αναλησει πολλες φορες το τι γηνετε εκει και τι εχουν τα μηχανακια τους!
Και το Νησι δεν κοστηζει παραπανω απο μια ευδομαδα σε ενα Ελληνικο Νησι το καλοκαιρι... απλα μερικοι διαλεγουμε διακοπες![]()
ORGIA!!!!!
ενταξει εισαι υπερβολικος τωρα...
ειναι ονειρο ζωης να πατησω τις ροδες μου ή μονο τα ποδια μου εστω στο Νησι, αλλα δεν κοστιζει μονο τοσο...
μια εβδομαδα σε ενα νορμαλ νησι (οχι Μυκονο και Σαντορινη, ολα τα αλλα ομως), κοστιζει με μοτο γυρω στα 500 γιουρια συνολο το ατομο...με ακτοπλοϊκα, δωματιο, βενζινες, φαγητο, ξαπλωστρες..ολα...
μονο για να σκεφτεις να βγεις εκτος Ελλαδας και να πας μεχρι το Νησι με μοτοσυκλετα τα 500 δεν σου φτανουν για βενζινες πηγαινε-ελα...
προσωπικα, θα ηθελα να παω με μηχανακι εκει και να κανω τον γυρο μια ή και 2 φορες...το αεροπλανο το θεωρω λιγο "απροσωπο" για εναν τοσο σημαντικο event...
οποτε μιλαμε για ενα διχιλιαρο στην καλυτερη, αν θες να πας καταδρομικο και να μεινεις λιγο...οχι και τις 2 εβδομαδες που διαρκει το πανηγυρι...
οποτε μην λεμε οτι θελουμε για λεφτα, γιατι μου εχει γινει ονειρο-εφιαλτης το Νησι...
![]()
Street racing κ tdm δεν κολλανε κτηνος γι αυτο δεν σου λεει κ πολλα το TT μαλλον...
Πιστευω να μην παρεξηγησε...αλλα ειναι κ@υλα το ΤΤ οπως κ να το δεις!!!
Μια εβδομαδα διαβολε φτανει γιατι εχει κ σουρτα φερτα η διαδρομη...κ με καμπινγκ δεν ειναι κ τοσο ακριβο!!Ψαξτο...
Ride(s) the wind of change...
Γιάννη με εκπλήσσεις. Η Tyco κατέβασε αυτούσιο το BSB με κάποιες αλλαγές απο τα endurance στους τροχούς και την πλήρωση. Τίποτα άλλο. Tα χλμ των αγώνων είναι αρκετά λιγότερα απο το όριο του μοτέρ το οποίο είναι ~1500+ Τα Honda το ίδιο.
Για τα άλογα όμως χέστηκα και κάκιστα μπλέχτηκα σε τέτοια κουβέντα η οποία είναι άσχετη με την ουσία του ΤΤ.
Αυτό που τόνισα εξ αρχής είναι το γεγονός του ότι γράφονται οι απίστευτες ανακρίβειες για έναν αγώνα απο ανθρώπους οι οποίοι δεν ξέρουν ούτε τι είναι ούτε τι αντιπροσωπεύει, ούτε τι μοτά τρέχουν ούτε τίποτα.
Με ενοχλεί η προσπάθεια υποβάθμισης ενός αγώνα θρύλου ο οποίος είναι σημαία κουλτούρας μοτοσικλετιστών για πολλές δεκαετίες με το υποκριτικό πρόσχημα πως είναι ο μόνος επικίνδυνος.
Μην ασχολείστε αν δεν σας αρέσει ή σας φοβίζει ρε παίδες και το κυριότερο μην αφορίζετε αφού δεν το κατανοείτε.
Βαρέθηκα να διαβάζω για πόσο μαλάκες είναι οι άλλοι που τους αρέσουν άλλα πράγματα απο εμάς. Λες και είμαστε στο δημοτικό και ορίζουμε καταστάσεις και ανθρώπους ως καλό - κακό.
it's all a matter of perception
ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing
το θεμα ειναι να πας να δεις τους αγωνες τωρα αν θες να πας με μοτο αλλο θεμα και με την βενζινη στο 1.90 στην Ευρωπη χλομο το βλεπω να το κανεις με κατω απο 3000ευρο.. εγω εχω σκοπο το 2014 που θα ξαναπαω να την βγαλω με λιγοτερα απο 800ευρο με αεροπλανα/τρενα/πλοια και διαμονη φαγητο... πολυ θα γουσταρα να οδηγησω αλλα και μονο που πατας εκει στην ιερη ασφαλτο μου φτανει.....
Εντοπαντου μπορει το ΤΤ (260χμ) να ειναι λιγοτερα χμ αλλα τα μοτερ δουλεβουν στα κοκκινα πιο πολυ χρονο απο ενα αγωνα σαν την συζυκα (1300χμ) που εχει αρκετα πιτ στοπς για λαστιχα και βενζινες... Δεν ξερω τι εκανε η Συζυκι αλλα ξερω σιγουρα οτι η ομαδα της ΤΤ λετζεντς εχει το εντουρανς μοτερ για το ΤΤ με διαφορετικο κηβωτιο πιο απλομενο...
ORGIA!!!!!