Ποιος σου είπε να μην την πεις φίλε μου? Συζήτηση κάνουμε.
Αυτός ο άλλος που σχολίασε τα αντεστραμμένα το έχει οδηγήσει το μηχάνημα? Γιατί η γνώμη του έχει μεγαλύτερη βαρύτητα για 'σένα?
Καλά κάνεις και δίνεις βαρύτητα σε αυτόν που το έχει και λέει ότι φρενάρει αλλά μην ξεχνάς ότι υπάρχουν και οδηγοί tdm που λένε ότι στρίβουν και ιδιοκτήτες XT που αδυνατούν να βρουν κάτι αρνητικό επάνω του. Ο καθένας κρίνει και σχολιάζει ανάλογα με τις εμπειρίες του και τις προτιμήσεις του. Αυτό που ταιριάζει σε κάποιον μπορεί να μην κάνει για σένα.
Για μένα το tdm "δεν πάει". Ναι, εκτός από ήχο δεν έχει να μου προσφέρει τίποτε άλλο, και ναι το έχω οδηγήσει. Το βαριέμαι αφάνταστα!
Στο ΧΤ μπορώ να βρω περισσότερα αρνητικά απ' τα θετικά που έχει και δεν συμβαίνει με πολλά μηχανάκια αυτό.
Η γνώμη μου για το δεύτερο ήταν αρνητική απ' την αρχή και έτσι παρέμεινε 9 χρόνια απ' την παρουσίασή του.
Το μηχανάκι που αγόρασα δεν το είχα οδηγήσει αλλά ήξερα τι παίρνω. Αδύναμο κινητήρα από XT, αναρτήσεις απ' το ράφι, περιφερειακά στο μέσο όρο, με βαρύ πλαίσιο χωρίς καινοτομίες. Και όπως ήξερα τα αρνητικά του που τα τονίζω ακόμα, ήξερα και τα θετικά του που με κάνουν να το έχω ακόμα και να το απολαμβάνω καθημερινά.
Και επειδή μπήκες και ακύρωσες μια συζήτηση 35 σελίδων πάρε και μερικά σχόλια από γκουρού του μοτοσυκλετισμού, από μια νέα και άπειρη οδηγό και από κάποιον που έχει αλλάξει περισσότερες μηχανές απ' ότι πουκάμισα.
Εκτός απ' αυτά υπάρχουν και άλλα πολλά σχόλια ακόμα, θετικά και αρνητικά, που θα έπρεπε να τα λάβεις υπόψη σου αν σε ενδιαφέρει το μηχανάκι.
Και για να μην μπερδευόμαστε, ένας έμπειρος μπορεί να "γνωρίσει" καλύτερα το μηχανάκι απ' το data sheet, απ' ότι ένας άπειρος που το έκανε μια βόλτα.![]()