Ετσι μου ειπε και αυτος αλλα εγω το επιασα στο μπροστα και πισω μερος και μου φανηκε σκληρο ειναι σιγουρο οτι θα στρωσει?Γιατι δεν νομιζω να εχει πολυ περιθωριο.
Ετσι μου ειπε και αυτος αλλα εγω το επιασα στο μπροστα και πισω μερος και μου φανηκε σκληρο ειναι σιγουρο οτι θα στρωσει?Γιατι δεν νομιζω να εχει πολυ περιθωριο.
Το κράνος πρεπει να εφαρμόζει καλα και για να το καταλάβεις εννοώ να σε πιέζει λίγο , όχι όμως να σου προκαλεί δυσφορία ! Εσυ το φοράς στο κεφάλι σου εσυ ξέρεις !
Αρα αφου δεν μου προκαλει κατι αλλο εκτος απο την κοκκινιλα ειναι οκ.
Καλως, θα το παρω.
Άλλο ένα βασικό θεμα με το κράνος πριν το πάρεις ειναι το πόσο αθορυβο ειναι ! Αν κανεις ταξίδια δεν θα θέλεις να έχεις υψηλά επίπεδα θορύβου μέσα στο κράνος ! Αν όπως λες όμως το έχεις φορέσει για 1.30 ώρα και δεν είχες θεμα ούτε με την φασαρία όλα καλα !!
Ηταν απο τα πιο αθορυβα απο αυτα που δοκιμασα.Στην αναγκη παιρνω ωτοασπιδες.
Το ειπα γιατι το ελεγε ενας που εδειχνε διαφορα πραγματα για αρχαριους στο youtube.Δεν μιλαω για καθημερινη χρηση μονο οταν ειναι να παω καπου μακρια με μεγαλη ταχυτητα(οπου δεν το εχω δοκιμασει ακομα).Σε κανονικη χρηση ηταν μια χαρα.Αν και επειδη ρωτησα το παιδι μου λεει δεν προκειται να χρειαστω ωτοασπιδες το κρανος ειναι αρκετα αθορυβο και σε μεγαλη ταχυτητα.
Ωραια λυθηκε και αυτο.Απο αλλο εξοπλισμο εχω παρει μονο γαντια http://www.motoexpert.gr/product_inf...roducts_id=731 δεν ξερω αν ειναι πολυ καλα αλλα με βολεψαν πολυ.
Απο μπουφαν καλοκαιρινο+χειμωνιατικο,παπουτσια(θελω να μου εξηγησετε γιατι χρειαζονται κιολας τα παπουτσια) προτεινετε κατι?
Εχεις να προτεινεις κατι συγκεκριμενο?Η τουλαχιστον τι πρεπει να δω για να καταλαβω αν π.χ. το μπουφαν ειναι καλο.
Ποσο κοστιζει.
Αν ειναι επωνυμο συνηθως ειναι και καλο.
Για μπουφαν πρωτα δες τι χρειαζεσαι (αδιαβροχο, ζεστο, διατρητο κλπ) και μετα δες ποιο εχει τις περισσοτερες προστασιες επανω.
Εμενα μου αρεσει σχεδον ολη η σειρα της revit H2O (μποτακια, γαντια, μπουφαν) αλλα σε μποτακια ακομη πιο ομορφα για μενα ειναι τα puma.
Ψαξου λιγο σε fcmoto.de (επειδη εχει τεραστια γκαμα) ή βγες σε 2-3 μαγαζια και ξεκινα να δοκιμαζεις.
![]()
Οκ θα ψαξω λιγο μεσω ιντερνετ και καποια μερα θα παω να δω
Σ'ευχαριστω