Σελίδα 31 από 100 ΠρώτοΠρώτο ... 2126272829303132333435364181 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 451 έως 465 από 1491

Θέμα: Adventure-R 1190 147ps 230 kg

Eίναι να μη σ αρέσει ;

Όταν βγούμε από την κρίση πάντως εγώ αυτό θα πάρω .

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	954825_703343149682279_86382692_n.jpg 
Προβολές:	382 
Μέγεθος:	55,8 KB 
ID:	297432

Ημιτρελο Μέλος Το avatar του/της imitrelos
    Μέχρι τότε θα έχουνε βγάλει καινούριο μηχανάκι :-P:-P:-P:-P
    Ηξερα πώς απάνω στη γή όσο ζούμε αυτό δέν είναι το λιμάνι όπου αράζεις είναι το λιμάνι απ'όπου ξεκινάς, ξανοίγεσαι σέ άγρια τρικυμισμένη θάλασσα και μάχεσαι ολοζωής ν'αράξεις

το ειδα τωρα που ημουν εξω...ασχημο ειναι γαμωτη....

Σιδεροφαγος... Το avatar του/της DoctoR_k6
    Γουστα ειναι αυτα. Στην αρχη κ μενα δεν μου αρεσε αλλα κ απο κοντα το ειδα κ γενικα οσο περναει μου αρεσει. Καποιος να μας κανει ενα review δεν παιζει ρπμ??? Καλες οι φωτο αλλα θελουμε λογια απο αναβατη εντος...
    Ride(s) the wind of change...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Lioulios Προβολή μηνύματος
    Eίναι να μη σ αρέσει ;

Όταν βγούμε από την κρίση πάντως εγώ αυτό θα πάρω .

Όνομα:	954825_703343149682279_86382692_n.jpg 
Προβολές:	382 
Μέγεθος:	55,8 KB 
ID:	297432
    ετσι με τα τρακτερωτα ειναι πολυ μαχιμο...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DoctoR_k6 Προβολή μηνύματος
    Γουστα ειναι αυτα. Στην αρχη κ μενα δεν μου αρεσε αλλα κ απο κοντα το ειδα κ γενικα οσο περναει μου αρεσει. Καποιος να μας κανει ενα review δεν παιζει ρπμ??? Καλες οι φωτο αλλα θελουμε λογια απο αναβατη εντος...

Υπάρχουν reviews παντού μαν . Και από τέστ ,αλλά και σε προηγούμενα πόστ από όσουν το οδήγησαν και λένε καθένας το μακρύ του και το κοντό του .

Νομίζω υπάρχει και διαθέσιμο για τεστ ράιντ στην ΚΤΜ . Άμα δεν το οδηγήσεις δεν θα καταλάβεις .

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    ετσι με τα τρακτερωτα ειναι πολυ μαχιμο...
    Κάτι τέτοιες φωτό από μοτό βλέπουν ορισμένοι και πάνε και τα παίρνουνε , χωρίς να έχουν την παραμικρή φιλοδοξία να κατακτήσουν ούτε λόφο , προκαλόντας μόνο μεγαλύτερο μποτιλιάρισμα ......Αλλά εγώ αυτούς περιμένω να το πάρουνε και να το βαρεθούνε ώστε να μπορέσω να το απόκτήσω ... Το 2017-18 και κάτι ψιλά ...

Οδηγικά ήταν έρωτας μεγάλος πάντως ..

Όνομα:	2013-03-29 13.04.03.jpg 
Προβολές:	354 
Μέγεθος:	72,1 KB 
ID:	297459

Περα απο τα test ride περιμενω ενα review απο καποιον που θα κανει χλμ κ οχι απλα μια βολτα!!
    Τα χω διαβασει εννοειται αυτα... Αλλα διαβαζοντας τα 2 τελευταια μοτο εχω αρχισει κ σκεφτομαι διαφορα κ αρρωσταινω!!

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DoctoR_k6 Προβολή μηνύματος
    Περα απο τα test ride περιμενω ενα review απο καποιον που θα κανει χλμ κ οχι απλα μια βολτα!!
    Τα χω διαβασει εννοειται αυτα... Αλλα διαβαζοντας τα 2 τελευταια μοτο εχω αρχισει κ σκεφτομαι διαφορα κ αρρωσταινω!!
    Πρίν κάποια χρόνια διαβάζοντας ΜΟΤΟ σκεφτόσουν διάφορα κατά Γερμανία μεριά... Πριν 8-9 χρόνια διάβαζες ΜΟΤΟ και νόμιζες πως το μεγαλύτερο μηχανολογικό επίτευγμα από καταβολής ανθρωπότητας ήταν το ΧΤ της Yamaha...

σκαουντερ πορνοσταρ Το avatar του/της endopandou
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    Πρίν κάποια χρόνια διαβάζοντας ΜΟΤΟ σκεφτόσουν διάφορα κατά Γερμανία μεριά... Πριν 8-9 χρόνια διάβαζες ΜΟΤΟ και νόμιζες πως το μεγαλύτερο μηχανολογικό επίτευγμα από καταβολής ανθρωπότητας ήταν το ΧΤ της Yamaha...
    αουγκεντάλερ ξύνεις πληγές, αρκετά περιοδικά (γκλόμπαλ) τιμωρήθηκαν για τις επιλογές τους να παρουσιάζουν ΔΤ άρθρα... Το μοτό πάντως δεν είναι κακό τώρα...

Αλλα διαβαζοντας τα 2 τελευταια μοτο εχω αρχισει κ σκεφτομαι διαφορα κ αρρωσταινω!!
    εσύ φρόντισε...
    it's all a matter of perception

ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing

ΛΕΩΝΙΔΙΟ ΤΣΑΚΩΝΙΑΣ ΛΕΜΕ Το avatar του/της πυξιδας990
    ισα ισα το ΜΟΤΟ λεει οτι το ψηλο χωρις τα μπιχλιμπιδια ειναι καλυτερο.

η αποψη του φιλου παραπανω οτι το 2017 θα το εχουν βαρεθει αρκετοι ειναι πολυ εδιαφερουσα,καπως ετσι πηρα και το 950 τοτε
    37.12.07n
    22.47.01.e
    τα on-of φορανε ακτινες,τα αλλα ειναι μπασταρδα
    το χειμερινο μπανιο αναζοωγονει μυαλο και σωμα,το καλοκαιρινο τα καιει

Ενταξει ολοι εχουμε κριση κ σκεφτομαστε. Δεν υπαρχει μονο το μοτο να το παρουμε για ευαγγελιο. Ευτυχως υπαρχει κ το διαδυκτιο! Οντως παλαιοτερα κ ακομα τωρα καποιοι θελανε να δειξουνε κατι παραπανω κ η πορεια τους εδειξε αν ηταν σωστοι σε αυτο που κανανε.
    Στο αυτο του θεματος κ γω διαβαζοντας μοτο διαπιστωσα πως το r εχεις τις προτιμησεις των!!!
    Αλλα σε ενα σημειο τα λεει ολα...γκαζι πολυ, σταθερα μεγαλες ταχυτητες για ταξιδια, πολυ φορτωνα κ με γυναικα κ μπαγκαζια κ στριψιμο ταπα...σαν ωραιο μου ακουγεται μετα απο 7 χρονια με ss!!
    Με λυπη μου το λεω endopandou...αλλα μ αρεσει!!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από πυξιδας990 Προβολή μηνύματος

η αποψη του φιλου παραπανω οτι το 2017 θα το εχουν βαρεθει αρκετοι ειναι πολυ εδιαφερουσα,καπως ετσι πηρα και το 950 τοτε
    Να το βαρεθούν, μάλλον χλωμό το βλέπω... Τι να πάρουν ανώτερο απ` αυτό σε δύναμη ή οδική συμπεριφορά (και να μην είναι σουπερσπόρτ); Να είσαι στην κορυφή και να βαριέσαι; Σε δέκα χρόνια, όταν η ΚΤΜ θα βγάλει τον αντικαταστάτη του, ίσως...

Άλλος παντρεύεται και το πουλάει , άλλος γίνεται πατέρας και το πουλάει ... Τί να πεις ;

Εγώ τώρα που το σκέφτωμαι το 950 το πήρα όταν παντρέυτηκα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Kostas2B
    Δειχνει να ειναι πολυ καλο το 1190,ειδικά στο εξωτερικό έχουν παλαβωσει...
    Ακόμα όμως ειναι αρχή και ο χρόνος θα δείξει κατα πόσο θα παραμείνει καλο ή θα αρχίσει να βγάζει προβλήματα κτλ.

Το θέμα για εμάς εδώ ειναι ότι δεν υπάρχουν σοβαροί αντιπρόσωποι,το δίκτυο ειναι επιεικώς για κλάματα...

ΛΕΩΝΙΔΙΟ ΤΣΑΚΩΝΙΑΣ ΛΕΜΕ Το avatar του/της πυξιδας990
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Kostas2B Προβολή μηνύματος
    Δειχνει να ειναι πολυ καλο το 1190,ειδικά στο εξωτερικό έχουν παλαβωσει...
    Ακόμα όμως ειναι αρχή και ο χρόνος θα δείξει κατα πόσο θα παραμείνει καλο ή θα αρχίσει να βγάζει προβλήματα κτλ.

Το θέμα για εμάς εδώ ειναι ότι δεν υπάρχουν σοβαροί αντιπρόσωποι,το δίκτυο ειναι επιεικώς για κλάματα...
    γιατι ρε κωστα?και τα test drive σε ολη την ελλαδα γινανε,και γενικως η hellinmoto ειναι καλη αντιπροσωπεια
    37.12.07n
    22.47.01.e
    τα on-of φορανε ακτινες,τα αλλα ειναι μπασταρδα
    το χειμερινο μπανιο αναζοωγονει μυαλο και σωμα,το καλοκαιρινο τα καιει

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ