μου αρκει αυτο για αυτο και σταματαω το spaming...Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
karafla asigkrito to africa![]()
![]()
μου αρκει αυτο για αυτο και σταματαω το spaming...Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
karafla asigkrito to africa![]()
![]()
diakrino mia idieteri sumpathia sto kokkino xroma?
ontos to ST einai poly koukla....
i afto i mia vefa tha einai kato apo ta podia mou mia mera![]()
ektos an kerdiso kana laxeio kai ta paro kai ta 2![]()
times paizoun?
live as if u die tomorow...
learn as if u live forever...
Ma exeis trelathei????? exeis Honda kai theleis na pas na pareis kialo????Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
ki afto den ine kako![]()
e merikoi anthropoi den mathenoune poteeeeee
![]()
Μπα βρε Αφρο Triumph.... καλύτερα να το καβαλησεις πρώτα.... να δεις και πως στρίβει....![]()
Ελα πάρε μια Βεφούλα (όχι την Αλεξιάδου) πάει αυτή γέρασε... και αν σου φαίνεται μικρή , κάτσε να πάρεις την 1200... εεε?
lipon min akouo xaza gia vefes
den 8elo mouri san diorofo poulman pou pai ta gerontia ekdromes...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
pios ton akoui tora...:rotflmao: :rotflmao:
ke to triumph ine treno leme stis strofes ke manouvrarete poli aneta se sxesi me paliotera montela
min papagalizete afta pou kserate sto parel8on
ego exo psaksi to miso simpan gia na vro an exi mionektimata
ke opia ine ta mionektimata tou ta egrapsa stin arxi
ta ipolipa ine aeras....
ke simfono oti ta palia sprint gia na ta stripsis mesa se kinisi itan to idio me ntalika sou evgene i psixi
me afto to 05 kamia sxesi
Αφροτζιξ.kata tin nona druna
re tsoutsoulius ego kavalao honda apo ta genofaskia mou ksero ti na perimeno apo ena honda mia metriotita se ola ala apistefti aksiopistia ke antoxi ston xronoΑρχικά δημιουργήθηκε από Julius
Ma exeis trelathei????? exeis Honda kai theleis na pas na pareis kialo????
e merikoi anthropoi den mathenoune poteeeeee
![]()
den ine kawasaki pou to pernis apo tin ek8esi 120 aloga ke mexri na pas spiti sou exoun xa8i ta 10...:rotflmao: :rotflmao:
oute ducati pou sto deftero steno menis apo ilektrika
ke to idio exo diadasi apo atomo pou agorase triumph stin agklia ke 3 xiliometra apo to magazi tou ekapse anor8oti:rotflmao: :rotflmao:
gia fantasou ena xx me teseris se mia ohlins mpros piso gamata frena ke me filtra ke dino ise etimos ti alo 8es ?
8es xouanes anti gia filtra? mesa ke afto
ke ise 200 xronia aprovlimatistos
ti se xalai diladi?
:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
den ine kawasaki pou to pernis apo tin ek8esi 120 aloga ke mexri na pas spiti sou exoun xa8i ta 10...:rotflmao: :rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao:
Κορυφαίος !
Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
re tsoutsoulius ego kavalao honda apo ta genofaskia mou ksero ti na perimeno apo ena honda mia metriotita se ola ala apistefti aksiopistia ke antoxi ston xrono
oute ducati pou sto deftero steno menis apo ilektrika
ke to idio exo diadasi apo atomo pou agorase triumph stin agklia ke 3 xiliometra apo to magazi tou ekapse anor8oti:rotflmao: :rotflmao:
gia fantasou ena xx me teseris se mia ohlins mpros piso gamata frena ke me filtra ke dino ise etimos ti alo 8es ?
8es xouanes anti gia filtra? mesa ke afto
ke ise 200 xronia aprovlimatistos
ti se xalai diladi?
Entaksi broo plaka kano
Ean theleis mixani gia taksidi nomizo oti einai idaniki, thn vriskeis kai sxetika ftina metaxeiro
gelas e?Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
:rotflmao: :rotflmao::rotflmao: :rotflmao:
Κορυφαίος !
ke pou na tou komposis tin proti taxitita leme
mpori na ine kenourio me mamisia eksatmisi na min akougete tipota stin gitonia
ala me to pou komponis tin proti anigoun para8ira ke sou petane tsokara meta xristopanagias...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
apo mikros ta 8imame les ke anige to karter sta dio kanane
kati z 900 ke to 1000 meta.....
em gia afto tin skeftome gia ta fragka tis ine kali periptosiΑρχικά δημιουργήθηκε από Julius
Entaksi broo plaka kano
Ean theleis mixani gia taksidi nomizo oti einai idaniki, thn vriskeis kai sxetika ftina metaxeiro
to mono pou den antexo me tipota ine pou me tis mamisies eksatmisis kani san raptomixani siger..
mou 8imizi tin mama mou palia pou erave:rotflmao: :rotflmao:
ke ama tin ftiaksis kolo leei ke taksidakia ke telikoules:rotflmao: :rotflmao:
eeeee???Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
[B]lipon min akouo xaza gia vefes
den 8elo mouri san diorofo poulman pou pai ta gerontia ekdromes...
pios ton akoui tora...:rotflmao: :rotflmao:
Μα είναι η ποιο space όμορφη αεροδυναμική γωνιακή επιθετική συμμετρικη φωτεινή παλιο φατσα που έχω δει!!! :a07:
Μακάρι ότι λέγεται να ισχύει αλλά θα ήθελα να το καβαλήσει κάποιος , και να μας πει.... και καλύτερα κάποιος με το παλιό... αλλά και με άλλα σπορ τουρινκ μοντέλα στο ενεργητικό του, διότι το προηγούμενο, πραγματικά δεν έστρηβε...Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
ke to triumph ine treno leme stis strofes ke manouvrarete poli aneta se sxesi me paliotera montela
min papagalizete afta pou kserate sto parel8on
ego exo psaksi to miso simpan gia na vro an exi mionektimata
ke opia ine ta mionektimata tou ta egrapsa stin arxi
ta ipolipa ine aeras....
ke simfono oti ta palia sprint gia na ta stripsis mesa se kinisi itan to idio me ntalika sou evgene i psixi
me afto to 05 kamia sxesiόχι απο ιντερνετ γνώμες που εγω μπαίνω με 300 ονόματα και λέω τα καλύτερα ...
file mou ase ise kamenosΑρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
eeeee???
Μα είναι η ποιο space όμορφη αεροδυναμική γωνιακή επιθετική συμμετρικη φωτεινή παλιο φατσα που έχω δει!!! :a07:
Μακάρι ότι λέγεται να ισχύει αλλά θα ήθελα να το καβαλήσει κάποιος , και να μας πει.... και καλύτερα κάποιος με το παλιό... αλλά και με άλλα σπορ τουρινκ μοντέλα στο ενεργητικό του, διότι το προηγούμενο, πραγματικά δεν έστρηβε...όχι απο ιντερνετ γνώμες που εγω μπαίνω με 300 ονόματα και λέω τα καλύτερα ...
ama sou leme kseroume ti leme ke opos ipes mono kapios pou exi to palio mpori na milisi ke ontos milise ke ipe kamia sxesi me to palio leme pigene kane ena test drive na dis ke esi
ke den imaste tipota x8esini kseroume pou na rotisoume![]()
ke i vefa kamia sxesi me oti perigrafis asto kalitera prosopika den to pageno afto to dikiklo...:rotflmao:
«Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
den ine kawasaki pou to pernis apo tin ek8esi 120 aloga ke mexri na pas spiti sou exoun xa8i ta 10...»
ΔΗΛΑΔΗ ΕΓΩ ΕΧΑΣΑ 10 ΑΛΟΓΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!
Ω, ΘΕΟΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ!!!!!!!!!
ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΡΕ HONDAκηδες!!!!!
![]()
A gentleman would walk but never run...
γιατί γιατί???Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
ke i vefa kamia sxesi me oti perigrafis asto kalitera prosopika den to pageno afto to dikiklo...:rotflmao:![]()
:a53:
εμενα το χχ δεν με αρεσει.....
δε λεω μπορεις να το βρεις σε καλη τιμη ...αλλα ειναι πολλα τα κιλα ρε αφρο ....εκτος βεβαια αμα παντρεψεις την κορη και μου ξεκινησεις για το γυρω της ευρωπης![]()
το εγγλεζικο κουκλι ... πιο ακριβο δε ...αλλα με περισσοτερη προσωπικοτητα και διαχρονικη αξια μια που για γαμο παει η δουλειαδεν ξερω μας εχεις μπερδεψει ...αλλα εγω παντως χχ δεν θα επερνα με τιποτα
![]()
![]()
FORNICATION UNDER CONSENT (OF THE) KING.