θα ρωτησω αυριο και θα σου πω
και για καινουργιο και για μεταχειρω-με χαρτια ετσι.................![]()
θα ρωτησω αυριο και θα σου πω
και για καινουργιο και για μεταχειρω-με χαρτια ετσι.................![]()
Σε ευχαριστώ !!!
Μακάρι να βρούμε κάτι να το βάλω πάνω σήμερα κιόλας!
ρωτησα και περιμενω απαντησεις
μολις εχω νεοτερα θα σου πω
Ευρέθη ελαφρώς μεταχειρισμένο λιφάν 110 μιζάτο με τιμολόγιο / πλεξούδες κλπ καλούδια!
Αύριο μπαίνει πάνω!
σωστος
btw μανιτζεβελο καινουργιο 170+μεταφορικα για το μεταχειρω ακομα δεν εμαθα
αλλα αφου βρηκες ολα καλα
αλλαξε οσο ποιο συντομα τα δισκακια με honda
Ο άνθρωπος που το χε (50+) το είχε στο αστράκι του μεχρι να εφτιαχνε το μαμα μοτέρ...
Για 150 ευρώ δεν βαριέσαι... Ξέρω πως με κάτι παραπάνω έπαιρνα καινούριο ΑΛΛΑ δυστηχώς δεν μπορούσα να δώσω παραπάνω... Όσο περίεργο και αν ακούγεται...
Καρμπυρατέρ μου πε να αλλάξω μόνο (ωραία, έχω αλλα 2 στην βεράντα, έχω και το shark... θα το κάνω 4πετάλουδο) αν και έχω ήδη το shark που δεν έκλεισε μήνα ακόμα οπότε κανένα πρόβλημα στην τροφοδοσία.
Με την πλεξούδα δεν ξέρω αν είναι ίδια τα καλώδια... Υπάρχει κανα σχεδιάγραμμα?
θυμισε μου σε τι σασι θα φορεθει?
να το παρεις κομπλε με ηλεκτρονικες δικες του κλπ
νομιζω πως βγαζει ενα παραπανισιο καλωδιο για το λαμπακι της νεκρας
και πρεπει να το συνδεσεις στο σασι να γειωθει
κιτρινο ειναι απ οτι θυμαμαι
στο glx μου κουμπωσαν οι φισες κανονικοτατα χωρις πατεντες και καλωδια
http://www.moto.gr/forums/showthread...=136792&page=4 ποστ #46
ίδια καλώδια με άστρα είναι... θεωρητικά θα είναι plug and play... Διαφορετικά ο γούγλης είναι φίλος μας.... Όλο και κάποιο σχεδιάγραμμα θα παίζει, οπότε σχεδιάγραμμα, πολύμετρο στο χέρι και πάμε...
Ηλεκτρονική δεν πήρα, άλλωστε σε κανα 2 μηνο θα την αλλάξω... Το λαμπάκι της νεκράς θα κρατήσω και εγώ μόνο. Το τι ταχύτητα έχω μέσα το καταλαβαίνω δεν εχω θέμα να μην το βλέπω κιόλας...
ενα κομματι της πλεξουδας ειναι για την ενδειξη των ταχυτητων
απο αυτα ενα ειναι το λαμπακι της νεκρας
την ηλεκτρονικη παρτην,εγω ειχα ενα θεμα γιατι βαρεθηκα να την αλλαξω,και μετα που την εβαλα εστρωσε
μου χει λείψει το καλωδιομάνι... ηχοσυστηματάς ήμουνα και με τις μακαρονάδες (πλεξούδες) έχω πάθει στέρηση!!
Θα την βρώ την άκρη δεν υπάρχει περίπτωση... Anyway η συνέχεια αύριο βράδυ επι της οθόνης!!!![]()