Σελίδα 8 από 32 ΠρώτοΠρώτο ... 34567891011121318 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 106 έως 120 από 466

Θέμα: Σκεψεις για οικονομικο on-off ...

Eννοείτε ότι ΔΕΝ τα κάνει αυτά μια africa , και ότι το να την πάρει απαιτεί πολλούς συμβιβασμούς σε σχέση με τα στανταρ που έθεσε ,
    αλλά νεότερο on off στα 2000€ που να κάνει τα μισά απο αυτά που θέλει και να μην το έχει αποκλείσει ο ίδιος για αισθητικούς λόγους δεν μπορώ να σκεφτώ .

Το μπαμπούρι Το avatar του/της Bradipous
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από faraway Προβολή μηνύματος
    Eννοείτε ότι ΔΕΝ τα κάνει αυτά μια africa , και ότι το να την πάρει απαιτεί πολλούς συμβιβασμούς σε σχέση με τα στανταρ που έθεσε ,
    αλλά νεότερο on off στα 2000€ που να κάνει τα μισά απο αυτά που θέλει και να μην το έχει αποκλείσει ο ίδιος για αισθητικούς λόγους δεν μπορώ να σκεφτώ .
    Ο παλιος τιγρης που αναφερθηκε σε προηγουμενα ποστ αλλα απορριφθηκε λογο πολλων κιβικων.
    Πιστευω ειναι το καλυτερο value for money, το βρισκεις πολυ φθηνο, σχετικα νεο σε ηλικια (ουτε 10ετιας) με αρκετα εξτρα και ετοιμο για ταξιδι...

Nαι ο τίγρης όντως μαζεύει περισσότερους βαθμούς από το africa , και έχει και τα 130-140 σίγουρα

ΣινανάϊΌπαΓιαβρουμ&Αμάν Το avatar του/της Corki
    Να πω , να πω.........?

DR 800 BIG

Αν ειναι να παρεις AT 750 καλυτερα παρε το suzuki να εχεις ροπη να παιζεις οπου θελεις .

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    .... και να μην το έχει αποκλείσει ο ίδιος ..... δεν μπορώ να σκεφτώ .
    Ούτε εγώ ούτε κάποιος άλλος. Αλλά και να μπορούσαμε, θα ήταν άδικος κόπος αν δεν ξεκολλήσει το μυαλό του.
    Όποιος δεν του προτείνει αφρικα θα τρώει άκυρο για διαφορετικό λόγο κάθε φορά.
    Το ένα δεν θα του αρέσει γιατί δεν είναι αφρικα.
    Το άλλο θα του ξινίζει γιατί δεν είναι δικύλινδρο 750 v2. κτλ.

Οπότε γράφουν μονο οι αφρικάνοι και οι υπόλοιποι τον έγραψαν στ' @@ τους.

Και αυτό προσπαθώ να κάνω, να τον κάνω να ξεκουνήσει, να δει λίγο πιο σοβαρά κάποια μηχανάκια που του προτείνουν (όπως το dakaraki) και να πάρει στα σοβαρά τα μειονεκτήματα της αφρικα σε σχέση με τις πραγματικές ανάγκες του. Όχι να λέει δεν με ενδιαφέρει η κατανάλωση και κάνω γαργάρα το βάρος για μηχανή που η χρήση της θα είναι κυρίως μέσα στην πάτρα + μερικά ταξιδάκια δικάβαλα χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις!

Υγ. Μλκ Θωμά την πάτησες. ΣΚ ή από Δευτέρα θα είμαι Πάτρα.
    Sent from me using a computer.

Moderator
    Και για να καταλάβεις πόσο λάθος είσαι με την επιλογή σου, σου λέω ότι ΑΚΟΜΑ και το χτ θα μπορούσε να καλύψει καλύτερα τις "πραγματικές" σου ανάγκες από ένα αφρικα (φωτιά θα πέσει να με κάψει σήμερα ρε πστμ!).

Στο ταξίδι θες μια ζελατίνα άντε και μια σέλα. (και στην αφρικα το ίδιο)
    Για την εθνική δεν σου λέω τίποτα. Ξέρεις τι και που έχω πάει με το τενεκε, ίδιο κινητήρα έχει ίδια γρανάζια ίδια όλα αλλά λίγο πιο δυνατό το χτ.
    Σαμάρια 80λιτρα για την προίκα της κοπελιάς και έφυγες για την άλλη άκρη της Ελλάδας. Αλήθεια πόσες φορές θα το κάνεις αυτό?

Στο ον οφφ κομμάτι όμως? Ελαφρύτερο (κατά πάρα πολύ). Σταματάω εδώ.

Στην Πόλη? Ελαφρύ, μανιτζέβελο, ροπάτο, οικονομικό, εύκολο, φθηνό. Αξιόπιστη φθηνοκατασκευή για κάθε μέρα με καλύτερη μεταπώληση.

Ο παράγοντας να σου αρέσει είναι σημαντικός αλλά υποτίθεται ότι γι' αυτό έχεις το ducati. Το άλλο θέλεις απλά να σε υπηρετεί και να το κάνει καλά.

Όχι προς θεού δεν σου λέω να πάρεις ΧΤ.. Να δεις πόσο λάθος σκέφτεσαι θέλω να σου δείξω.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της camen
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από daz Προβολή μηνύματος
    Υγ. Μλκ Θωμά την πάτησες. ΣΚ ή από Δευτέρα θα είμαι Πάτρα.
    Ρε μλκ,δεν εχω κολλησει με το γαμο-Αφρικα.Απλα ειπα οτι πιστευα πως ειναι καλο μηχανακι.
    Εσυ και να εισαι,εγω δε θα ειμαι

Παλαιό μέλος
    Περα απο την πλακα οση ιστορια και να εγραψε,καλη η κακη,οσο και αν αγαπηθηκε η οχι ,εχει καμμια εικοσαρια χρονακια στην πλατη του.Με 2000 ευρα υπαρχουνε προτασεις δεκαετιας πολυ-πολυ καλυτερες.Πιο ευελικτες ,πιο φινετσατες ,πιο πρακτικες και σιγουρα πιο οικονομικες.Οποιος πει οτι το Africa ειναι η καλυτερη λυση ,μαλλον θα υπερβαλει.

Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από camen Προβολή μηνύματος
    Ρε μλκ,δεν εχω κολλησει με το γαμο-Αφρικα.Απλα ειπα οτι πιστευα πως ειναι καλο μηχανακι.
    Ωραία, και τώρα πάω να φύγω πριν μπει ο afro.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από camen Προβολή μηνύματος
    Εσυ και να εισαι,εγω δε θα ειμαι
    Δυο εβδομάδες θα είμαι κάτω.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από daz Προβολή μηνύματος
    Δυο εβδομάδες θα είμαι κάτω.
    Ε ισως σε προλαβω τοτες

Kαπου καποιος πεταξε κατι για dr800 ...Λες?!!!!

Παλαιό μέλος
    Nαι ο τίγρης όντως μαζεύει περισσότερους βαθμούς από το africa , και έχει και τα 130-140 σίγουρα

Δυο παρατηρήσεις μόνο...

Το αφρικα εχει πολύ κοντό γρανάζωμα από μαμα. Με δυο δόντια πιο μικρό γρανάζι πίσω ταξιδεύει ανετα 140-150, και το σημαντικότερο χωρίς κανένα πρόβλημα στην κίνηση στην πόλη. Θέλει και μια εξατμισούλα να πάρει λίγο τα πάνω του και πιο πλούσιο μείγμα γιατί από το εργοστάσιο ερχεται πολυυυ φτωχό.

Εγώ θα χτυπούσα ενα f650gs το κλασσικό το μονοκύλινδρο, γιατί είναι πιο οικονομικό και πιο άνετο. Πιστεύω ότι με 2500 μπορείς να βρεις ενα καλό.

Το μπαμπούρι Το avatar του/της Bradipous
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kordix Προβολή μηνύματος
    Δυο παρατηρήσεις μόνο...

Το αφρικα εχει πολύ κοντό γρανάζωμα από μαμα. Με δυο δόντια πιο μικρό γρανάζι πίσω ταξιδεύει ανετα 140-150, και το σημαντικότερο χωρίς κανένα πρόβλημα στην κίνηση στην πόλη. Θέλει και μια εξατμισούλα να πάρει λίγο τα πάνω του και πιο πλούσιο μείγμα γιατί από το εργοστάσιο ερχεται πολυυυ φτωχό.

Εγώ θα χτυπούσα ενα f650gs το κλασσικό το μονοκύλινδρο, γιατί είναι πιο οικονομικό και πιο άνετο. Πιστεύω ότι με 2500 μπορείς να βρεις ενα καλό.
    Δηλαδη να γινει ακομη πιο δυσκινητο στην πολη και να φτασει να εχει καταναλωση οσο ενα σουπερκαρ. τελικα αυτο το αφρικα γαμει.

+1 για την γερμανιδα.

Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bradipous Προβολή μηνύματος
    Δηλαδη να γινει ακομη πιο δυσκινητο στην πολη και να φτασει να εχει καταναλωση οσο ενα σουπερκαρ. τελικα αυτο το αφρικα γαμει.

+1 για την γερμανιδα.
    Πιο δυσκίνητο δε γίνεται με πιο μακρύ γρανάζομα και η κατανάλωση μειώνεται ελαφρώς γιατί στις χαμηλές έχει αποθεματικό και δεν ζορίζεται τόσο. Στο ταξίδι ρίχνει πάλι ένα κλικ την κατανάλωση λόγο λιγότερων στροφών. Απ' τη μαμά έχει πάρα πολύ κοντό γρανάζομα μάλλον για να κουνάει τη μαούνα αξιοπρεπώς και να φαίνεται ότι έχει "γκάζια".
    Με μακρύτερο γρανάζομα τα 140-150 τα έχει στα 2/3 περίπου του στροφόμετρου.

Αν κάποιος το μακρύνει μόνο σε "δύσκολες" ανώμαλες, χωμάτινες ανηφόρες θα το ψιλοχειροτερέψει.

Το θέμα όμως είναι πως σε ότι και να το βελτιώσεις η κατάσταση δεν σώζεται με τίποτα.

Edit. To πιο μακρύ γρανάζομα μπορεί να έχει κάποια θετικά αλλά το κάνει ακόμα πιο αδιάφορο οδηγικά.

Banned
    και γιατι μονο το αφρικα υπαρχει σε δικυλινδρο ον-οφ?αυτο τι ειναι???????????http://www.car.gr/classifieds/bikes/photos/4007625/
    http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/3871252/
    και στο αγαπημενο μου χρωμα http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/1979526/
    αν και εγω ειχα θαλασσι-μαυρο
    μονος 200σαριζα χαλαρα(μετρημενο με gps 213 και με αλλη μοτο)
    ταξιδι ανετα τα 170-180
    φορτωμα?μεχρι και τρειλερ τραβαει
    τα αφρικα τα χει για πρωινο
    και κυνηγαει μεγαλυτερα
    ποιο σκληρο,ποιο ψηλο απο αφρικα αλλα με λιγο δεσιμο=τραινο
    και ειναι και YAMAHA...............

Σελίδα 8 από 32 ΠρώτοΠρώτο ... 34567891011121318 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Enduro Training III - Off road school για μεγάλα on-off
    από Nik0s στο forum Χωμάτινο τερέν
    Απαντήσεις: 44
    Τελευταίο μήνυμα: 19/01/2008, 14:26