Σελίδα 14 από 16 ΠρώτοΠρώτο ... 4910111213141516 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 196 έως 210 από 234

Θέμα: MotoGP Round 10, Indianapolis , USA

Παλαιό μέλος Το avatar του/της fkol k4
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από endopandou Προβολή μηνύματος
    Είπαμε, είστε 3 κι ο κούκος σοβαροί βαλεντινικοί, αν είναι να λέει ο ένας πως ο μάρκος με 8 αγώνες είναι πολύ καλύτερος οδηγός απ τον πιο ταλαντούχο αναβάτη των τελευταίων ετών κατ' ομολογία των ίδιων των αναβατών και ο άλλος να υπονοεί κομπλεξισμό για μια κατάσταση που δημιούργησαν και συντηρούν οι όποιοι πανάσχετοι με τους αγώνες βαλετζιπιώτες είναι απελπισία.
    Sorry κιόλας δεν θέλω να την πω σε κανέναν, αλλά πραγματικά νιώθω πως χάνεται κάθε λογής στήριξη στην όποια κουβέντα.
    Χαχαχαχαχαααα.....
    Επείδής τώρα χτυπάει για μένα η κουδούνα...
    Το ότι ο Stoner είναι το μεγαλύτερο φυσικό ταλέντο που έχω δει να οδηγεί το έχω δηλώσει εδώ, ημέρα Δευτέρα 4 Απριλίου του σωτήριου έτους 2012 και δεν το παίρνω πίσω. Η δήλωση ισχύει. Για τότε.

Από την άλλη
    • 18 μήνες και 15 ημέρες μετά, νομίζω πως δικαιούμαι να πω πως στον Mark διακρίνω μεγαλύτερο φυσικό ταλέντο ακόμα και από αυτό του Αυστραλού ιππότη που καβάλα στο κόκκινο (ή πορτοκαλί) άλογο δάμαζε τα στοιχειά της φύσης... Μπορεί βέβαια και να κάνω λάθος, αλλά αυτό βλέπω, τι να κάνω...
    • Το φυσικό ταλέντο από μόνο του δεν σε κάνει τον καλύτερο, χρειάζονται και άλλα στοιχεία, όπως πείσμα, επιμονή, δουλειά, εμπειρία, χρόνος, αποτελέσματα. Ο Stoner δεν έγινε ο μεγαλύτερος, έγινε ένας από τους 4 μεγαλύτερους της εποχής του μαζί με Lorenzo, Rossi (πριν φύγει από τη Yamaha) και Pedrosa (ο οποίος μπορεί να μην έχει παγκόσμιο, αλλά έχει ράψει κάμποσα κοστουμάκια και στους τρεις προαναφερθέντες).
    • Ο ίδιος αναβάτης που δεν είχε κανέναν ενδοιασμό να ομολογήσει πως δεν έχει ιδέα για το πως οδηγούσε ο Stoner τη Ducati και έχει πει τόσα καλά για την οδηγική του ικανότητα, δεν έχρισε αυτόν ως τον νέο κορυφαίο, αλλά τον Marc. Το ίδιο και ο Crutchlow (μη με βάλεις να ψάχνω, ξέρεις πως δεν το λέω στον αέρα) όταν ρωτήθηκε για το αν ο Marc είναι επικίνδυνος.
    • Ο Marc δεν «έχει απλά 8 αγώνες», ως rookie (!) έχασε το προπέρσινο Moto2 μόλις για 23 βαθμούς ενώ σε 5 αγώνες είτε εγκατέλειψε είτε δεν ξεκίνησε καν, ενώ ο παγκόσμιος πρωταθλητής (Bradl) δεν βαθμολογήθηκε μόλις σε 2! Επίσης είναι ο αναβάτης που πέρυσι στη Valencia εκκίνησε τελευταίος λόγω τιμωρίας και τερμάτισε άνετα πρώτος και το πρωτάθλημα το πήρε για πλάκα με 56 βαθμούς διαφορά.
    Πρόσεχε τι εύχεσαι, γιατί κάποτε μπορεί και να συμβεί!

Drycleaner Το avatar του/της GIOTIS750
    A Sideways Glance at Indianapolis

http://youtu.be/NUIekk86dwc
    χαι λαιτς
    xorxe σκαει στα γελια
    το νο του πορτσαραλ
    παντοκ γκερλς με παγωτα
    Τελευταία τροποποίηση από GIOTIS750; 21/08/2013 στις 18:49.

σκαουντερ πορνοσταρ Το avatar του/της endopandou
    @Γαϊδαράκο αυτό:
    Ο Marquez δεν έχει καμία σχέση με τον Stoner, είναι πολλές κλάσεις πάνω.
    με αυτό
    διακρίνω μεγαλύτερο φυσικό ταλέντο ακόμα και από αυτό του Αυστραλού
    σημαίνει πως τα ψιλοαλλάζεις. Όπως και να έχει όμως στο αν είναι μεγαλύτερο ταλέντο ο μικρός δεν θα διαφωνήσω γιατί ίσως και να είναι.

Όμως
    Η μη διευκρινιστική αναφορά για το ότι ο τρελός πλαισίωσε με μοναδική τεχνική* το μοναδικό του ταλέντο δεν το αναφέρεις. Γιατί; Γιατί έμμεσα θέλεις και εσύ να τον απαξιώσεις λιιιιγο.
    Ε, αυτό σας λέω με τον Σπύρο. Ξαναλέω πως δεν με ενδιαφέρουν οι γνώσεις ή το πόσο καιρό παρακολουθεί ο καθένας αλλά απο τον Σπύρο και τον fkol περιμένω να μην γίνεται αυτό σε κανέναν βαθμό.

*Την οποία μπορεί και αντιγράφει εν μέρη μόνο ένας. Ο Μάρκ.

Πάω για μπύρες τα λέμε το βράδυ
    it's all a matter of perception

ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing

Banned
    ο απολυτος οδηγος θα ηταν ενα κραμα απ πολλους
    ο στονερ ειχε κατι που δεν εχουν αλλοι και τουμπαλιν
    μην λεμε και οτι θελουμε
    αλλο τα αντιγραφα
    αλλο τα οριτζιναλ κομματια.........

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από endopandou Προβολή μηνύματος
    @Γαϊδαράκο αυτό: με αυτό
    σημαίνει πως τα ψιλοαλλάζεις.
    Έχεις δίκιο. Να το διορθώσω τότε: Ο Marquez σε δυο-τρία χρόνια δεν θα έχει καμία σχέση με τον Stoner, θα είναι πολλές κλάσεις πάνω. Προς το παρόν είναι απλά καλύτερος από ότι ήταν ο Stoner (ή και οποιοσδήποτε άλλος) στα 20 του.

Όμως
    Η μη διευκρινιστική αναφορά για το ότι ο τρελός πλαισίωσε με μοναδική τεχνική* το μοναδικό του ταλέντο δεν το αναφέρεις. Γιατί; Γιατί έμμεσα θέλεις και εσύ να τον απαξιώσεις λιιιιγο.
    Όχι, δεν θέλω να τον απαξιώσω σαν οδηγό. Αν θέλω να τον απαξιώσω, μπορώ να μιλήσω για τον χαρακτήρα του. Δεν το αναφέρω γιατί δεν πιστεύω πως πλαισίωσε με μοναδική τεχνική το ταλέντο του. Πιστεύω το ακριβώς ανάποδο. Πλαισίωσε την τεχνική του (που δεν είναι διαφορετική από αυτή ενός οποιουδήποτε πρωταγωνιστή του MotoGP), με το μοναδικό ταλέντο του που του επέτρεψε να την εφαρμόσει στην Ducati. Την τεχνική της ελεγχόμενης πλαγιολίσθησης (ακόμα και στην είσοδο) την έχουν όλοι οι κορυφαίοι, δεν είναι ανώτερος τεχνικά. Το ταλέντο του ήταν στο να μπορεί να την εφαρμόζει συνεχώς και σε πιο δύσκολες συνθήκες (Ducati).

*Την οποία μπορεί και αντιγράφει εν μέρη μόνο ένας. Ο Μάρκ.

Πάω για μπύρες τα λέμε το βράδυ
    Καλές μπύρες, τσάκω και άλλη μια

Παλαιό μέλος
    Fkol K4

O Στονερ εχει μεγαλο ταλεντο στο θεμα οδηγησης και για αυτο και εχθες ειπα σε αλλο θεμα οτι ειναι εντυπωσιακος
    αυτο βεβαια δε σημαινει οτι εχει και τεχνικη,μου θυμιζει ποιο πολυ οδηγο του δρομου που το κατεχει και του εδωσαν την μηχανη και την παει ταπα.

Οδηγος που μου μου αρεσε με καλη τεχνικη και εξισου εντυπωσιακος αλλα με ιδιαιτερο στυλ οδηγησης ηταν ο Makoto Tamada,φανταζομαι τον θυμασαι.
    Τελευταία τροποποίηση από SuperSonic; 21/08/2013 στις 21:19.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spi900 Προβολή μηνύματος
    Fkol K4

O Στονερ εχει μεγαλο ταλεντο στο θεμα οδηγησης και για αυτο και εχθες ειπα σε αλλο θεμα οτι ειναι εντυπωσιακος
    αυτο βεβαια δε σημαινει οτι εχει και τεχνικη,μου θυμιζει ποιο πολυ οδηγο του δρομου που το κατεχει και του εδωσαν την μηχανη και την παει ταπα.
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	url.jpg 
Προβολές:	106 
Μέγεθος:	99,5 KB 
ID:	298044

ELEOS

@ spi900

Αν και έχω τις ψιλοδιαφωνίες μου με τον έντο, αυτό οφείλεται στο ότι ο έντο εκθειάζει περισσότερο από όσο εγώ πιστεύω πως το αξίζει τον Stoner (τον βάζει πάνω από τους άλλους μεγάλους), ενώ εγώ τον εκθειάζω λιγότερο από ότι αυτός πιστεύει πως θα έπρεπε (τον βάζω ίσα με τους άλλους ως τελικό αποτέλεσμα, αν και τον θεωρώ πιο πηγαίο ταλέντο).

Εν πάσει περιπτώσει πάντως, αν είναι να συγκρίνω με κάποιον σύγχρονο αναβάτη οδηγικά τον Stoner, αυτός θα είναι πάντα ένας από τους Rossi, Lorenzo, Pedrosa και το τελευταίο διάστημα και τον Marquez.
    Σε καμία περίπτωση δεν θα τον έβαζα σε σύγκριση με κάποιον αναβάτη επιπέδου Makoto Tamada, ούτε καν με αναβάτες επιπέδου Carlos Checa, Alex Barros, Marco Melandri, Sete Gibernau που έχουν πάρει και νίκες. Θα το θεωρούσα προσβολή προς το ίδιο το sport. Για τους Biaggi και Capirossi το συζητάμε ίσως (μπααα...), αλλά και αυτοί μπροστά στους παραπάνω δεν έχουν καταφέρει και πολλά, απλά έκαναν μια αξιόλογη και μακρόχρονη καριέρα (και δεν είναι και της ίδιας εποχής).

Όταν κάνω κάποια σύγκριση ικανοτήτων για έναν από αυτούς τους πέντε (Rossi, Lorenzo, Stoner, Pedrosa, Marquez), το κάνω πάντα και μόνο μεταξύ τους, δεν θεωρώ πως κανένας παίζει μπάλα στην παρέα τους (και δεν βλέπω και κανέναν να μπαίνει ακόμα στο team, ίσως τον μικρό Marquez).

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από fkol k4 Προβολή μηνύματος
    @ spi900

Αν και έχω τις ψιλοδιαφωνίες μου με τον έντο, αυτό οφείλεται στο ότι ο έντο εκθειάζει περισσότερο από όσο εγώ πιστεύω πως το αξίζει τον Stoner (τον βάζει πάνω από τους άλλους μεγάλους), ενώ εγώ τον εκθειάζω λιγότερο από ότι αυτός πιστεύει πως θα έπρεπε (τον βάζω ίσα με τους άλλους ως τελικό αποτέλεσμα, αν και τον θεωρώ πιο πηγαίο ταλέντο).

Εν πάσει περιπτώσει πάντως, αν είναι να συγκρίνω με κάποιον σύγχρονο αναβάτη οδηγικά τον Stoner, αυτός θα είναι πάντα ένας από τους Rossi, Lorenzo, Pedrosa και το τελευταίο διάστημα και τον Marquez.
    Σε καμία περίπτωση δεν θα τον έβαζα σε σύγκριση με κάποιον αναβάτη επιπέδου Makoto Tamada, ούτε καν με αναβάτες επιπέδου Carlos Checa, Alex Barros, Marco Melandri, Sete Gibernau που έχουν πάρει και νίκες. Θα το θεωρούσα προσβολή προς το ίδιο το sport. Για τους Biaggi και Capirossi το συζητάμε ίσως (μπααα...), αλλά και αυτοί μπροστά στους παραπάνω δεν έχουν καταφέρει και πολλά, απλά έκαναν μια αξιόλογη και μακρόχρονη καριέρα (και δεν είναι και της ίδιας εποχής).

Όταν κάνω κάποια σύγκριση ικανοτήτων για έναν από αυτούς τους πέντε (Rossi, Lorenzo, Stoner, Pedrosa, Marquez), το κάνω πάντα και μόνο μεταξύ τους, δεν θεωρώ πως κανένας παίζει μπάλα στην παρέα τους (και δεν βλέπω και κανέναν να μπαίνει ακόμα στο team, ίσως τον μικρό Marquez).

Κοιτα,εμενα ο Στονερ μου αρεσει επειδη ειναι εντυπωσιακος,δεν τον θεωρο κατι το τρομερο οπως τον αναφερει ο Εντο,αυτο καθαρα προσωπικη εκτιμηση
    οπως γνωμη μου ειναι οτι ο Στονερ μου θυμιζει πολυ τυπο που ηρθε να τρεξει απο τους δρομους,συγκριση με τον Ταμαντα ΔΕΝ κανω απλα μου αρεσε πολυ το στυλ οδηγησης του.

Απο και και περα τον Στονερ τον εχω ενα μεγαλο ονομα του χωρου αλλα δεν θα τον βαλω σε σγκριση με τον Ροσι,ουτε κανε με τον λορενζο.
    Ειναι σαν να βαζω τον Ολυμπιακο διπλα στην Μπαρτσελονα..
    Τελευταία τροποποίηση από SuperSonic; 21/08/2013 στις 22:21.

χλεμπονιαρης
    Tamada??????? wtf? Και μετά σου λένε οι βαλετζιπιωτες ότι ο στονερ θα ξεχαστει
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	dont-feed-the-troll.jpg 
Προβολές:	110 
Μέγεθος:	54,2 KB 
ID:	298045

Eυλογημένο μέλος Το avatar του/της Billymuse
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από GIOTIS750 Προβολή μηνύματος
    A Sideways Glance at Indianapolis

http://youtu.be/NUIekk86dwc
    χαι λαιτς
    xorxe σκαει στα γελια
    το νο του πορτσαραλ
    παντοκ γκερλς με παγωτα
    2:02 στο βίντεο...όταν λέμε τον Γίωργο GAY κάτι ξέρουμε
    RACING Because football,basketball & golf require ONE BALL
    Viva Italia 2015 Σικελία 2016

Eυλογημένο μέλος Το avatar του/της Billymuse
    http://www.youtube.com/watch?v=2Lf1l4MfOng για όποιον δεν είδε τον αγώνα ..αλλά με άλλο τρόπο
    RACING Because football,basketball & golf require ONE BALL
    Viva Italia 2015 Σικελία 2016

Banned
    οσοι εχουν ΟΤΕ τβ στο οτε σπορτ 2
    εχει την ΜΟΤΟ2

σκαουντερ πορνοσταρ Το avatar του/της endopandou
    Γενικά μιλώντας...
    Την τεχνική της ελεγχόμενης πλαγιολίσθησης ακόμη και στην είσοδο την έχουν όλοι λίγο πολύ οι αναβάτες, ακόμα και του sbk αφού και εκεί η δύναμη είναι αρκετή, όμως δεν είναι στην είσοδο αλλά τουλάχιστον απο την κορυφή και μετά, δηλαδή από το σημείο που παίρνουν το γκάζι. Στην είσοδο μπορεί να γίνει μόνο τοποθέτηση με πίσω φρένο.
    Ο τρελός είχε άλλη τεχνική. Η μάλλον ας λέμε έχει γιατί ποτέ μη λες ποτέ...

Για τον τρελό δεν υπάρχει λόγος να προσπαθήσω να αποδείξω πως είναι μια κλάση απο μόνος του όταν το έχουν πει αρχηγοί ομάδων, μηχανικοί, αναβάτες και εντέλει ακόμα και η ίδια η φτουκάτι που τον περιτριγύριζε μπας και επιστρέψει, ή ζητώντας του ευθαρσώς να οδηγήσει για να τους πει την άποψή του για το gp 12-13,24,7 ή πως λεγόταν τεσπα αδειάζοντας κυριολεκτικά τον τον βάλε και τη Χάιδω.
    Αλλά και η Honda δεν πήγε πίσω όταν έπεσε στα πόδια του προσφέροντάς του τεράστια νούμερα παρότι τον άνθρωπο τον μισούσαν οι 8 στους 10 φίλαθλοι.
    Αν κάποιος δεν έβλεπε πως ο αναβάτης ήταν αλλού, σημαίνει πως ή δεν μπορούσε να διακρίνει την διαφορά στην οδήγηση, ή δεν άκουσε ποτέ κάποιον δημοσιογράφο να τον εκθειάζει, ή δεν διάβασε ποτέ τίποτα στον τύπο.
    Για τον χαρακτήρα του αυτά που λέγονται είναι επιεικώς αστεία. Όλοι λένε πως γουστάρουν τα τυπάκια που τα λένε στα ίσα και τελικά οι περισσότεροι αυτοαναιρούνται σε dt χρόνο.

Τεσπα για ακόμα μια φορά και γραφικά πλέον..., εκτιμώ πως η γενική απαξίωση στους πάντες απ τους σταυροφόρους είναι γιατί έτσι είχαν μάθει απ το γήπεδο και έτσι συνεχίζουν. Δεν είναι μόνο ο τρελός είναι όλοι, είναι το ότι λένε γ@μήσαμε πάλι όταν ο δικός τους βγαίνει 4ος και το πιστεύουν.
    it's all a matter of perception

ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing

Drycleaner Το avatar του/της GIOTIS750
    http://www.onlinestreamer.info/2013/...13_19.html?m=1
    κάτω κάτω 2 hd links. Indy race

Σελίδα 14 από 16 ΠρώτοΠρώτο ... 4910111213141516 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. MotoGP Round 11 Brno České republiky
    από endopandou στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 131
    Τελευταίο μήνυμα: 27/08/2013, 00:39
  2. MotoGP Round 11 Brno České republiky (official fan club)
    από 7gibernau στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 23/08/2013, 00:42
  3. MotoGP Round 9, Laguna Seca, USA
    από mario27 στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 386
    Τελευταίο μήνυμα: 27/07/2013, 00:57
  4. MotoGP Round#8 Sachsenring Germany
    από mario27 στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 383
    Τελευταίο μήνυμα: 16/07/2013, 10:40
  5. MotoGP, Round 16 Malaysia - Sepang