Χαχαχαχαχαααα.....
Επείδής τώρα χτυπάει για μένα η κουδούνα...
Το ότι ο Stoner είναι το μεγαλύτερο φυσικό ταλέντο που έχω δει να οδηγεί το έχω δηλώσει εδώ, ημέρα Δευτέρα 4 Απριλίου του σωτήριου έτους 2012 και δεν το παίρνω πίσω. Η δήλωση ισχύει. Για τότε.
Από την άλλη
- 18 μήνες και 15 ημέρες μετά, νομίζω πως δικαιούμαι να πω πως στον Mark διακρίνω μεγαλύτερο φυσικό ταλέντο ακόμα και από αυτό του Αυστραλού ιππότη που καβάλα στο κόκκινο (ή πορτοκαλί) άλογο δάμαζε τα στοιχειά της φύσης...
Μπορεί βέβαια και να κάνω λάθος, αλλά αυτό βλέπω, τι να κάνω...
- Το φυσικό ταλέντο από μόνο του δεν σε κάνει τον καλύτερο, χρειάζονται και άλλα στοιχεία, όπως πείσμα, επιμονή, δουλειά, εμπειρία, χρόνος, αποτελέσματα. Ο Stoner δεν έγινε ο μεγαλύτερος, έγινε ένας από τους 4 μεγαλύτερους της εποχής του μαζί με Lorenzo, Rossi (πριν φύγει από τη Yamaha) και Pedrosa (ο οποίος μπορεί να μην έχει παγκόσμιο, αλλά έχει ράψει κάμποσα κοστουμάκια και στους τρεις προαναφερθέντες).
- Ο ίδιος αναβάτης που δεν είχε κανέναν ενδοιασμό να ομολογήσει πως δεν έχει ιδέα για το πως οδηγούσε ο Stoner τη Ducati και έχει πει τόσα καλά για την οδηγική του ικανότητα, δεν έχρισε αυτόν ως τον νέο κορυφαίο, αλλά τον Marc. Το ίδιο και ο Crutchlow (μη με βάλεις να ψάχνω, ξέρεις πως δεν το λέω στον αέρα) όταν ρωτήθηκε για το αν ο Marc είναι επικίνδυνος.
- Ο Marc δεν «έχει απλά 8 αγώνες», ως rookie (!) έχασε το προπέρσινο Moto2 μόλις για 23 βαθμούς ενώ σε 5 αγώνες είτε εγκατέλειψε είτε δεν ξεκίνησε καν, ενώ ο παγκόσμιος πρωταθλητής (Bradl) δεν βαθμολογήθηκε μόλις σε 2! Επίσης είναι ο αναβάτης που πέρυσι στη Valencia εκκίνησε τελευταίος λόγω τιμωρίας και τερμάτισε άνετα πρώτος και το πρωτάθλημα το πήρε για πλάκα με 56 βαθμούς διαφορά.