Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 16

Θέμα: marushin rs1 vs caberg v2x vs shark carbon

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dim40

marushin rs1 vs caberg v2x vs shark carbon

οπως καταλαβαινετε ψαχνω για ελαφρυ κρανος οποτε αναγκαστικα παμε σε carbon. η τιμη ειναι γυρω στα 350 με τα 2 πρωτα να υπαρχουν και σε πιο κατω τιμες. αν εχετε δοκιμασει καποιο απο αυτα η εχετε να προτεινετε κατι αναλογο παρακαλω δωστε μου τα φωτα σας,..

καλες γιορτες και παντα ορθιοι..

κανεις δε εχει τετοιο κρανος εδω?

up!!

Έχω το shark rsi carbon. 1250γρ γράφει το S. Θα πρότεινα να δοκιμάσεις και ένα νούμερο μικρότερο από αυτό που φοράς συνήθως σε αυτό το κράνος, γιατί έχει περίεργο καλούπι. Εγώ με 57,5 περίμετρο κεφαλιού είμαι συνήθως M αλλά μου κάθισε καλύτερα το μικρότερο. Επίσης ίσως ακουμπάει το στόμα σου μπροστά.

Κατά τα άλλα δεν έχω κάτι αρνητικό να πω.
    joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.

Τσαντισμενο Μελος Το avatar του/της Buenaventura
    Εδω και 2 χρονια εχω το Bell M4R carbon το οποιο ξεφευγει λιγο απο τα χρηματα που θελεις να διαθεσεις,αλλα ειναι στην ιδια κατηγορια.
    Πρωτον ειναι παναλαφρο (997 gr--ζυγισμενο το XL).
    Δευτερον η 3,2mm ζελατινα ειναι ολα τα λεφτα,ειχα ατυχημα,οπου συρθηκα στην ασφαλτο με το προσωπο,ολο το ζορι το εφαγε η ζελατινα και οχι μονο δεν εσπασε,αλλα ουτε που εφυγε απο την θεση της (αυτο ειναι το θετικο του να ειναι βιδωμενη με αλλεν).Ποιοτικα δειχνει καλο,τουλαχιστον τα υλικα του,δειχνουν ακριβα.Για την διαρκεια-αντοχη στον χρονο δεν μπορω να σου μιλησω με το χερι στην φωτια,γιατι εχω και δευτερο κρανος,οποτε δεν φοραω το carbon συνεχεια...Παντως,η διαφορα στην αισθηση οταν αλλαζω απο το ενα στο αλλο,ειναι απιστευτη,με το carbon στην αρχη νιωθεις οτι δεν φορας κρανος...
    The Ace of Spades

Αρχικά δημιουργήθηκε από Joyrider
    Έχω το shark rsi carbon. 1250γρ γράφει το S. Θα πρότεινα να δοκιμάσεις και ένα νούμερο μικρότερο από αυτό που φοράς συνήθως σε αυτό το κράνος, γιατί έχει περίεργο καλούπι. Εγώ με 57,5 περίμετρο κεφαλιού είμαι συνήθως M αλλά μου κάθισε καλύτερα το μικρότερο. Επίσης ίσως ακουμπάει το στόμα σου μπροστά.

Κατά τα άλλα δεν έχω κάτι αρνητικό να πω.
    καλη χρονια!!
    το νουμερο βρισκετε ευκολα. απο θορυβο και εξαερισμο πως ειναι το κρανος σου?

Αρχικά δημιουργήθηκε από dim40
    καλη χρονια!!
    το νουμερο βρισκετε ευκολα. απο θορυβο και εξαερισμο πως ειναι το κρανος σου?
    Δεν έχω να το συγκρίνω με άλλης μάρκας ίδιας κατηγορίας για να είμαι αντικειμενικός. Οπότε ότι σου πω είναι προσωπική εκτίμηση.

Μέσα στην Θεσνίκη τους καλοκαιρινούς μήνες με πήχτρα κίνηση ίδρωνα ελαφρώς. Οποιοδήποτε fullface δηλαδή το ίδιο θα ήταν πιστεύω. Μόλις πιάσεις ροή δεν υπάρχει καμιά δυσφορία και δροσίζεσαι, χωρίς όμως να νιώθεις ρεύμα αέρα.Δεν έχει δηλαδή τους τρελούς αεραγωγούς.

Από θόρυβο τώρα η ζελατίνα εφαρμόζει όπως πρέπει οπότε δεν μπάζει. Οι αεραγωγοί κλείνουν με διακόπτη και ο μόνος αέρας που φτάνει στα αυτιά είναι ότι μπει από κάτω. Εγώ με γυμνό μηχανάκι κιόλας δεν έχω αντιμετωπίσει ιδιαίτερο πρόβλημα σε ταχύτητες ταξιδιού 130-140 που κινούμε συνήθως σε εθνική.

Η ζελατίνα αλλάζει με κλειστά μάτια και το μέσα βγαίνει πλήρως για πλύσιμο. Σε μαύρο χρώμα θα φαίνονται και οι ψιλές γρατσουνιές να ξέρεις.

Το φοράω καθημερινά εδώ και δυο χρόνια και το καλοκαίρι το πλένω αρκετά συχνά.Δεν έχει αλλοιωθεί ή χαλάσει τίποτα. Εκτός από μια φορά που μου έπεσε από τη μηχανή και του έκανα μια ωραία χαρακιά
    joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.

Νέο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Buenaventura
    Εδω και 2 χρονια εχω το Bell M4R carbon το οποιο ξεφευγει λιγο απο τα χρηματα που θελεις να διαθεσεις,αλλα ειναι στην ιδια κατηγορια.
    Πρωτον ειναι παναλαφρο (997 gr--ζυγισμενο το XL).
    Δευτερον η 3,2mm ζελατινα ειναι ολα τα λεφτα,ειχα ατυχημα,οπου συρθηκα στην ασφαλτο με το προσωπο,ολο το ζορι το εφαγε η ζελατινα και οχι μονο δεν εσπασε,αλλα ουτε που εφυγε απο την θεση της (αυτο ειναι το θετικο του να ειναι βιδωμενη με αλλεν).Ποιοτικα δειχνει καλο,τουλαχιστον τα υλικα του,δειχνουν ακριβα.Για την διαρκεια-αντοχη στον χρονο δεν μπορω να σου μιλησω με το χερι στην φωτια,γιατι εχω και δευτερο κρανος,οποτε δεν φοραω το carbon συνεχεια...Παντως,η διαφορα στην αισθηση οταν αλλαζω απο το ενα στο αλλο,ειναι απιστευτη,με το carbon στην αρχη νιωθεις οτι δεν φορας κρανος...
    Εμενα το δικο μου medium ζυγιζει 1240 γραμμαρια σε ζυγαρια ακριβειας..
    Μαλλον δεν το εχεις ζυγισει σωστα.

Τσαντισμενο Μελος Το avatar του/της Buenaventura
    Αρχικά δημιουργήθηκε από axibde
    Εμενα το δικο μου medium ζυγιζει 1240 γραμμαρια σε ζυγαρια ακριβειας..
    Μαλλον δεν το εχεις ζυγισει σωστα.
    1166 το ζυγισα τωρα σε ζυγαρια ακριβειας,χωρις το υποσιαγονο (αν και δεν νομιζω να κανει μεγαλη διαφορα),οποτε εχεις δικιο axibde-δεν ξερω πως μου ειχε μεινει το 997.....
    The Ace of Spades

Εγω εχω το Bell M4R Indy.Ελαφρυ κρανος,περιπου 1250γρ.χωρις να ειναι σκετο Carbon.Οσο για τη ζελατινα +1000000 στο Buenaventura για οσα ειπε.Το προτεινο ανεπιφυλακτα.Ειναι κ φθηνοτερο απο το Carbon

up!!!

i esto kapoios pou na pire to marushin.....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DeusEx
    Γιατι δεν κοιτας και το uvex helix carbon RS II ?
    Εγω αυτο ειχα, παναλαφρο 990gr, με φοβερη ζελατινα makrolon της bayer... δεν θόλωνε ποτε...
    ... και με εβγαλε και ασπροπροσωπο οταν εφαγε την γερη μου στουκα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DeusEx Προβολή μηνύματος
    Γιατι δεν κοιτας και το uvex helix carbon RS II ?
    Εγω αυτο ειχα, παναλαφρο 990gr, με φοβερη ζελατινα makrolon της bayer... δεν θόλωνε ποτε...
    ... και με εβγαλε και ασπροπροσωπο οταν εφαγε την γερη μου στουκα.
    kai pou na to vro?de to vrisko sta gnosta site.....
    to marushin to exo stamparei kairo tora kai to exo psisei....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DeusEx
    Γιατι δεν κοιτας λιγο στο ebay γερμανίας? Εγω το δικο μου το ειχα παρει 200ε προσφορα απο luis

http://www.ebay.de/itm/UVEX-Integral...item565a1168a0

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. τη γνώμη σας caberg v2x carbon variante
    από chris 1150 στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 10/04/2009, 12:32
  2. SCHUBERTH C2 vs CABERG SINTESI vs SHARK EVOLINE
    από ΜΟΡΦΕΑΣ στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 03/04/2009, 14:43
  3. pirelli diablo Vs brigeston bt012 Vs michelin