Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 5 από 5

Θέμα: Καλοκαιρινές αποδράσεις .!!!

  1. #1
    Παλαιό μέλος Το avatar του/της panagiotis dim
    Εγγραφή
    21/10/2008
    Μηνύματα
    213

    Καλοκαιρινές αποδράσεις .!!!

    θάτανε δε θάτανε πέντε το απόγευμα και ο ήλιος ηταν στά πάνω του. Σούχει λάχει να σε κυνηγούν οι βλάχοι? οχι? ναι .. λοιπόν πάς αμέριμνος ατενίζοντας τα ορη και ξαφνικά εκεί που η φύση συμφωνεί πως ολα θα σου πάνε καλά νασου ο κωλόσκυλος!!!!

    και οταν λέμε κωλόσκυλος οχι πως είμαι απάνθρωπος και δεν τα αγαπάω τα ζωντανά ..οχι διόλου οχι

    θα έλεγα πως από τη ζωή μου περάσανε πολλές σκύλες και κουτάβια ολων των διαστάσεων ..ομως για την διάσταση που μιλαμε τώρα ..τέτοια διάσταση με το συμπάθιο δεν ξαναματαβλέπεις.. δεν φοράω μπότες δεν φοράω δερματινα δεν φοράω πανοπλίες .

    αυτός ο ..κωλόσκυλος αφού βλέπει το γυμνό κορμί μου να λάμπει πάνω στο μηχανάκι ..οχι δεν τον προκάλεσε καμμία εξάτμιση να προλάβω τις ερωτήσεις ..αφού λοιπόν με βλέπει κρυμένος στον παρακείμενο θάμνο περιμένει ο πούστης να πλησιάζω και αρχίζει την επίθεση... τέτοια επίθεση ουτε ο χιτλερ στους εβραίους δεν είχε κάνει .

    λέω ο μαλάκας φυλάει τα πρόβατα του τσοπάνη προφανώς θα νομίζει πως εγώ είμαι αντίπαλος τσοπάνης και δεν με γουστάρει αντε να ερθει κοντά να γαβγίσει και θα του περάσει . ΑΜ ΔΕ!!!

    Οχι ο πούστης ο κωλόσκυλος ( πάλι με το συμπάθειο μην πέσω και σε ζωόφιλο) είχε βάλει στόχο τα λάστιχα τις αναρτήσεις την εξάτμιση ( πανάθεμα την εξάτμιση που δεν εβαλα γιοσιμούρα ..) τα κλιπόν τα οργανα ( οχι τα δικά μου ..της μηχανής εννοώ )ακόμα και την πινακίδα .

    Λέω δεν γίνεται θα πρέπει να ενεργοποιήσω αντίμετρα.. αρχίζω να κάνω ελιγμούς να τον αποφύγω . Που στα κομμάτια να πάω απο κάτω γκρεμνός . από πάνω ..ο ΚΩΛΟΣΚΥΛΟΣ !!!

    Λέω να τον πάρω με τον μαλακό .. αρχίζω να του σφύριζω και γουτσου γούτσου και σκυλάκι μου και μωρό μου και ..τίποτα . Να γκαζώσω δεν παίζει γιατί είπαμε οχι γιοσιμούρα . Να κλωτσήσω τουλάχιστον να σώσω τα όργανα ( ναί μέχρι εκεί εφταναν τα μούτρα του ) πάλι είπαμε σαγιονάρες.

    Ανεβάζω τα πόδια στα κλιπόν . τα πόδια στα κλιπόν σου αφαιρούν λίγο η αλήθεια είναι αυτή ..τι αντρες είμαστε στο κάτω κάτω αλλά τι να κάνεις η ανάγκη βλέπετε ολα τα συγχωρεί .

    Με πήγε που λέτε σε στενό μαρκάρισμα τουλάχιστον πενήντα μέτρα . αρχισα να θυμάμαι τον στρατό και φώναζα,... Ζητώ την αδεια να κάνω αλμα από την πόρτα του βοηθού!!...

    .μετά αρχισα να λέω οτι ζητώ την αδεια να κάνω αλμα απο Σινούκ .. και άλλες μαλακίες που δεν τις λέω ντρέπομαι !! και εκεί που πιστεύεις πως θα γυρίσει πίσω και οτι κουράστηκε..., πως εχει σειρά κανένας αλλος ξεβράκωτος με μηχανή απο στάνη ..εκεί ηταν που είπα πως δεν ξανακαβαλάω μηχανάκι .. !!!

    εχουν ξαμοληθεί κανά τριάρι τέτοιου είδους κωλόσκυλα , πιθανόν η ξαδέλφη του η θεία του και ο μπατζανάκης του πατέρα του .. ΄, εχουν αρχίσει να κατρακυλάνε τις κατηφόρες και να προσπαθούν να βγούν μπροστά μου να μου κλείσουν τον δρόμο ( οχι μπλόκο για αλκοτέστ ..οχι πρός θεού μην παρεξηγηθούμε ). Περίπτωση να βάλω οπισθεν δεν λέει . περίπτωση να κάνω τελικά το αλμα που ..λέγαμε οχι περίπτωση να γκαζώσω να ξεφύγω απο το αλκοτέστ δεν προφταινα . Ακούω πρίν αρχίσω τις διαθήκες για κάτι περουσιακά μου .. κάτι σφυρίγματα απο πάνω και ως δια μαγείας τα κωλόσκυλα φρενάρουν και γυρνάνε πίσω . Την γλύτωσα φτηνά και οποιος νομίζει πως εχει α..ρ..χ .. να του πω τον δρόμο να πάει βόλτα την γκόμενα.. να απολαύσει έλληνική φύση !
    ενας γαιδαρος δεμενος, το χορταρι του βοσκούσε και ηταν τρισευτυχισμένος ...ο ΄καυμένος!!!τιποτα αλλο δεν ζητούσε ...μόνο να μην είναι ...δεμένος...ο καυμένος..

  2. #2
    κατι τετοιο δηλαδη

    http://www.youtube.com/watch?v=6IuFoxpPNAM

  3. #3
    Παλαιό μέλος Το avatar του/της panagiotis dim
    Εγγραφή
    21/10/2008
    Μηνύματα
    213
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από desklit Προβολή μηνύματος
    κατι τετοιο δηλαδη

    http://www.youtube.com/watch?v=6IuFoxpPNAM
    Ναιιι ρε μιλαμε και χειροτερααα

  4. #4
    Παλαιό μέλος Το avatar του/της jimmis5
    Εγγραφή
    20/11/2008
    Μηνύματα
    2.116
    τι γλυτωσες ρε θηριο? και φοραγες και στριγκοπαντοφλα...

    ααα και περιμενω οσο πιο αμεσα μπορεις μες στο ετος δηλαδη να μαθουμε σχετικα με
    από τη ζωή μου περάσανε πολλές σκύλες
    Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
    Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
    Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!

  5. #5
    Παλαιό μέλος Το avatar του/της panagiotis dim
    Εγγραφή
    21/10/2008
    Μηνύματα
    213
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από jimmis5 Προβολή μηνύματος
    τι γλυτωσες ρε θηριο? και φοραγες και στριγκοπαντοφλα...

    ααα και περιμενω οσο πιο αμεσα μπορεις μες στο ετος δηλαδη να μαθουμε σχετικα με


    ενταξει είχα κοκκερ μπουλντογκ καννισ κλπ.. σιγά το θέμα δηλαδή ασε που θα με κόψουν οι αποπάνω κατευθείαν αν δεν εχει μέσα τη λεξη μηχανακι
    ενας γαιδαρος δεμενος, το χορταρι του βοσκούσε και ηταν τρισευτυχισμένος ...ο ΄καυμένος!!!τιποτα αλλο δεν ζητούσε ...μόνο να μην είναι ...δεμένος...ο καυμένος..

Παρόμοια θέματα

  1. Καλοκαιρινες αποδρασεις!
    από χιλιομετροφαγος στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 10/02/2009, 15:00
  2. Απαντήσεις: 39
    Τελευταίο μήνυμα: 28/06/2008, 01:37
  3. καλοκαιρινές διακοπές!!!ΜΕ ΚΡΑΝΟΟΟΣ!!!
    από lc8ergr1 στο forum Οδήγηση: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 15/07/2006, 20:07
  4. Καλοκαιρινες τουαλετες
    από geopitt στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 04/06/2006, 10:33
  5. Καλοκαιρινες αναμνησεις..
    από kalesin στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 06/01/2006, 22:42

Κανόνες δημοσιεύσεων

  • Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF