α ρε καμενακο 15 σελιδες για χαρη σου κι εχεις ψευτοκατασταλαξει σε DR
και στο τελος θα παρεις αφρικα επειδη ειναι το μονο που δεν παντρευεσαι![]()
α ρε καμενακο 15 σελιδες για χαρη σου κι εχεις ψευτοκατασταλαξει σε DR
και στο τελος θα παρεις αφρικα επειδη ειναι το μονο που δεν παντρευεσαι![]()
Ο daz έγραψε.
Σε ευχαριστούμε για τον κόπο που έκανες να γράψεις τα παραπάνω τόσο αναλυτικά.
Δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να αγοράσω κάποια στιγμή ένα, να το φέρω σε κατάσταση βιτρίνας και να το βγάζω έξω μόνο καθε Κυριακή. Nα εγκαινιάσω δλδ μια νέα κατηγορία, την cafe on-off.![]()
Η υστερική απόδοση ενός δίχρονου καθαρόαιμου της δεκαετίας του 90 και η πιστονιά του bigoula είναι κάτι που πρέπει να διατηρηθεί.
Το μηχανάκι αυτό το έχει κολλητός μου σε υπερ άριστη κατάσταση και το λατρεύει.
Αλλά και αυτό της φωτογραφίας φαίνεται πολύ καλά συντηρημένο. Δικό σου υποθέτω ε?[/QUOTE]
Οχι φίλε daz , η δικιά μου είναι στη φωτο παρακάτω .
Θέλω να ξανα...πώ ότι δεν είναι σωστό να κρίνουμε μηχανές που δεν έχουμε οδηγήσει . Το DR 800 S , όταν έχει ρυθμισμένο τον αντικραδασμικό του , δεν έχει πολλούς κραδασμούς .
Έχει όσους( ίσως και λιγότερους) και τα άλλα μονοκύλινδρα που έιχα .( ΧΤ 600 , XR 650 , XT350 Jap). Το αναφέρω γιατί γράφτηκε εδώ το εξής .( οδήγησα ένα tenere και είχε πολλούς κραδασμούς ,'αρα το 800άρι θα έχει περισσότερους). Κάθε μοτοσυκλέττα πρέπει να έχει τη συντήρηση που της αξίζει ,απο τεχνικό που γνωρίζει αλλιώς απο απλές εργασίες service δημιουργούνται σοβαρά προβλήματα ( π.χ. ΚΤΜ Δούκας με κολλημένο μοτέρ επειδή δεν αλλάχτηκαν σωστά τα λάδια -χωρίς εξαέρωση-).
Τέλος θέλω να πω ότι η ομορφιά κάθε μηχανής είναι θέμα προσωπικό και ...υποκειμενικό .
Ευχαριστώ για τη φιλοξενία .
![]()
ωραιος ο μπιγκουλας
εχεις δικιο στα παραπανω και η naomi cambel εχει ιδιοτροπιες αλλα ειναι θεα............
οσο για τον daz μικρο παιδι ειναι
δωστου λιγο χρονο θα μαθει κια αυτος...........![]()
Το μηχανάκι αυτό το έχει κολλητός μου σε υπερ άριστη κατάσταση και το λατρεύει.
Αλλά και αυτό της φωτογραφίας φαίνεται πολύ καλά συντηρημένο. Δικό σου υποθέτω ε?[/QUOTE]
Οχι φίλε daz , η δικιά μου είναι στη φωτο παρακάτω .
σιγα την διαφωνια δεν θα βγαλουμε και πιστολια :a015::a015::a015:
Καντε σωστα τις παραθεσεις ρε να μην ψαχνουμε τι εγραψε ο καθενας!!!
Daz,καλοβλεπω το bmw τωρα ...![]()
θωμα,σε τρωει ο κωλαρακος σου κι εσενα να γινει:σκεψεις για οικονομικο on off part 2,ετσι;
οσο δεν καβαλας μηχανακια να κανεις ενα τεστ ραιντ να τα δεις στην πραξη θα αλλαζεις συνεχεια αποψεις,πηγαινε δες κανενα απο πατρα,αν σ'αρεσει στην οδηγηση,αν σου κανει κλπ για να καταληξεις σε 1-2 μηχανακια και να ξερεις τι ψαχνεις!
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....