παιδια καλησπερα.πρωτη φορα που γραφω,και χριαζομαι τα φωτα σας .ειμαι κατοχος μιας bmw gs 1200 και εχω φαει κολλημα να παρω μια κ1200ς (50.000 χιλιομετρων)τι λετε εσεις![]()
παιδια καλησπερα.πρωτη φορα που γραφω,και χριαζομαι τα φωτα σας .ειμαι κατοχος μιας bmw gs 1200 και εχω φαει κολλημα να παρω μια κ1200ς (50.000 χιλιομετρων)τι λετε εσεις![]()
δια τινα λογο αυτο?
Αν δεν το έχεις οδηγήσει, κάντο και μάλιστα σε όλες τις συνθήκες, η μοτ/τα είναι πολύ μακριά, νταλικά σκέτη και κατά συνέπεια καμία σχέση με GS. Τώρα αν το έχεις κάνει ήδη και την βολεύεσαι, προχώρα μια ζωή την έχουμε... το πολύ πολύ να ξαναγυρίσεις σε GS.
/ ΒΣ
Αυτή η μηχανή, εντός συνόρων, είναι καλή μόνο για Αλεξανδρούπολη - Ηγουμενίτσα και επιστροφή αυθημερόν.
Sent from me using a computer.
καλημερα δεν εχεις αδικο για τα αλογα το μονο που με αγχωνει βασικα εναι τα χιλιομετρα και μην μου βγαλει κανα προβλημα και μπλεξω΄
Έχεις bmw και σκέφτεσαι να πάρεις bmw. Τί χειρότερο μπορείς να πάθεις; Το μόνο που τα φτύνει σε αυτά και είναι διαφορετικό από το δικό σου είναι το ρουλεμάν του μπροστινού τροχού. Και έχω ακούσει πως τσούζει άσχημα σε τιμή! Κατα τα άλλα δεν έχει κάποιο θέμα, εξ όσων έχω ακούσει και δεί!
Kalos tha to psakso ligo akoma an Kai me blepw na thn pairnw,eyxarhstw pantos olous sas ta leme pali
Έρίξες καμιά ματιά, να διαβάσεις γνώμες ιδιοκτητών κ.λ.π.; Γιατί κάπου είχε πάρει το μάτι μου για προβλήματα...
Μηχανίστα μου - Riding is a way of thinking...
Yamaha XT500 '80, Kawasaki Z1R 1000 '81
BMW R100GS '87, BMW F650 Funduro '94
BMW R1150GS '99, BMW R1150GS Adv '03
BMW R1200GS '05, BMW K1200GT SE '08