Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 22

Θέμα: Αγορα scooter 50 cc.

Νέο μέλος

Αγορα scooter 50 cc.

Καλησπέρα σας.Είμαι νέος στο forum και γενικότερα τώρα ξεκίνησα να ασχολούμαι με μηχανές!Σε λίγες μέρες βγάζω δίπλωμα για 50 κυβικά και σκέφτομαι να αγοράσω ένα Scooter ίσα ίσα να μεταφέρομαι μέσα στην πόλη. Επειδή γνωρίζω ελάχιστα θα ήθελα να μου προτείνεται ποια είναι τα καλύτερα για να αγοράσει κανείς αυτή την περίοδο.Μεταχειρισμένο θα αγοράσω οπότε θα ήθελα κάτι που να είναι γρήγορο(για scooter 50cc) και να μην έχει ιδιαίτερο πρόβλημα με τα ανταλλακτικά του.Εσείς τι προτείνετε; Πρώτα από όλα δίχρονο ή τετράχρονο; Περιμένω τις προτάσεις σας.
    Να σημειώσω ότι ενδιαφέρομαι μόνο για την αγορά Scooter 50 cc.
    Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BigJojos Προβολή μηνύματος
    Καλησπέρα σας.Είμαι νέος στο forum και γενικότερα τώρα ξεκίνησα να ασχολούμαι με μηχανές!Σε λίγες μέρες βγάζω δίπλωμα για 50 κυβικά και σκέφτομαι να αγοράσω ένα Scooter ίσα ίσα να μεταφέρομαι μέσα στην πόλη. Επειδή γνωρίζω ελάχιστα θα ήθελα να μου προτείνεται ποια είναι τα καλύτερα για να αγοράσει κανείς αυτή την περίοδο.Μεταχειρισμένο θα αγοράσω οπότε θα ήθελα κάτι που να είναι γρήγορο(για scooter 50cc) και να μην έχει ιδιαίτερο πρόβλημα με τα ανταλλακτικά του.Εσείς τι προτείνετε; Πρώτα από όλα δίχρονο ή τετράχρονο; Περιμένω τις προτάσεις σας.
    Να σημειώσω ότι ενδιαφέρομαι μόνο για την αγορά Scooter 50 cc.
    Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
    Καταρχάς scooter 50άρι και γρήγορο είναι έννοιες παράταιρες, οπότε την ταχύτητα ξέχασέ την. Επίσης, πρέπει να γράψεις περίπου πόσα διαθέτεις για την αγορά του. Πάντως με ένα ψάξιμο από το search όλο και κάτι θα βρεις. Αααα, κράνος-τζάκετ-γάντια ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ, όχι είναι 50άρι και δεν τρέχει τπτ...

Νέο μέλος
    Αρχικά καλησπέρα και σ'ευχαριστώ που απάντησες τόσο σύντομα.Διαθέτω περίπου 1000 ευρω. Έχω κοιτάξει όπως είπα διάφορα μοντέλα αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να καταλάβω και πολλά πράγματα:/.Παρ'όλα αυτά έχω σταμπάρει αυτά τα 3 : Piaggio Typhoon ,Piaggio Fly και Lintex jet.Όσον αφορά το Lintex Jet δεν το γνωρίζω καθόλου,ενώ για τα άλλα έχω διαβάσει κάποια πραγματάκια σε διάφορα posts...

Banned
    καλυτερα επωνυμο μεταχειρο
    παρα κινεζο καινουργιο
    ποιο φθηνα θα σου βγει

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Προβολή μηνύματος
    καλυτερα επωνυμο μεταχειρο
    παρα κινεζο καινουργιο
    ποιο φθηνα θα σου βγει
    Kαι τα πενηντάρια της Piaggio στην Κίνα κατασκευάζονται...αλλά σαφώς καλύτερα Piaggio παρά Lintex.

Νέο μέλος
    Φιλε shooter0 εχεις να μου προτεινεις καποιο συγκεκριμενο μοντελο με βαση τις προσωπικες σου εμπειριες? Αρχικα, 2χρονο ή 4χρονο ?

Νέο μέλος
    Δηλαδη ειναι αρκετα αξιοπιστη η Piaggio?

Αρχικά καλησπέρα και σ'ευχαριστώ που απάντησες τόσο σύντομα.Διαθέτω περίπου 1000 ευρω. Έχω κοιτάξει όπως είπα διάφορα μοντέλα αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να καταλάβω και πολλά πράγματα:/.Παρ'όλα αυτά έχω σταμπάρει αυτά τα 3 : Piaggio Typhoon ,Piaggio Fly και Lintex jet.Όσον αφορά το Lintex Jet δεν το γνωρίζω καθόλου,ενώ για τα άλλα έχω διαβάσει κάποια πραγματάκια σε διάφορα posts...
    Το Typhoon κυκλοφορεί χρόόόόόόόνια στην αγορά, ήταν το αγαπημένο των γραφείων ενοικίασης μοτοσυκλετών στα νησιά, είχα γυρίσει όλη την Σύρο με ένα τέτοιο που είχα νοικιάσει εκεί. Το Fly το είχε γνωστός μου, αξιοπρεπές και με μεγαλύτερους χώρους από το μικρότερο Ζip, δεν θυμάμαι να του έβγαλε κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα. Εγώ προσωπικά από αυτά που ανέφερες θα είχα το Fly πρώτη επιλογή. Όπως είπα και παραπάνω σε αυτά τα κυβικά μη φανταστείς ούτε επιδόσεις, ούτε κάτι το εξαιρετικό, entry level μηχανάκια είναι με σκοπό την αστική μετακίνηση και τίποτε άλλο. Αααα, για ρίξε μια ματιά και στο Piaggio Ciao, απλά έχει μεγαλύτερους τροχούς σε σχέση με τα άλλα, οπτικά δεν ξέρω αν σ' αρέσει...

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    Το Typhoon κυκλοφορεί χρόόόόόόόνια στην αγορά, ήταν το αγαπημένο των γραφείων ενοικίασης μοτοσυκλετών στα νησιά, είχα γυρίσει όλη την Σύρο με ένα τέτοιο που είχα νοικιάσει εκεί. Το Fly το είχε γνωστός μου, αξιοπρεπές και με μεγαλύτερους χώρους από το μικρότερο Ζip, δεν θυμάμαι να του έβγαλε κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα. Εγώ προσωπικά από αυτά που ανέφερες θα είχα το Fly πρώτη επιλογή. Όπως είπα και παραπάνω σε αυτά τα κυβικά μη φανταστείς ούτε επιδόσεις, ούτε κάτι το εξαιρετικό, entry level μηχανάκια είναι με σκοπό την αστική μετακίνηση και τίποτε άλλο. Αααα, για ρίξε μια ματιά και στο Piaggio Ciao, απλά έχει μεγαλύτερους τροχούς σε σχέση με τα άλλα, οπτικά δεν ξέρω αν σ' αρέσει...
    +100000000000000000
    σε οτι ειπε ο αουγκενταλερ...........

Δηλαδη ειναι αρκετα αξιοπιστη η Piaggio?
    Άλλοι θα σου πούνε είναι, άλλοι δεν είναι. Πάντως πρόκειται για τον μεγαλύτερο ίσως ευρωπαίο κατασκευαστή και σίγουρα δεν θα έχεις πρόβλημα με ανταλλακτικά μιας και το ανέφερες παραπάνω ως παράμετρο. Η γυναίκα μου έχει 6 χρόνια ένα 50άρι τετράχρονο zip, οδηγικά δεν υπάρχει λόγος να το κρίνω, είναι το φθηνότερο μηχανάκι στον κατάλογο της Piaggio, μηχανολογικά πάντως δεν έχει παρουσιάσει κανένα πρόβλημα.

Νέο μέλος
    Οποτε κλεινω προς piaggio Για το fly πηρα και ρωτησα εναν γνωστο μου που ειχε το συγκεκριμενο μοντελο πριν ανεβει σε περισσοτερα κυβικα και μου ειπε οτι δεν του ειχε προκαλεσει κανενα προβλημα οπως ειπες και εσυ.Το ciao δεν θα το προτιμουσα λογω εμφανισης Το typhoon που το ειχες καβαλησει για ενα διαστημα,πιστευεις οτι αξιζει?

Banned
    το typhoon
    εχει μεγαλωσει γενιες και γενιες
    τα περισοτερα κοριτσακια πανω σε τετοιο τα βλεπω
    τυχαιο?

Νέο μέλος
    Δεν νομιζωω! ..Για το zip ? Τι συμφερει 2τ η 4τ?

Banned
    2τ αν αντεχεις την λαδιλα
    ελαφρα καλυτερο αρπαγμα-εκκινηση
    απλοτητα κατασκευης-κινητηρα
    φθηνα αντ/κα σε περιπτωση βλαβης μοτερ
    αυτα

Banned
    αν θες κατι καλυτερο που να αντεξει παραπανω κοιτα για παπι 50αρι
    στα λ7 που δινεις εχει ενα σωρο*ΠΡΟΣΟΧΗ*με χαρτια θα κοιταξεις να ειναι,κυκλοφορανε πολλα μαμουνιαρικα
    επισης δες και αυτο ανεβηκε πριν λιγο εδω μεσα
    http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=137088

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Αγορα Scooter
    από thomass στο forum Aprilia
    Απαντήσεις: 58
    Τελευταίο μήνυμα: 06/07/2018, 07:18
  2. Scooter 50 cc
    από Thaninho στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 14/05/2010, 12:48
  3. Jog 50 cc
    από MrTag στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Τελευταίο μήνυμα: 27/05/2007, 01:29
  4. Εκδρομη για Scooter 50 - 200cc.
    από pavlaras1 στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 25/07/2005, 03:35
  5. Mono 50 cc ?? Giati ??
    από Spike στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Τελευταίο μήνυμα: 28/02/2005, 10:15

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα