Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 31

Θέμα: 30ΧΡΟΝΕΣ

ΠΑΜΕ...;;; ΦΥΓΑΜΕ...!!! Το avatar του/της Turistas

30ΧΡΟΝΕΣ

ΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ ΣΑΣ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ

ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΑΝ ΓΙΑ 30ΧΡΟΝΕΣ BMW ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ CLUBAKΙ Η ΕΣΤΩ ΚΑΠΟΙΑ
    ΠΑΡΕΑ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΓΕΡΟΝΤΙΑ.....

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator

Re: 30ΧΡΟΝΕΣ

Αρχικά δημιουργήθηκε από Turistas
    ΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ ΣΑΣ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ

ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΑΝ ΓΙΑ 30ΧΡΟΝΕΣ BMW ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ CLUBAKΙ Η ΕΣΤΩ ΚΑΠΟΙΑ
    ΠΑΡΕΑ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΓΕΡΟΝΤΙΑ.....
    Ελα στη Λέσχη Φίλων Κλασσικής Μοτοσυκλέτας. Πλατεία Ασωμάτων - Ψυρρή
    Κάθε Δευτέρα και Πέμπτη μετά τις 9.

sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Παλαιό μέλος
    Ξέρει κανένας κάποιο καλό συνεργείο για παλιές BMW στη Θεσσαλονίκη που να μην "παίρνει" κεφάλια; (Εννοείται ότι εξαιρείται ο Ξανθόπουλος που "γδέρνει" τον κόσμο) Πρόσφατα πέρασα και απο τον Δαμιανό μετά τα δικαστήρια, ο οποίος μου είπε ότι δεν πιάνει παλιές γιατί είναι μπελάς, τις ρυθμίζει και μέχρι τη γωνία ξερυθμίζεται μόνη της.
    Επίσης υπάρχει κάποιο γραφείο στη Θεσσαλονίκη για να πιστοποιηθεί μία παλιά μοτοσικλέτα ως αντίκα ή θα πρέπει να την κατεβάσουμε στη Αθήνα;

synergeio....??? giati ??? DIY kai na exeis kai ti xara tis dimiourgias

Παλαιό μέλος
    Καλή η χαρά της δημιουργίας, αλλά δεν έχω καθόλου τεχνικές γνώσεις, να ανοίξω τον κινητήρα και να κάθομαι να τον κοιτάζω, ή να κάνω πειράματα και να καταστέψω τη μηχανή; Μου αρέσει να κάνω δουλειές στη μηχανή αλλά για τον κινητήρα πρέπει να με καθοδηγήσει κάποιος που γνωρίζει;
    Μήπως κατά τύχη γνωρίζεις οι εξατμίσεις (τα πίσω κομμάτια, όχι οι λαιμοί) της R75 είναι ίδιες με τις εξατμίσεις της R80;;

Η R75/7 EXEI ΙΔΙΑ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΤΟ R80 KAI TO R100 ME ΛΑΙΜΟΥΣ ΣΤΑ 38mm

ΔΕΣ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ ΜΕ ΠΙΑ ΑΛΛΑ ΜΟΝΤΕΛΑ
    ΕΧΕΙΣ ΚΟΙΝΑ ΑΝΤΑΛ/ΚΑ
    http://www.maxbmwmotorcycles.com/fiche/fiche.asp

ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΕΙ Η SITO

Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Turistas
    Η R75/7 EXEI ΙΔΙΑ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΤΟ R80 KAI TO R100 ME ΛΑΙΜΟΥΣ ΣΤΑ 38mm

ΔΕΣ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ ΜΕ ΠΙΑ ΑΛΛΑ ΜΟΝΤΕΛΑ
    ΕΧΕΙΣ ΚΟΙΝΑ ΑΝΤΑΛ/ΚΑ
    http://www.maxbmwmotorcycles.com/fiche/fiche.asp

ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΕΙ Η SITO
    Καλά τα λέει ο Turistas.

Οι SITO δεν θα κρατήσουν όσο οι καινούριες original αλλά θα κρατήσουν περισσότερο από μεταχειρισμένες και δεν κάνουν ότε τ μισά.

Για συνεργείο Θεσ/νίκη δεν ξέρω, αλλά για βασικά πράγματα είναι πολύ απλή μηχανή. Εχεις service manual ??
    Αν δεν έχεις ίσως βολευόσουν με φωτοτυπία του R75/6, μικρές οι διαφορές. Είσαι και Θεσ/νίκη ........αν κατέβεις ενημέρωσε με να το κανονίσουμε.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Παλαιό μέλος
    Ευχαριστώ για τις πληροφορίες, για το maual (όταν κατέβω Αθήνα) και για την διεύθυνση με τα ανταλλακτικά. Πήρατε ποτέ ανταλλακτικά απο αυτό το site. Είναι αξιόπιστο; Είναι συνεπείς;;
    Αγόρασα λαιμούς original 300 ευρώ, (μου τις έφερε ένας που φέρνει μηχανές απο γερμανία). Μου είπε ότι έχει ένα ζευγάρι "τελικά" απο R80 ολλανδικές ή ιταλικές γύρω στα 150 με 200 ευρώ. Γι΄ αυτό ρώτησα αν μου ταιριάζουν να τις πάρω.
    Στις γιορτές θα την κλείσω μέσα γτη μηχανή ια βάψιμο (από κόκκινη θα γίνει μαύρη), αλλαγή εξατμίσεων και γυαλίσματα.
    Θα τον σoυλουπώσω λίγο τον γέρο "Βρασίδα" (BMW R75/5) να γίνει λίγο όμορφος. Θα βάλω FOTO μετά το liftiing να μου πείτε εντυπώσεις.
    Ο Τuristas τι εργαλείο έχει;

ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΟ ONLINE SHOP ΓΙΑ BMW
    http://www.motobins.co.uk/displaypro...TWINS&bike=991

ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΚΟΜΠΛΕ ΣΕΛΑ , ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ ΠΙΣΩ, ΔΙΑΚΟΠΤΗ ΦΩΤΩΝ ΚΛΠ ΣΩΣΤΕΣ ΤΙΜΕΣ ΣΩΣΤΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ACS ΣΕ 7 ΜΕΡΕΣ(ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΑΝ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑΤΙ ΑΡΓΗΣΑΝ 2 ΜΕΡΕΣ ΛΟΓΩ ΠΑΣΧΑ....ΕΚΕΙ)

ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΤΟ ΕΧΩ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΑΝΤΑΛ/ΚΩΝ

SITO ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 230 ΕΙΧΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΠΕΡΣΙ ΣΤΟΝ ΞΥΚΗ
    http://www.xikis.gr

SERVICE MANUAL ΑΠΟ ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ
    http://www.papasotiriou.gr/product.e...825&prid=31250

ΕΧΩ ΕΝΑ R100CS '81

ΔΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΛΑΙΜΟΥΣ ΝΑ ΨΥΛΟΦΡΙΞΕΙΣ
    http://www.siebenrock.com/index1.php?sprache=en

ΑΑΑ....ΝΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟ

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	b1.jpg 
Προβολές:	579 
Μέγεθος:	59,8 KB 
ID:	30102

Moderator
    Ωραία μηχανή turista!!
    Περνα απ την λέσχη καμια φορά να τα πούμε. Στείλε μυνημα πρώτα να το ξέρω να έρθω κι εγώ.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Παλαιό μέλος
    Η μηχανή φαίνεται να είναι σε super κατάσταση. Μπράβο turista!!!! ΄Πολύ ωραία moto. Είναι για έκθεση!!!
    Ευχαριστώ πολύ για τις διευθύνσεις. Με κατατόπισες πλήρως.
    Οι εξατμίσεις που δίνει ο "δικός μου" είναι ιταλικές (καινούριες) και τις πουλάει 160 ευρώ (είναι καλή τιμή). Πήγα όμως με τους δικούς μου λαιμούς και δεν ταιριάζουν. Οι δικές μου είναι 38 και αυτές είναι 40. Θα φύγει Γερμανία αυτή την εβδομάδα και του είπα να μου φέρει (τελικά) αν βρεί.
    Αυτός πηγαίνει Γερμανία και φέρνει μεταχειρισμένες BMW σε τέλεια κατάσταση, σαν καινούριες και τις πουλάει σε καλές τιμές. Έχει μια Κ75RT 1993 μοντέλο, την οποία δίνει 4500 ευρώ (με παζάρι πιστέυω ότι θα τη δώσει και 4000) αλλά φαίνεται σαν καινούρια, όλα επάνω της γυαλίζουν . (Δεν τις κυκλοφορούν στη Γερμανία

Οτι πληροφορια θελεις γραψε ......
    Ο δικος σου εχει μηπως κανενα R80 ή R100 GS ?????

Θελω κι εγω τωρα στις γιορτες να την βαψω μαυρη με το ασημι
    ξεβαμενο στο ρεζεβουαρ (σε στυλ R90S Daytona) να φτιαξω και κατι ψιλομπουφλες στο ρεζεβουαρ....ειναι απο την αλλη πλευρα !!!

Παλαιό μέλος
    Πήγα σήμερα και πήρα τις εξατμίσεις. Είναι SITO καινούριες. Η μία όμως είχε κάτι σημαδάκια, (σε κάποια σημεία δεν έκατσε καλά το νίκελ). Γι΄αυτό τελικά μου τις έδωσε 150 ευρώ. Μου έδειξε έναν τιμοκατάλογο όπου είχαν 249 ευρώ. Τις αγόρασα με βαριά καρδιά λόγω των σημαδιών.
    Την τελευταία φορά που πήγα είχε μια R80RT, 1992-93 μοντέλο, με τις δικές της πλαϊνές μπαγκαζιέρες, τέλεια, ήταν σαν καινούρια σαν να βγήκε απο βιτρίνα, το fairing ήταν αγραντζούνιστο, την πουλούσε 4.000-4.500 δεν θυμάμαι ακριβώς. Σήμερα όμως δεν την είδα. Μια τέτοια είχε φέρει και το καλοκαίρι πάλι σε υπεράριστη κατάσταση. Λέγεται Σωτήρης Μπέλιος, είναι μεγάλος σε ηλικία, τηλ. 2310530223. Έχει μια αποθήκη μετά την εκκλησία των Αγίων Πάντων (Μοναστηρίου). Δεν είναι κανονικό μαγαζί. Φέρνει μηχανές και κάποια ανταλλακτικά και τα πουλάει μόνος του. Πάντως έχει τη φήμη ότι φέρνει καλές μηχανές. Οι περισσότεροι που έχουν μηχανές ΒMW στη Θεσσαλονίκη τις έχουν πάρει απο αυτόν. R80 ή 100 GS, δεν έχει. Πρόσφατα σε αγγελία πουλούσε κάποιος ένα R80GS 900 ευρώ, γιατί είχε πρόβλημα στο ντιστριμπιτέρ. Τον είχα πάρει τηλέφωνο αλλά δεν πήγα να δω τη μηχανή γιατί σκέφτηκα να μην αγοράσω μία μηχανή που δεν λειτουργεί.
    Ωραίο χρώμα σκέφτεσαι να βάψεις το R100. Εμένα μου αρέσει πάντως και έτσι όπως είναι.

Παλαιό μέλος
    Tutista μήπως μπορείς να μου πεις λεπτομέρειες για την παραγγελία των ανταλλακτικών. Πέρα απο την τιμή που γράφει ο κατάλογος ποιές είναι οι άλλες επιβαρύνσεις;; (τα μεταφορικά; Ας πούμε για τη σέλα πόσα πλήρωσες;; Τα χρεώνουν όλα στην πιστωτική. Sorry για τις ερωτήσεις αλλά δεν έχω αγοράσει ποτέ κάτι μέσω ιντερνετ γι΄ αυτό ρωτάω. Το site έχει τα πάντα και σκέφτομαι να παραγγείλω κάποια πράγματα για την R75/5.

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF