Αμα θελεις να δεις μαχες και θεαμα τοτε δε ξερεις τι βλεπεις. Γιατι το Motogp δεν εχει θεαμα και μαχες.
Ψαξε λιγο να δεις τι συμβαινει σε moto2,moto3, sbk (ολες τις κατηγοριες) , bsb , ama (εκει πεφτει πολυ ξυλο!!!)
Πχ που εχω στο pc
Aξιζει να τα δεις γιατι τετοιο πραγμα δε θα ξαναδεις
http://www.youtube.com/watch?v=1FRE_HZnI9c
http://www.youtube.com/watch?v=X8mQ2A3V2Wo
http://www.youtube.com/watch?feature...&v=03KJegVmjrM
Και υπαρχουν ενα σωρο ακομα παραδειγματα
σαν τον( Μ.)Π.Α.Ο.Κ ενα πραγμα
οταν τους ειχε στο κλα@@νο ο ΑΡΗΣ της εποχης γκαλη
εκαναν ταμα πως αν παρουν κυπελλο θα ξυρισουν τα κεφαλια τους
ετσι θα εκανε και ο γιωργης<αν φαω τον μικρο και βγω πρωτος............>
http://youtu.be/2Z4uVqTjcms
Παντως ο μοικανος γιωργακης μια ζωη αχωνευτος θα μεινει δειτε εδω http://www.motogp.com/en/videos/Best+of στο 1.18,μετα τον αγωνα ομως ηθελε αγκαλιτσες και φιλακια με τον μαρκ,προφανως γτ πηρε την νικη και ηταν χαρουμενος,ο ανθρωπος δεν ξερει να χανει και δεν σεβεται ποτε τον συναθλητη του,δλδ αν σημερα εχανε τι θα εκανε θα τον πλακωνε στις μπουνιες τον μικρο Αυτο ειναι το βιντεοBlistering pace: Marquez VS Lorenzo at Silverstone
Ανοιξα μόνο το πρώτο βιντεο για να σου πω την αλήθεια. Οδηγος αγώνων δεν είμαι, δημοσιογράφος αγώνων δεν είμαι επισης, αγώνες παρακολουθώ κάποια χρόνια (moto gp κατα βάση) και είμαι ένας απλός μέσος αναβάτης.
Αυτό που βλέπω στα μάτια μου δείχνει οδηγούς ασταθείς, με πολλά λάθη λόγω έντασης και παθούς και καύλας και οτι θες πες το να κερδίσει ο ένας τον άλλο, που πάνε μια έτσι και μια αλλίως, νομίζω καταλαβαίνεις τι θέλω να πώ.. με την ίδια λογική μάχες μπορούμε να δούμε και σε ένα πρωτάθλημα 10χρονων πιτσιρικάδων που 10 μαζι θα αλλάζουν ο ένας πανω στον άλλο...
Το επίπεδο για το οποίο γίνεται κουβέντα στο παρόν ποστ είναι απλά χαοτικά διαφορετικό προς τα πάνω. με οδηγούς που κάνουν απλά τέλειους γύρους ξανα και ξανα και ξανα σε όλη την διάρκεια του αγώνα, με τα ίδα περάσματα και πατήματα, και αλλάγες μόνο οταν κάπου αποσκοπουν..
Και σήμερα νομίζω είδαμε έναν απο τους καλύτερους αγώνες της μεγάλης κατηγοριας εδώ και πολλά χρόνια..
φιλικά πάντα,
![]()
Quod me nutrit... me destruit.....
Δε διαφωνώ. Το motogp πια είναι απόλυτο. Πάνε οι χρονιές που ακομα και τα ιδιωτικά χτυπούσαν νίκες. Εγώ αυτό το λέω λεφτά λεφτά λεφτά όπου λεφτά βάλε εξέλιξη (ηλεκτρονικά κτλ)
Δε γίνετε ο ΜαρκεΖ να γυρνάει χαλαρά 1,3 κάτω από το λαΠ Ρέκορντ του 2012. Και άμα δεν έκανε τα λαθάκια ( τραγικά λάθη, μέχρι και high θα έτρωγε) στους πιο γρήγορους του γύρους +0.5 θα έγραφε ο χρόνος του λορε.
Αλλά και πάλι θέαμα δε θέλετε; Θέαμα δίνουν. Δε γίνετε να έχεις τέρατα με 250 και πλέον άλογα, Bridgestone, ηλεκτρονικά από άλλο κόσμο κτλ και να έχεις και θέαμα. Γι αυτό αλλάζουν συνέχεια τους κανονισμούς μπας και γίνει κάτι με το θέαμα και να μπει κανένας να γεμίσει το γκριντ.
ωραιος αγωνας που σε κρατουσε σε αγωνια μεχρι το τελος...
ο lorenzo εδειξε στοφα πρωταθλητη...λιγο αργα βεβαια, αλλα το εκανε με τον πιο εντυπωσιακο τροπο, εκει που ολοι νομιζαμε οτι θα το παρει ο μικρος για αλλη μια φορα...δεν ξερω βεβαια αν σε αυτο τον ευνοησε και η τουμπα που ειχε φαει νωριτερα ο rookie, αλλα οι τελευταιοι γυροι ηταν φωτια + το εκπληκτικο γυρολογιο σε ολο τον αγωνα που δεν εκανε ουτε ενα λαθος...ευχαριστηθηκα πολυ την τελευταια προσπεραση που περασε απο την "τρυπα της βελονας"...well done!!
για τoν marquez τι να πουμε?? "κτηνος"...επεσε, εξαρθωσε ωμο, αγωνιστηκε και ηταν σε φρενηρη ρυθμο ΟΛΟ τον αγωνα χωρις να χασει επαφη με τον αλανθαστο lorenzo και στο τελος να βγαζει δυναμη και να διεκδικει την νικη, εκει που κανονικα θα επρεπε να "πεσει" σε αποδοση...πολλα μπραβο για τον αυριανο και μεθαυριανο πρωταθλητη...εχει πολλα να δωσει στο αθλημα και σιγουρα δεν τον λενε τυχαια ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ...
ο pedrosa μια σκια του εαυτου του ή μηπως οχι...? ξανα λαθος εκκινηση, εκει που επρεπε να πεταχτει μπροστα και να μην χασει θεσεις, τελικα εμεινε πισω αλλα "καθαρισε" σχετικα γρηγορα ολους τους αλλους..το τρενακι των πρωτοπορων, ομως, ηταν μπροστα και ειχαν μια καλη διαφορα της ταξεως των 2,κατι δευτερολεπτων...βλεποντας αυτο και σκεφτομενος τον ρυθμο των 2 πρωτων στα QP συγκρινομενος με τον δικο του ρυθμο, λες "'νταξει, μοναχικος αγωνας τριτης θεσης"...ελα ομως που γυριζε πιο γρηγορα και απο τους 2 στο 2.01 ενω οι αλλοι ηταν σταθεροι στο 2.02, με αποτελεσμα να τους φτασει...και εκει που τους εχει φτασει, λες "δεν μπορει, ΕΙΝΑΙ πιο γρηγορος ο π0υστης, ας κανει μια προσπεραση"...μενεις να τον κοιτας να γυρναει εκει απο πισω σαν να μην τρεχει τιποτα...αν ηταν μπατιρης και ειχε και φωτογραφικη μηχανη θα ορκιζοσουν οτι παιρνει τις καλυτερες φωτο για να τις πουλησει μετα, γι'αυτο δεν προσπερναει...φαινεται τελικως να μην το εχει...οχι την ταχυτητα...αλλα αυτο το κατι, τον τσαμπουκα να πουμε? την αποφασιστηκοτητα? τα @@?? αυτο τελοσπαντων που θα τον βαλει να παλεψει για το καλυτερο...κριμα για αλλη μια φορα...γιατι δεν του εχει μεινει πολυς χρονος (και για το πρωταθλημα και για την καριερα του γενικα)
ο rossi, παλεψε για αλλη μια φορα με τους δευτεροκλασατους και τους νικησε...του αναγνωριζω την επιμονη και την υπομονη που χρειαζεται κατι τετοιο...την ταχυτητα ξεκαθαρα δεν την εχει (το εχει παραδεχτει αλλωστε και δημοσια) και σαφεστατα δεν του φταιει το μηχανακι, γιατι ενα ολοϊδιο μηχανακι ανεβηκε στο 1ο σκαλι του βαθρου...δυστυχως δεν κοβει και κανεναν βαθμο για τον teammate του απο τους αλλους και πλεον ειναι ξεκαθαρο οτι το πρωταθλημα κατασκευαστων θα παει στην Honda εξαιτιας του...
bradl, bautista παλεψαν αλλα μεχρι εκει...
δεν ξερω τι επαθε ο crutchlow και δεν τραβηξε...με 3ο χρονο στα χρονομετρημενα και βγηκε 7ος...ισως καποιος τραυματισμος απο την τουμπα στο warm up..
παμε για misano σε 2 εβδομαδες και ελπιζουμε για αναλογους αγωνες...
![]()
Τον Μαρκέζ τον συμπαθώ πολύ κ πιστεύω πως θα γράψει χρυσό κεφάλαιο στην ιστορία του σπορ ΑΛΛΑ ταπεινή μου γνώμη είναι πως τα ηλεκτρονικά της Χόντα τον έχουν σώσει πολλές φορές από άσχημα τουμπίδια. Όποιος είδε τον γύρο το Σάββατο που του έδωσε την pole θα συμφωνήσει μαζί μου.