Α...τις ζαντες εννοω!!!!
![]()
![]()
![]()
A gentleman would walk but never run...
Εγώ ψάχνω να βρώ αυτό που έχει βάλει στον πίσω τροχό που είναι κάτι σαν λασποτήρας (δεν ξέρω πως λέγεται)....
Που θα το βρώωω;;;;!!!!![]()
![]()
Πετας, Λ. Αθηνων με κατευθυνση Αθηνα πριν τον κιφησο στα δεξια, κατω απο την γεφυραΑρχικά δημιουργήθηκε από gojakla
Α...τις ζαντες εννοω!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
Warning!! Motorsports can be Dangerous....
H Stergios Group ston idio dromo ligo pio piswΑρχικά δημιουργήθηκε από MIKE_16V
Πετας, Λ. Αθηνων με κατευθυνση Αθηνα πριν τον κιφησο στα δεξια, κατω απο την γεφυρα![]()
![]()
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!
ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!!!!
![]()
![]()
![]()
Προταση, γιατι δεν κοιτας να τις βαψεις στην αποχρωση που εχουν τα καπακια, αυτο το χρυσο-καφε :smilea: δεν ξερω ετσι μου ηρθε![]()
![]()
![]()
Warning!! Motorsports can be Dangerous....
Αυτο θα ηθελα κι' εγω ιδανικα απλα φανταζομαι οτι και ο βαφεας κανει οτι μπορει αλλα μπορει να εχει καποια αποκλιση...
Επειδη και εγω ασχολουμαι με το θεμα χρωμα, ξερω οτι γενικα υπαρχουν αποκλισεις αναλογα το υλικο, το χρωμα κλπ κλπ...
Ακομα και το αποτελεσμα της φωτο παντως εμενα με ενθουσιαζει!!!!!!!!!!!
ΜΙΚΕ![]()
FILE GOJ, VLEPW 3EKOLISES ME TIS ZANTES CORBON-MAGNESIUM OTN AKOUSES TA GAFRA...![]()
![]()
![]()
PANTOS GAMAOUA H IDEA SOU, KAI PROTOTYPH (OLOI KANOUN TO NIKEL STEFANI, Z1000 STYLE), ALLAZEI OLO TO MHXANAKI... THUMPS UP![]()
GIA MAGAZI TWRA... XWRIS NA KANW DIAFIMISH, TO PALIKARI EINAI APO TOUS TOP, PERNA MIA BOLTA.
AN ENTELI PAS, PES TOU OTI SE ESTILE O BILL ME TO BROS KAI PES TOU NA SOU DEI3EI FOTO APO TO BUSA TOU ADERFOU TOU.
APO TIMES... ENDIKTIKA EINAI NA VAPSEI (MONOXROMO) TO GIXER (750 '95) TOU ADERFOU MOU (nick: fallenheaven), OURA, MPROS-PISW FTERA, REZERVOUAR, ZANTES KAI KATI ALLA PSILA ME 600-650 EUOPAIKA.
![]()
P.S.: EIDES TO THREDAKI POU EFTIA3A PISTEYW!!!
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από billgeo
FILE GOJ, VLEPW 3EKOLISES ME TIS ZANTES CORBON-MAGNESIUM OTN AKOUSES TA GAFRA...![]()
![]()
![]()
PANTOS GAMAOUA H IDEA SOU, KAI PROTOTYPH (OLOI KANOUN TO NIKEL STEFANI, Z1000 STYLE), ALLAZEI OLO TO MHXANAKI... THUMPS UP![]()
GIA MAGAZI TWRA... XWRIS NA KANW DIAFIMISH, TO PALIKARI EINAI APO TOUS TOP, PERNA MIA BOLTA.
AN ENTELI PAS, PES TOU OTI SE ESTILE O BILL ME TO BROS KAI PES TOU NA SOU DEI3EI FOTO APO TO BUSA TOU ADERFOU TOU.
APO TIMES... ENDIKTIKA EINAI NA VAPSEI (MONOXROMO) TO GIXER (750 '95) TOU ADERFOU MOU (nick: fallenheaven), OURA, MPROS-PISW FTERA, REZERVOUAR, ZANTES KAI KATI ALLA PSILA ME 600-650 EUOPAIKA.
![]()
P.S.: EIDES TO THREDAKI POU EFTIA3A PISTEYW!!!![]()
+1000
Είχα βάψει και γω το πρώην SRAD μου πέρυσι το καλοκαίρι.Κόστος για κολλήματα και ολικό βάψιμο 700 ευρώ.Πολύ καλός ο Γιώργος.
![]()
Πάντα όρθιοι.
Sex is like hacking.You get in,you get out and you hope you didn't leave something behind that can be traced back to you.