Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 16

Θέμα: Do elf's exist?

Υπάρχουν ξωτικά που οδηγούν ανάμεσα μας; [Do elves exist?]

Η ηλιόλουστη μέρα σήμερα δεν θα μπορούσε να μείνει ανεκμετάλλευτη και έτσι έπαιξε μια βολτίτσα Ναύπλιο για καφεδάκι.

Στα διόδια της Ελευσίνας περιμένοντας τον Skous συνέβη κάτι αναπάντεχο.

Εθεάθη ένα R1 με ένα παράξενο, μικροκαμωμένο πλάσμα επάνω του ντυμένο με ολόσωμη αγωνιστική φόρμα, το οποίο σταμάτησε για λίγο και σηκώνοντας την καθρεπτίζουσα ζελατίνα του κράνους -από το οποίο προεξείχαν διακριτικά δύο απίστευτα ξανθά κοτσιδάκια!- έριξε μια ματιά γύρω με ένα αστραφτερό βλέμμα.

Λίγο μετά αφού ξεκινήσαμε μας πέρασε από πάνω πετώντας...

Να ‘σαι καλά όπου και αν ταξιδεύεις...
    "Γιατί ο δρόμος είναι αλήθεια, χίλια κι ένα παραμύθια
    είναι το σπίτι μας, δεν έχει τέλος"

iMix

φίλε κοπέλα να δείς είναι οκ εγώ που είδα.....

είχα κατέβει Αθήνα για δώ ένα φιλαράκι και γυρνόντας μόλις έχοντας βγεί στην εθνική πηγαίνοντας χαλαρά με περίπου 160, με περνάει με καμια 200+ ένα 1000 Κ4,κλάιν λέω απο μέσα μου δεν έχω όρεξη για κυνηγητά (αν μιλήσεις με την μαμα καμιά 5 λεπτά πριν ξεκινήσεις και έχεις ακούσει την κασσέτα με τίτλο "δεν μπορώ έχω ταχυπαλμία καθε φορά που ανεβαίνεις στην κ*λομηχανή, θα πεθάνω επιτόπου αν πάθεις τίποτα κτλ κτλ κτλ" , που φαντάζομαι όλοι ακούτε απο κάποιον,σου κόβεται λίγο πολύ η όρεξη για ταρζανιές) λίγο πιο κάτω αρχίζουν σιγα σιγά να ξεπροβάλουν τα πρώτα διόδια αυτά με τις μπαριέρες, περνάω την ουρά απο τα κουτάκια και χώνομαι σε ένα άνοιγμα και βλέπω τσούπ μπροστά το Κ4,αρχικά παρατηρώ την εξάτμηση, μια tri-oval yoshimura και ανεβαίνοντας προς τα πάνω βλέπω οτι η φιγουρα του αναβάτη που σχηματίζεται ειναι σίγουρα γυναικεία.Ερχεται η σειρά του Κ4 πληρώνει και της πέφτει το ένα γάντι προσπαθεί να το μαζέψει, δεν μπορεί, κατεβάζει πλαγιοστάτη και το μαζεύει,το φοράει και γυρνάει και μου λέει "αχ χίλια συγνώμη που σε καθυστέρησα" και γω τι να δώ; μια κυρία περίπου 50 χρονών μπορεί και παραπάνω κρίνοντας απο τις αρκέτες ρυτίδες που φαινόντουσαν μέσα απο το κράνος.Απαντώ σαστιμένος "μα τι λέτε ποιά καθυστέριση", φευγει εγώ πληρώνω και την πετυχαίνω λιγο πιο παρακάτω και το ανοίγω λίγο για την περάσω,ελα μου ντε που το πέρνει χαμπάρι η γιαγια και αρχίζει και ανοίγει και αυτή,λέω απο μέσα μου "μας περνάνε που μας περνάνε κάτι πιτσιρικάδες και μερικές γυναίκες,να μην με πατήσει και η γιαγια. Τα κοντέρ έχουν αρχίσει και πέζουν μεταξύ 270-290 και η γιαγια να είναι ψαρακωμένη και κάνει επικίνδυνες σφήνες ανάμεσα απο κουτιά και εγώ απο πίσω να ακολουθώ, τελικά φτάνουμε κοντά στην χαλκίδα οπου και στρίβει δεξιά για χαλκίδα και την χάνω μην την έχοντας πέράσει.....

εντωμεταξύ αυτό το thread μονο στις στις "βόλτες-συναντήσεις" δεν ταιριάζει

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Δεν ξέρω για ξωτικά, αν υπάρχουν.
    Ξέρω όμως με απόλυτη σιγουριά, πως μία υπέροχη ύπαρξη τριγυρνά ανάμεσα μας, μέσα στην Αθήνα.
    Δεν έχω προσέξει τι μηχανή καβαλά, νομίζω είναι Μπούσα, πως να τη δω αφού βλέπω μόνο την τύπισα πάνω της;;;
    Την έχω δει δύο φορές στο κέντρο, με χάρη και άνεση ανάμεσα στα οχήματα.
    Ξανθιά με αρκετά κοντό μαλί!!! Δυστυχώς δεν φορά κράνος, τουλάχιστον όταν εγώ την είδα.
    Πάντα όρθια κοπελιά, να μας φτιάχνεις τις μέρες!!!

Καλά εννοείται ότι ήταν κοπέλα και μάλιστα τρομερό μωρό. Απλά είπα να το θέσω ποιο ποιητικά... Η συγκεκριμένη κοπέλα πάντως αποκλείεται να μην ασχολείτο επαγγελματικά με της μηχανές.

Σήμερα που πήγα στο Multirama στην Καλλιθέα ψάχνοντας να βρω την προσφορά της HOL για τους 6+6 μήνες είδα το άλλο κουφό:

Γεματούλα (προσοχή στους χαρακτηρισμούς γιατί ο κόσμος είναι καρατσεκαρισμένα πολύ μικρός) 30-35 χρονών να ανεβαίνει και να κυκλοφορεί με το ολόμαυρο R6 της! Εννοείται ότι ακουμπούσε με την μυτούλα του ποδιού κάτω...

iMix

Breva 1100 Το avatar του/της Bil
    όταν λές γεματούλα εννοείς κατι τέτοιο...;

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	0006-0407-2612-4630_sm.jpg 
Προβολές:	206 
Μέγεθος:	17,4 KB 
ID:	30261

kai edo stin xalkida kata tous kalokairinoun mines kseprovalei ena psilo melaxrino me fitness swmatara ksotiko pano se ena cbr me to kranos pada ston agona kai se kedriko dromo tis xalkidas (avadon) tou dinei kai katalavenei sta padilikia.

milame didaskei i kopela!!!!

emeina m@l@k@ssss......

apo tote patheno oneirokseis otan tin vlepo ston upno mou na kanoume kodres!!!!

ps:"oneirokseis"=> plaka kano eeeee...

ps2: oneirokseis => kai liga leo

ps3: koula m'akous?

xbox: poli kolopedo o kyriakos...!

live as if u die tomorow...
    learn as if u live forever...

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator

ΡΕ σεις, τα ξωτικά (στον πληθυντικό) γράφονται elves !!!

(Και γω νόμισα ότι μιλάτε για λιπαντικά...)

Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

το ξέρω φίλε αλλά τότε είναι που δεν θα καταλάβαινε κανένας τι θέλει να πει το post...

anyway... ζουν ανάμεσα μας... μας προσπερνάνε κι όλας!

iMix

Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Innersense
    ... μας προσπερνάνε κι όλας!
    :rotflmao:

Τι σκ@τά ξωτικά θα ήταν αλλοιώς ??

Λαβωμένο μέλος Το avatar του/της Tigas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan

+1

Paidia, opws kai na to kanoume, gynaika kai mixani einai 2 fores afrodisiako. Ego kai se scooteraki na do gynaika, ti latrevo...

exoun alli xari oi lakouves meta...an eisai apo piso...

Eimai eleinos, to ksero...:wacko:

Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DarKeGo
    Eimai eleinos, to ksero...:wacko:

Εμείς γιατί χρειάζεται να το μάθουμε ???

ο trackαδόρος!!! Το avatar του/της Alx 84
    Αρχικά δημιουργήθηκε από nemethon
    φίλε κοπέλα να δείς είναι οκ εγώ που είδα.....

είχα κατέβει Αθήνα για δώ ένα φιλαράκι και γυρνόντας μόλις έχοντας βγεί στην εθνική πηγαίνοντας χαλαρά με περίπου 160, με περνάει με καμια 200+ ένα 1000 Κ4,κλάιν λέω απο μέσα μου δεν έχω όρεξη για κυνηγητά (αν μιλήσεις με την μαμα καμιά 5 λεπτά πριν ξεκινήσεις και έχεις ακούσει την κασσέτα με τίτλο "δεν μπορώ έχω ταχυπαλμία καθε φορά που ανεβαίνεις στην κ*λομηχανή, θα πεθάνω επιτόπου αν πάθεις τίποτα κτλ κτλ κτλ" , που φαντάζομαι όλοι ακούτε απο κάποιον,σου κόβεται λίγο πολύ η όρεξη για ταρζανιές) λίγο πιο κάτω αρχίζουν σιγα σιγά να ξεπροβάλουν τα πρώτα διόδια αυτά με τις μπαριέρες, περνάω την ουρά απο τα κουτάκια και χώνομαι σε ένα άνοιγμα και βλέπω τσούπ μπροστά το Κ4,αρχικά παρατηρώ την εξάτμηση, μια tri-oval yoshimura και ανεβαίνοντας προς τα πάνω βλέπω οτι η φιγουρα του αναβάτη που σχηματίζεται ειναι σίγουρα γυναικεία.Ερχεται η σειρά του Κ4 πληρώνει και της πέφτει το ένα γάντι προσπαθεί να το μαζέψει, δεν μπορεί, κατεβάζει πλαγιοστάτη και το μαζεύει,το φοράει και γυρνάει και μου λέει "αχ χίλια συγνώμη που σε καθυστέρησα" και γω τι να δώ; μια κυρία περίπου 50 χρονών μπορεί και παραπάνω κρίνοντας απο τις αρκέτες ρυτίδες που φαινόντουσαν μέσα απο το κράνος.Απαντώ σαστιμένος "μα τι λέτε ποιά καθυστέριση", φευγει εγώ πληρώνω και την πετυχαίνω λιγο πιο παρακάτω και το ανοίγω λίγο για την περάσω,ελα μου ντε που το πέρνει χαμπάρι η γιαγια και αρχίζει και ανοίγει και αυτή,λέω απο μέσα μου "μας περνάνε που μας περνάνε κάτι πιτσιρικάδες και μερικές γυναίκες,να μην με πατήσει και η γιαγια. Τα κοντέρ έχουν αρχίσει και πέζουν μεταξύ 270-290 και η γιαγια να είναι ψαρακωμένη και κάνει επικίνδυνες σφήνες ανάμεσα απο κουτιά και εγώ απο πίσω να ακολουθώ, τελικά φτάνουμε κοντά στην χαλκίδα οπου και στρίβει δεξιά για χαλκίδα και την χάνω μην την έχοντας πέράσει.....

εντωμεταξύ αυτό το thread μονο στις στις "βόλτες-συναντήσεις" δεν ταιριάζει

Ένα μεγάλο RESPECT στην γιαγιά!!!!!

Άλλο ένα για όσες κοπέλες καβαλάνε μοτό (με κράνος πάντα, ε; Μη το ξεχνάμε αυτό)....
    4/11/2006 Ο καλύτερα βελτιωμένος κουλάντζας!!!
    The MRT will be back soon!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από Alx 84
    Ένα μεγάλο RESPECT στην γιαγιά!!!!!

Άλλο ένα για όσες κοπέλες καβαλάνε μοτό (με κράνος πάντα, ε; Μη το ξεχνάμε αυτό)....
    εγώ ενα έχω πώ για την γιαγια

Παλαιό μέλος
    ρε σεις ακουστε τωρα γιατι ανεβαινουν ολο και πιο πολλες κοπελες σε μηχανακια και ειδικα σε μονοκυλινδρα. Κατεβαινω Σαββατο Αθηνα με την κοπελα και λεω δεν παιρνω το παπι αντι για το μεγαλο να το αφησουμε οπου βρουμε χωρις κοπο.
    Στο γυρισμο μου λεει η κοπελια. Ωραιο το παπι , να μου μαθεις να το οδηγαω. Ειδικα αυτοι οι κραδασμοι (οταν συντονιζεται) αλλο πραγμα.....
    Καγκελο εγω
    O καλύτερος εξοπλισμός προστασίας είναι το μυαλό, που μπορείς να τον φοράς και πάντα

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. do u feel lucky punk? well? do u?
    από Pardalotzatziki στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 15/02/2006, 23:02
  2. Do it yourself : Disk lock reminder
    από McGyver στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 30
    Τελευταίο μήνυμα: 08/12/2005, 19:06
  3. ΚΤΜ 450 EXC '06 do it......sm
    από Spazz στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 28/11/2005, 21:52
  4. Do it yourself : Parking brake / Disk lock reminder
    από McGyver στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 13/09/2005, 23:43
  5. Do it for australia
    από pissaman στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 17/06/2005, 13:58

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα