Φιλε μου Σπυρο καλο σου ταξιδι......
τα χερια μου τρεμουν γραφωντας αυτες τις γραμμες, εμαθα το τροπο που εφυγες απο τον αδελφο σου και η φρικη μου δε γραφεται...
Εφυγες στο νησι που αγαπησες για το μεγαλο σου ταξιδι αβοηθητος χτυπημενος απο πισω και παρατημενος στην ακρη του δρομου απο εναν ασυνειδητο οδηγο......
ωρα: 1:30 το βραδυ πριν 20 μερες
Περιοχη: Η μεγαλη ευθεια πριν τη διασταυρωση μετα την εξοδο απο τη χωρα της Τηνου
Περιγραφη ατυχηματος:
Εμπλεκονται 2 η 3 αυτοκινητα και 1 μηχανη
Υποθεση 1: Οδηγος μοτοσυκλεττας δεχεται οπισθιο χτυπημα και εγκαταλειπεται απο οδηγο αυτοκινητου με χρωμα κοκκινο. Διερχομενο αυτοκινητο παταει τη μηχανη και τον νεκρο ( ? ) οδηγο.
Υποθεση 2: Οδηγος αυτοκινητου παρασερνει χωρις να φρεναρει τη μηχανη για 28 μετρα και παρασερνει συχρονως και τον μοτοσυκλετιστη. Σταματει του βγαζει το κρανος βλεπει οτι ειναι νεκρος και τον εγκαταλειπει.
Υποθεση 3: Οδηγος μηχανης με τη μηχανη στο οδοστρωμα, διερχομενος αυτοκινητιστης δε βλεπει τη μηχανη παρασερνει μηχανη και οδηγο για 28 μετρα χωρις φρεναρισμα. Σταματαει και τριτο αυτοκινητο βγαζουν το κρανος.
Ιατροδικαστικη γνωματευση: Πολλαπλα καταγματα στη σπονδυλικη στηλη, πλευρα, ποδια.
Μερος της κνημης βρεθηκε 20 μετρα μακρυα απο το υπολοιπο σωμα.
Θανατος ακαριαιος.