Φίλε που ανοιξες το θέμα, γνώμη μου μην πλησιασεις καν αυτά τα μηχανακια που έγραψες + το απριλια...
ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ... ΘΑ ΣΟΥ ΧΑΛΑΣΟΥΝ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΊΣΑΙ ΠΕΛΑΤΑΚΙ ΤΗΣ ΚΆΘΕ ΜΑΣΤΟΡΑΤΖΑΣ ΠΟΥ ΘΈΛΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΣΠΑΣΜΈΝΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ.
.-
εγω δεν καταλαβαινω γιατι δεν αφηνετε το παιδι να παρει αυτο που θελει..
αφου μπορει να πηγαινει και γραφοντας μηνυμα στο κινητο...
για να το σοβαρεψουμε λιγο...
αυτο που προσπαθουν να σου πουν ολοι (και εγω μεσα σ'αυτους αλλα με αλλο τροπο), ειναι οτι τα μηχανακια που κοιτας ΔΕΝ κανουν για σενα...
απ'οσο φαινεται απο αυτα που γραφεις και απο την εμπειρια που μας ειπες οτι εχεις, ΔΕΝ θα μπορεσεις να ανταποκριθεις στις απαιτησεις αυτων των μοτοσυκλετων...
το χρημα που εχεις να παρεις ενα τετοιο υπερ-οπλο δεν σημαινει οτι θα σου εξασφαλισει και το οτι θα το πηγαινεις σωστα...και δεν ειναι το θεμα να το πηγαινεις σωστα, οσο το να μην υπαρχουν πιο δυσαρεστες εξελιξεις οπως πτωση και τραυματισμος...
το ξερω οτι ειναι σκληρο να στο λενε αυτο και η κ@υλα σου την συγκεκριμενη στιγμη (αφου εχεις και τα φραγκα) ειναι τεραστια, αλλα καλυτερα να κινηθεις σε κατι πιο low profile...οπως ενα lc4 640 ή ενα dukeII...
θα ειναι μια χαρα για τα μεχρι στιγμης προσοντα σου και θα σε βαλει για τα καλα στο "παιχνιδι"...
αργοτερα το πουλας (εμπορικα μηχανακια ειναι και τα 2) και παιρνεις αυτο που γουσταρεις...
ειναι μ@λακια βεβαια να περιμενεις αλλα προς το παρον your ambition outweighs your talent...![]()
Τελευταία τροποποίηση από devil's animal; 31/08/2013 στις 19:10.
+ οτι ειπε ο απο πανω και ολοι οι υπολοιποι.......
τελως παντων ας λυξει το θεμα εδω σας ευχαριστω για τις γνωμες σας και την ανυσηχια σας αλλα την αποφαση μου την πηρα και εχω ηδη κανονισει για ktm 525 exc..εχω ηδη ενα κρανος προστατευτικα για αγκωνες και χερια και ο υπολοιπος εξοπλισμος σιγα σιγα..θα τα φοραω παντα δεν θελω πλεον να λεγομαι καγκουρας και ξερω πως αν πεσεις με τετοια μηχανη δεν εχει καμια σχεση οπως να πεφτεις απο το παπι..οσο για την εμπειρια μπορει οντως να μην την διαθετω αλλα εχω εμπειρους φιλους σε τετοιες μηχανες και θα μαθω σιγα σιγα με τη βοηθεια τους
Φίλε μου καλύτερα να το έπαιρνες χωμάτινο (με τροχούς 21-19) να έκανες λίγο χώμα και ύστερα με 17-17 στην ασφαλτο.
Αν επιμένεις να το καβαλήσεις sm κατευθείαν , πρέπει να πάρεις δερμάτινο μπουφάν και να φοράς μπότες και γάντια.
Θα σου πρότεινα επίσης να μπείς σ εμία πίστα καρτ να ξεδιπλώσεις τις ικανότητες ενος 525!
Όρθιος και μυαλωμένος!![]()
Με το καλό και το νού σου!!!! Τα μεταξωτά βρακία θέλουν επιδέξιους κώλους! Δεν είμαστε όλοι van den bosch όσο και να θέλουμε! Μάθε πρώτα τί καβαλάς και μετά πιές του το αίμα! Μη σου το πιεί αυτό! Μπορεί να είσαι τιμόνι δυνατό, μπορεί και όχι! Επειδή το 525 δεν παίζει (έχω ίδια πείρα) πρόσεξε το κεφάλι σου! Όλα τα άλλα έρχονται!
μαντεψτε μαγκες....ειχατε δικιο τελικα..2 σαβουρες μεχρι στιγμης και συνεχιζουμε ασταματητα![]()
Τζώνη Β23 καταρχήν θα σου πω ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΒΑΛΑΣ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΟΥΤΕ ΣΤΙΓΜΗ ΧΩΡΙΣ ΚΡΑΝΟΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ακόμα και όταν πηγαίνεις στο περίπτερο για τσιγάρα, ρισκάρεις με την ζωή σου χωρίς κράνος, πόσο μάλλον με την απειρία που έχεις.
Κατά δεύτερον θα σου πω ότι εδώ είναι ένα φόρουμ μοτοσυκλέτας και σε αυτά συνήθως γράφουΜε όλοι εμείς που είμαστε οδηγοί αγώνων παγκοσμίου επιπέδου, ξερολάκηδες, είρωνες και υπερόπτες. Πολλά από αυτά που σου γράψαμε είναι σωστά, ακόμα περισσότερα ειρωνικά...δυστυχώς...κράτα κατά βάση αυτά που σου είπε ο Ζεύκας.
Το μηχανάκι που αγόρασες αυτή την στιγμή είναι ένα όπλο, που δεν κάνει για την εμπειρία σου. Έχεις 2 επιλογές με αυτό. Η μία είναι να το πας στην τύχη και να ρισκάρεις να σκοτωθείς ή να σκοτώσεις. Ξερά, ωμά αλλά έτσι είναι και είναι πολύ άσχημο και σοβαρό. Η άλλη είναι να εξοπλιστείς με σωστό εξοπλισμό ασφαλείας(κράνος, μπουφάν, μπότες, γάντια, επιγονατίδες τουλάχιστον) και να πας να κάνεις μερικά μαθήματα οδήγησης. Θα λιγοστέψεις σε μεγάλο βαθμό την πιθανότητα να τσακιστείς άσχημα και θα χαρείς πολύ περισσότερο το μηχανάκι σου.
Είσαι 23 άπειρος στις μοτοσυκλέτες μεν, αλλά όχι και τόσο μικρός όσο σε γράφουν εδώ.
Αν μπορείς να έρθεις Πειραιά, ευχαρίστως να σου πω 2 κουβέντες και από κοντά.