αυτάαααααα
Αν και είχαμε μια σημαντική χρωματική απόκλιση μετά το ανέβασμα των φωτογραφιών...
(θα δω πως θα το φτιάξω την επόμενη φορά)
Μπραβο σας ωρε παλουκαρια και ξαναματα μπραβο!!!!Εγω παλι τα καταφερα να καταφερω να μην ερθωΣουπερ παρεακι ησασταν,απιστευτα μερη ειδατε,ωραιες διαδρομες περπατησατε....Εισθε πολυ ωραιοι τυποι κυριοι!!!!Τουλαχιστον εχω να ελπιζω σε κατι...Στην επομενη βολτα που θα οργανωθει!!!Μεχρι τοτε
![]()
Here I am,on the road again.......
μέχρι τότε κανόνισε την πορεία σου γιατί μας έλειψες αγόρι......
αντε να το πω.....
η επόμενη είναι έτοιμη και σχεδιασμένη εδώ και πάρα πολύ καιρό.....
απλά τον άλλο μήνα, λόγω και της ετήσιας του μοτό.γκρ θα γίνει μάλλον κατά τις 20 του μήνα και πρέπει να πετύχουμε και καλό καιρό......
it's all a matter of perception
ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing
Να την ονομάσεις ''για ένα ξεροκόμματο ψωμί'' ή ''οι στυλάτοι ταξιδευταί'' ή ''οι τυμπανισμένοι Αιθίοπες με τα τρελά μοτόρια''
Μπορώ να σε αποκαλώ γουέιτ γουότσερ?![]()
it's all a matter of perception
ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing
Έτσι. Δεν είμαι χοντρός, τυμπανισμένος είμαι.
Και άμα αρχίσω κάτι "πελάτες* " στα κλωτσίδια, θα έχει και γέλιο το πράγμα. Αλλά δεν χτυπάει το τηλέφωνο μου... Μαναλίσι ο Τουρούπης δεν είναι καλός ατζέντης.
επίσης ενίσταμαι για την χαρακτηρισμό "κλαρινογαμπρός", εκ των απαιτούμενων υλικών μόνο το μούσι έχω. http://www.pistepseto.eu/2013/09/blo...#ixzz2eQZF1NYE
Έχει όμως μπουμπούκια εκεί έξω με μούσι, εμφανές τατουάζ, μπλουζάκι, με γνωστό να χαιρετιέται/χαριεντίζεται σε μαγαζί-στέκι και να λένε εξυπνάδες, με φίλους φωτογράφους και με like στο φέισμπουκ απο "γκομενάκια", λέμε τώρα!
Τελευταία τροποποίηση από amyroukai; 09/09/2013 στις 22:07.
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε