[QUOTE=akistrevor;2369624]παιζει δυνατα να παρεβρεθω.κανενας νοτιος θα παει ρε παιδες;να κανονισουμε κανα γκρουπακι,για μπουγιο!!!
περνα απο Λαμια και ανεβαινουμε μαζι![]()
Σκηνή εννοείται
Δωμάτιο
[QUOTE=akistrevor;2369624]παιζει δυνατα να παρεβρεθω.κανενας νοτιος θα παει ρε παιδες;να κανονισουμε κανα γκρουπακι,για μπουγιο!!!
περνα απο Λαμια και ανεβαινουμε μαζι![]()
Κανείς από Θεσσαλία; ξέρω δίπλα είναι αλλά όπως ξαναείπα δεν ξέρω κανένα από δω μέσα.. να έχω μιλήσει με ένα άτομο ρε παιδί μου! Από Καλαμπάκα θα ξεκινήσω..![]()
Σε μια κοινωνία οπού η αίσθηση της ελευθερίας ολοένα και συρρικνώνεται η μοτοσυκλέτα είναι το τελευταίο νόμιμο ναρκωτικό για μένα!
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Εγώ θέλω δωμάτιο με τζακούζι..
safety doesn't happen by accident
Εννοείται ότι όποιος ψήνεται έρχεται από Παρασκευή απόγευμα και αράζουμε εκεί. Εξάλλου η παραλία είναι σούπερ & οι ρακές και τσίπουρα έχουν καλούς μεζέδες.
Εκ της διοργάνωσης τώρα :
- Σάββατο βράδυ όπως ήδη έχουμε ξαναγράψει ετοιμάζουμε Bbq. Οπότε θα χρειαστούμε ψήστες![]()
![]()
- Βόλτες στ'απέριξ μπορούν να ετοιμαστούν εκείνη τη στιγμή, ενώ ένα παιδάκι μου είπε για μια πολύ καλή χωμάτινη διαδρομή :a13::a13:
- Γίνεται προσπάθεια να είναι μαζί μας ο Κωσταντίνος Μητσάκης να μοιραστεί μαζί μας τις ταξιδιωτικές του εμπειρίες.
- Επίσης όποιος θέλει μπορεί να μας παρουσιάσει κάποιο δικό του ταξιδιωτικό να κάνουμε κουβεντούλα γύρω από αυτό.
Τέλος μια παράκληση : Αντιλαμβανόμαστε ότι οι εποχές δεν είναι οι καλύτερες, αλλά νομίζουμε ότι το κόστος θα είναι πολύ πολύ χαμηλό συν το γεγονός ότι πλέον βρισκόμαστε σπάνια. Ας προσπαθήσει λοιπόν ο καθένας από εμάς να το προωθήσει με τα δικά του μέσα, όχι για να λέμε ότι έχουμε κόσμο, αλλά για να βρεθούμε μεταξύ μας, να περάσουμε καλά, να οργανώσουμε μελλοντικές βόλτες & να συσφίξουμε τις σχέσεις μας.
See you @PapaNero![]()
![]()
![]()
Τελευταία τροποποίηση από MikeG; 10/09/2013 στις 15:36.
MikeG πρέπει να ενημερώσουμε το camping ότι θα παρευρεθούμε; ή δεν είναι οριστικό για τη διαμονή (αν τελικά υπάρξει για μένα);
Σε μια κοινωνία οπού η αίσθηση της ελευθερίας ολοένα και συρρικνώνεται η μοτοσυκλέτα είναι το τελευταίο νόμιμο ναρκωτικό για μένα!