Σελίδα 34 από 100 ΠρώτοΠρώτο ... 2429303132333435363738394484 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 496 έως 510 από 1491

Θέμα: Adventure-R 1190 147ps 230 kg

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Stabak Προβολή μηνύματος
    Κοιτα, το οτι εχει θεσεις σπορ, βροχης και οφ δεν το κάνει ρυθμιζόμενο. Ρυθμιζόμενης ευαισθησίας εννοώ. Εκει που θέλω να καταλήξω είναι οτι το TC δεν σε κανει πιο γρήγορο, πιο ασφαλή σε κάνει.... μιλάω για δρομισιο μοτο
    Ε;

Από τι στιγμή που σου επιτρέπει να έχεις το γκαζι πιο ανοιχτό από το διπλανό σου με 990 στην ίδια στροφή, ε τότε σε κάνει και ποιο γρήγορο...

Στο κάτω κάτω στα σχολεία αυτό μας έμαθαν πριν χρόνια... ότι η στροφή θέλει γκαζι...

Κώστας - "Ανήσυχο" Μέλος Το avatar του/της el-Gatto
    spyro.... άπειρα ... κι ένα καφάσι

Το καλύτερο ,αναλυτικότερο ,καυστικότερο ,τεκμηριωμένο & εμπεριστατωμένο ride-review που έχω διαβάσει....ever....
    ...ακόμα κι εκεί...παλία....στα νιάτα μου....που διάβαζα περισσότερο....μοτοπεριοδικά.

Εγώ πάντως,άμα είχα τα φράγκα ,θα το'χα πάρει ήδη.
    Μάστορα άσε κάτω τη σέλα, θα τ'αλλάξω μόνος μου τα λάδια!
    " the PouroDuro team "

7 years of fuckin up Το avatar του/της Stabak
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Allst@rf Προβολή μηνύματος
    Ε;
    Από τι στιγμή που σου επιτρέπει να έχεις το γκαζι πιο ανοιχτό από το διπλανό σου με 990 στην ίδια στροφή, ε τότε σε κάνει και ποιο γρήγορο...
    Στο κάτω κάτω στα σχολεία αυτό μας έμαθαν πριν χρόνια... ότι η στροφή θέλει γκαζι...
    Στα σχολεια σου παν ελαφρά επιταχυνόμενο γκάζι και οχι τσαρούχωμα ητοις με μετρο. Αν ενα μηχανάκι σου δινει την δυνατοτητα να το τσαρουχωσεις θα ενεργοποιηθει το τραξιον και θα παρεις αργοτερα την στροφη σε σχεση με τον 990 που αν θες απο φοβο θα κανει το σωστο ή τουλάχιστον όλα τα αλλα σωστά ετσι ωστε να παρει γρήγορα την στροφή.

Δεν ξερω ποσοι απο σας με δρομισιο μηχανάκι κανετε κουικ τερν και σηκωμα μοτο με τσαρούχι με το 990. Εχει φαει κανεις κανα χαι, λόου απο χάσιμο πρόσφυσης στη στροφή λόγω γκαζιού; Δηλαδη να μην επαιξε ρολο η κακη ασφαλτος, οι συνθηκες, τα ελαστικά, οι αναρτησεις παρα μόνο το γκάζι. Ρωταω αν εχουμε κανα παγκοσμιο δηλαδη που τόσο καιρό του έλειπε το τραξιον για να παει γρήγορα....
    Ban 'em all

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Σπύρο για να θεωρηθεί ολοκληρωμένο θέλουμε και δυναμομέτρηση.

Εξαιρετικό φίλε!
    Sent from me using a computer.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Allst@rf Προβολή μηνύματος
    Τι στεναχωριεσαι εσύ... αφού δεν είσαι υποψήφιος αγοραστης άσε να αγωνιουν οι κάτοχοι τού...

ΓΙΑΤΙ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ..............ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ

Πού τό χαλβαδιάζουν καί γράφουν...??

Ο σημειολόγος Το avatar του/της spyro
    και εγω που νόμιζα οτι σας κούρασα και το παράκανα

@ spyrakos, εφόσον στρίβω γρηγορότερα με το καινούργιο τότε το καινούργιο. όσο για τη κατανάλωση απο προσωπική εμπειρία δε τα πιστευω τα trip computers. τα 6,5 που έγραψε εκείνη τη μέρα μου φαίνονται το λιγότερο γελοία. δεν το μετρήσαμε όμως η αλήθεια είναι.

@ allstarf, ικανούς τους έχω σε λίγα χρόνια να βάλουν TC στο χώμα, μη το γελάς

@ daz, λείπουν οι φώτο ρε. αυτές που βάζουν το φωτογράφο σε κάτι βράχια και κάνουν περάσματα περα δώθε με ξύσιμο του μασπιέ. ακόμα το κάνουν.(βλ. καινούργιο caponord)

@ λοιπούς, :μπύρες:

PS. μου υποσχέθηκαν οτι κάποια στιγμή στο προσεχές μέλλον θα χω σε ανάλογη βόλτα το καινούργιο το GS. θα πέσει το site απο τη μπουρδολογία μου λέμε

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    ωραιος Σπυρακο...

για εμενα οπως τα λες, το μοτο δεν ειναι απογονος του 990..ειναι απλα ενα αλλο μηχανακι με διαφορετικες βλεψεις και προσδοκιες...
    δεν κανει καλυτερα αυτα που κανει ηδη το 990...κανει αλλα πραγματα...

μαλλον πιο πολυ ανταγωνιστης του tiger 1050 ειναι παρα του BMW...ή μπορει κατι αναμεσα σ'αυτα τα 2...

διασκεδαστικα ακουγονται ομως ολα αυτα για καποιον που εχει το μαρουλι...

στην φτωχια μου την μαυρη...

Ο σημειολόγος Το avatar του/της spyro
    προσοχή οι κάτοχοι αλλα και οι επίδοξοι. το 1190 έχει 2 air intakes στο μπροστινό μέρος της μηχανής τα οποία στέλνουν κατευθείαν στο φίλτρο αέρα.

Φάτσα κάρτα λέμε.

1ον προσοχή στο πλύσιμο με πίεση και 2ον ...προσοχή??? (δε ξέρω πως αλλιώς να το πω) στην οδήγηση στη βροχή

http://www.wilddog.za.net/forum/inde...opic=131440.40
    Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων Airbox_zpsb221ba7e.jpg‎  

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyro Προβολή μηνύματος
    προσοχή οι κάτοχοι αλλα και οι επίδοξοι. το 1190 έχει 2 air intakes στο μπροστινό μέρος της μηχανής τα οποία στέλνουν κατευθείαν στο φίλτρο αέρα.

Φάτσα κάρτα λέμε.

1ον προσοχή στο πλύσιμο με πίεση και 2ον ...προσοχή??? (δε ξέρω πως αλλιώς να το πω) στην οδήγηση στη βροχή

http://www.wilddog.za.net/forum/inde...opic=131440.20
    Κανένα ποταμάκι θα το περνούν όσοι το πάρουν ή θα ψάχνουν για γιοφύρι?
    Sent from me using a computer.

ΚΤΜένο μέλος Το avatar του/της westie
    Αν ξέρεις...περνάς και ποτάμι

http://www.youtube.com/watch?v=lngn_N6KZqM
    Είμαι ΚΤΜυτυχισμένος

Γεια σου ρε Spyro!
    Πες τα ρε ανθρωπε. 250ρες με 21" ζαντα ειναι καπως αναρμοστο, δεν ειναι?.

Εγω το 1190 δεν εχω λεφτα να το παρω. Αν ειχα λεφτα ομως, θα επαιρνα το απλο με τη 19ρα μπροστα. (Ετσι κι αλλιως το 950 δεν το πουλαω. Θα το κρατησω να ζησουμε μαζι εβερ αφτερ)
    Επισης δεν παω να το οδηγησω για να μη μπει ο διαολος μεσα μου. Δεν εχω να το παρω λεμε. Βεβαια, βοηθαει που ειναι ασχημο. Αν ειχα λεφτα να το παρω ομως, δε θα ειχα και για να το βαψω μαυρο με πορτοκαλι γραμματακια ΚΤΜ? Ε, τι μενει? Να βρει τροπο η akrapovic να του φτιαξει ωραιες εξατμισουλες. Τοτε θα βρω κι εγω λεφτα να το παρω.
    Οι πολιτικοί στην Ελλάδα παρενοχλούν τον πολίτη. Αν εξαιρέσεις ελάχιστους, οι υπόλοιποι είναι ασήμαντες προσωπικότητες με σκανδαλώδη έλλειψη παιδείας. Είναι απλώς στοργικοί μπαμπάδες που νοιάζονται να κάνουν τα παιδιά τους υπουργούς και αρχηγούς. Μεγάλη μάστιγα.

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από westie Προβολή μηνύματος
    Αν ξέρεις...περνάς και ποτάμι

http://www.youtube.com/watch?v=lngn_N6KZqM
    Αν είσαι ο Chris Birch...

όταν η ρόδα γυρίζει Το avatar του/της sas
    πολύ ωραία περιγραφή!!!

Stockholmare Το avatar του/της Vstrommer71
    Ωραιο μηχανακι,αλλα εμεις οι γκρινιαρηδες ταξιδιωτες αναμενουμε το 800αρι με το καλο.Ουκ εν τω πολλω το ευ!
    Αμα θελω Μογγολια,παω ανετα με 690(μην πω με κανα...Freeride αν εβγαινε καποιο αξιοπρεπες μεγαλο ντεποζιτο)
    Κι αμα θελω γυναικα και μπαγκαζια,μια χαρα και το 800αρι,και μενουν και λεφτα στην ακρη για ενα ωραιο ταξιδι
    Αλλα γουστα ειναι αυτα!
    Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Vstrommer71 Προβολή μηνύματος
    θελω γυναικα
    Straight στα γεράματα, ρε Γιαννάκη ..??
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •