Ειναι απιστευτα ιδιαιτερο και ομορφο,ευχομαι γρηγορα να το καβαλησεις στο δρομο![]()
Ειναι απιστευτα ιδιαιτερο και ομορφο,ευχομαι γρηγορα να το καβαλησεις στο δρομο![]()
Επειδή δεν ήθελα να έχουν άμεση επαφή τα καπάκια με το πλαίσιο για να μην χαλάσουν το χρώμα,
σκεφτόμουν να βάλω κάποιο λάστιχο ενδιάμεσα.
Δεν μπορούσα όμως να βρω κάτι που να ταιριάζει.
Την λύση μου την έδωσε ο.... ταπετσέρης.
Το σιρίτι που έραψε στην σέλα ήταν ότι ακριβώς έψαχνα.
Κόλλησα από ενα κομμάτι στα καπάκια με θερμαινόμενη σιλικόνη...
![]()
Ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο
εχω ψαρωσει πολυ ασχημα με ολο αυτο το project.![]()
Σπίτσλεσ λέμε... με προσοχή στη λεπτομέρια...πολύ μερακλιδικη δουλειά και το αποτέλσμα μιλάει από μόνο του...
Τώρα πριν το κυκλοφορήσεις θα πρέπει να φορέσεις και την ανάλογη ενδυμασία και κρανούμπα εποχής...θα σε σταματάνε για φωτό λέμε...
τα σέβη μου...
υ.γ. καλά μην φανταστείς, κατί γριές θα σε σταματάνε κυρίως που θα θέλουν φωτό καθισμένες μονόπαντα με τα πόδια από την μια πλευρά, με γκρι φούστα, λαχούρι μαντίλι και μαύρο κοκάλινο σκελετό στα γυαλιά...![]()
Τελευταία τροποποίηση από LOUKILOUK; 09/09/2013 στις 15:47.
μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια
Νομίζω ότι ξεπέρασε τις προσδοκίες όλων μας και ακόμα και τις δικές σου!!!Έγινε απίστευτα όμορφη με τον δικό της αέρα,χωρίς το χρώμα να δείχνει ξένο πάνω της.Εύγε και πάλι!!Με το καλό να την δούμε-ακούσουμε από κοντά,αλλά πρώτα να την χαρείς εσύ με βόλτα για να της μάθεις ξανά τα πρώτα βηματάκια....![]()
Keep spamming!!!:a13:
έλα ρε παιδί μου εσύ έχεις φτάσει σε άλλο επίπεδο ειλικρινά.
εχω μεινει αφωνος με το πως μετετρεψες μια ασχημη σκουρια σε ενα ελκυστικο μηχανακι. φοβερος ο συνδιασμος σρωματων! δεν θα σκεφτομουν κατι ποιο ωραιο..