Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 33

Θέμα: Adventure 990, στριτάδικα λάστιχα

Ο Τρισμέγιστος Το avatar του/της Julius
    Super Moderator

Adventure 990, στριτάδικα λάστιχα

Φίλος με 990 καινούργιο, ψάχνει να βάλει λάστιχα για αμιγώς ασφάλτινη χρήση και για χειμώνα (μαμά ζάντες εννοείται).

Καμιά καλή και δοκιμασμένη πρόταση?

Υ.Γ.. Λεφτά υπάρχουν.
    F**k Isaac Newton

Διάβασε εδώ

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Continental Trail Attack2

Ότι καλύτερο σε ασφάλτινο λάστιχο για μεγάλα ΟΝ ΟΦ αυτή τη στιγμή.

Εκτος απο τα κοντι δεν υπαρχει κατι αλλο για ασφαλτο...Ειναι και το ελαστικο που φοραει μαμα το καινουριο 1190adv .

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Απαιχτα τα κοντι και αυτα που θα εβαζα κι εγω. Αλλα υπαρχουν κι αλλα, τα BT090, τα TRAILMAX TR91 και τα anakee3 (για τα τελευταια δεν θυμαμαι αν βγαζουν πισω 150/18)
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

Ο σημειολόγος Το avatar του/της spyro
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Lioulios Προβολή μηνύματος
    Εκτος απο τα κοντι δεν υπαρχει κατι αλλο για ασφαλτο...Ειναι και το ελαστικο που φοραει μαμα το καινουριο 1190adv .
    δε ξέρω έτσι όπως το θέτεις αν όντως καταλαβαίνεις οτι και το καινούργιο τα conti φοράει, ή απλά ρωτάς γιατι δε ξέρεις τι φοράει

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Julius Προβολή μηνύματος
    Υ.Γ.. Λεφτά υπάρχουν.
    χαχα τωρα το ειδα αυτο!
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

Μέλος Το avatar του/της freco
    Τα ΒΤ90 τα είχα παλιά στο Pegaso Strada 650. Πολύ καλά, αλλά δεν ξέρω αν θα τα έβαζα στο 990. Πολύ στριτάδικο μου κάνει. Αν του κάνουν (τιμή, εμφάνιση κλπ), πιστεύω πως θα μείνει ικανοποιημένος.
    Τα είχα βάλει 230 στον πήγασο. Στο Adv μάλλον θα είναι στα επίπεδα του Conti ίσως λίγο πιο φθηνά.

Εγώ θα δοκίμαζα τα κόντι πάντως.
    Όχι "αμήχανος" πλέον...

Super Moderator
    Ευχαριστώ για την βοήθεια, μετά από την υπόδειξη σας...... τα Continental Trail Attack παραγγέλθηκαν και θα φορεθούν Σάββατο πρωί.
    F**k Isaac Newton

Διάβασε εδώ

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Julius Προβολή μηνύματος
    Ευχαριστώ για την βοήθεια, μετά από την υπόδειξη σας...... τα Continental Trail Attack παραγγέλθηκαν και θα φορεθούν Σάββατο πρωί.
    Πόσο το μπακίρι αν επιτρέπεται;

Super Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από gefr Προβολή μηνύματος
    Πόσο το μπακίρι αν επιτρέπεται;
    Δεν ρώτησα ούτε πόσο ούτε από πού, απλά μετέφερα την πληροφορία και ο ιδιοκτήτης ακολούθησε την συμβουλή των ειδικών.

Θα μάθω και θα ενημερώσω.
    F**k Isaac Newton

Διάβασε εδώ

Δυστυχώς δεν το είδα νωρίτερα αλλα ας απαντήσω τζαστ φορ δε ρεκορντ, έχω φορέσει 2 σετ απο conti και πριν 2 βδομάδες έβαλα τα dunlop tr91. Τα conti ηταν ωραία αλλα τα Dunlop μου αρέσουν ακόμα περισσότερο. Αυτες τις μέρες τα δοκιμάζω στις άλπεις και μου έχουν δώσει περισσότερη σιγουριά και σταθερότητα μέσα στη στροφή απ'οτι τα conti. Γενικότερα το νιώθω πιο προβλέψιμο το λάστιχο ενώ τα άλλα αν τα πίεζες αρχίζανε κάτι αμπαλιές όπως χαρακτηριστικά έλεγε και ένας φίλος και δεν ήξερες ακριβώς το πότε θα σου έρθει το γλύστριμα. Σε βρεγμένο δεν έχω άποψη ακόμα γιατί παρόλο που έχω οδηγήσει αρκετά στη βροχή εδώ η άσφαλτος δεν συγκρίνεται με την βρεγμένη ελληνική ;D
    Why do you go away? So that you can come back. So that you can see the place you came from with new eyes and extra colors. And the people there see you differently, too. Coming back to where you started is not the same as never leaving. T. Pratchett

Παλαιό μέλος Το avatar του/της virus
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Mariner Προβολή μηνύματος
    Δυστυχώς δεν το είδα νωρίτερα αλλα ας απαντήσω τζαστ φορ δε ρεκορντ, έχω φορέσει 2 σετ απο conti και πριν 2 βδομάδες έβαλα τα dunlop tr91. Τα conti ηταν ωραία αλλα τα Dunlop μου αρέσουν ακόμα περισσότερο. Αυτες τις μέρες τα δοκιμάζω στις άλπεις και μου έχουν δώσει περισσότερη σιγουριά και σταθερότητα μέσα στη στροφή απ'οτι τα conti. Γενικότερα το νιώθω πιο προβλέψιμο το λάστιχο ενώ τα άλλα αν τα πίεζες αρχίζανε κάτι αμπαλιές όπως χαρακτηριστικά έλεγε και ένας φίλος και δεν ήξερες ακριβώς το πότε θα σου έρθει το γλύστριμα. Σε βρεγμένο δεν έχω άποψη ακόμα γιατί παρόλο που έχω οδηγήσει αρκετά στη βροχή εδώ η άσφαλτος δεν συγκρίνεται με την βρεγμένη ελληνική ;D

και σαρεσουν ακομα περισσοτερο; τι πιεσεις βαζεις;

φιλος με κτμ που εβαλε tr91 μονο τα χειροτερα εχει να λεει. γλυστραει απιστευτα λεει!!

edit; τωρα ειδα το αλπεις. μετα το ποστ του σπυρο!!!!

Τελευταία τροποποίηση από virus; 14/09/2013 στις 12:29.

Ο σημειολόγος Το avatar του/της spyro
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Mariner Προβολή μηνύματος
    .........έχω φορέσει 2 σετ απο conti και πριν 2 βδομάδες έβαλα τα dunlop tr91. .........Αυτες τις μέρες τα δοκιμάζω στις άλπεις και μου έχουν δώσει περισσότερη σιγουριά και σταθερότητα μέσα στη στροφή απ'οτι τα conti. .........

τα conti στην Ελλάδα και τα Dunlop στο εξωτερικό ή έχεις άποψη και απο τα 2 στο ίδιο τερεν?

και τα 2 τα έχω δουλέψει έξω, για τα dunlop δεν έχω εικόνα για ελλάδα ακόμα καθώς τα έβαλα λίγο πριν φύγω.
    Why do you go away? So that you can come back. So that you can see the place you came from with new eyes and extra colors. And the people there see you differently, too. Coming back to where you started is not the same as never leaving. T. Pratchett

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΕΞΑΤΜΙΣΗ Adventure 990
    από alter45 στο forum KTM
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 09/05/2007, 08:01
  2. Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 11/12/2006, 17:49
  3. adventure 990 2007;;;
    από TOMASKTM στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 08/12/2006, 14:15
  4. Αγορα Adventurer 990
    από antonopc στο forum KTM
    Απαντήσεις: 34
    Τελευταίο μήνυμα: 16/08/2006, 10:46
  5. Adventurer 990 = Sm 990???
    από drade στο forum KTM
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 24/11/2005, 13:47

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα