καλα του εκανες του π*στογερα...σήμερα πηγε να με πατησει ενας (πεζός εγω) στο σταθμό λαρισσης κοντα..και τον ξεφτυλισα...
καλα του εκανες του π*στογερα...σήμερα πηγε να με πατησει ενας (πεζός εγω) στο σταθμό λαρισσης κοντα..και τον ξεφτυλισα...
Με ειδα χθες να βλέπω μπροστά μου σε στροφή 2 ΔΙΑΣ με στρώματα και να περνάω ανάμεσά τους (αφού πήγαιναν σαν παγώνια) με drift.... Ελπίζω να μην θυμούνται την πινακίδα, sorry guys, βιαζόμουν.
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Με είδα να κανω απο τις καλύτερες αποφυγεςμε το σκουτερ.Τωρα συνειδητα - ασυνείδητα οτι και να πω ψεμα θα είναι.
Το σκηνικό - Δρόμος με διπλή διαχωριστική,εγω περνάω αυτοκίνητα απο αριστερα και βγαίνει Ford Transit απο κάθετο στενό αριστερά μου και μου κόβει το δρόμο.Πλακώνομαι στα φρένα,αφήνω λίγο το μηχανάκι να γλυστρίσει αριστερά και μετα με γκάζι και με κοφτή τιμονιά το αποφεύγω χωρις να ανοιξω καθόλου σχεδόν προς τ δεξιά μιας και περναγαν τα αυτοκίνητα.
Good one.Είναι οτι πρέπει για να σε ξυπνήσει.
Φέρτε μου χιλιόμετρα....
Τα σκούτερ και τα παπια δεν ειναι μηχανές και δεν είναι τρου αντβεντσουρ Taisteal™
Με είδα το πρωί να ψάχνω εφημερεύον φαρμακείο και να φεύγω από το σπίτι μόνο με το κράνος μου,σορτσάκι,αμάνικο κι αθλητικό παπούτσι...
Απαράδεκτη...
Όλα είναι δρόμος...
ψαναψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Με είδα το πρωί κατεβαίνοντας να πάρω την μηχανή να φύγω, να βλέπω το πίσω λάστιχο πίττα και μια βίδα καρφωμένη μέσα
και δε τα έχω βάλει ούτε ένα μήνα![]()
ψαναψόφα φούστη γλάρε