Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 25 από 25

Θέμα: Γεννητούρια .......

Μάριε , μια από τα ίδια . Και εγώ θέλω να μου γεννήσει μία και μετά στείρωση ....Δεν παλεύεται όποτε έχει περίοδο ... Μόνο ο Μαγκάιβερ σε σκύλο δεν έχει έρθει σπίτι μου ακόμα ,αλλά όπως είπε και η λάτρης ...Αν δεν είναι ¨ράτσας ,δύσκολα φεύγουν¨

Θα χω και γω το νου μου αν είναι και από δω μεριά , αλλά δώσε και καμια ινφο . Τον πατέρα τον είδες ? Μεσαία θα βγούν ? Τί παίζει ?

Ημιτρελο Μέλος Το avatar του/της imitrelos
    Ναι αλανακι και αυτή γενικά δεν εχω θέμα με τα στοπ χα χα χα

Η δικιά μου ειναι μποξερ με κυνηγόσκυλο ;-);-)

Κοίτα περιμενα 5-6 10 και γομαρακια δεν το περίμενα
    Ο λόγος που θα δώσω μερικά είναι ότι επειδή πάντα είχα ζώα και σκυλιά ξέρω ότι ειδικά πάνω απο 3 γίνεται δύσκολη η ανατροφή τους
    Άσε που την άλλη κοντεύουν να την ξεκανουν χα χα χα

Ναι έγινα παππούς της χε χε χε
    Αντε να δούμε εσενα πότε θα δούμε να πιούμε κανενα ρακακι :-):-):-)
    Ηξερα πώς απάνω στη γή όσο ζούμε αυτό δέν είναι το λιμάνι όπου αράζεις είναι το λιμάνι απ'όπου ξεκινάς, ξανοίγεσαι σέ άγρια τρικυμισμένη θάλασσα και μάχεσαι ολοζωής ν'αράξεις

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Lioulios Προβολή μηνύματος
    Μάριε , μια από τα ίδια . Και εγώ θέλω να μου γεννήσει μία και μετά στείρωση ....Δεν παλεύεται όποτε έχει περίοδο ... Μόνο ο Μαγκάιβερ σε σκύλο δεν έχει έρθει σπίτι μου ακόμα ,αλλά όπως είπε και η λάτρης ...Αν δεν είναι ¨ράτσας ,δύσκολα φεύγουν¨

Θα χω και γω το νου μου αν είναι και από δω μεριά , αλλά δώσε και καμια ινφο . Τον πατέρα τον είδες ? Μεσαία θα βγούν ? Τί παίζει ?
    Ο αλήτης την έκανε ούτε άφαντος φαίνεται οτι θα βγούνε κάπως μεγάλα ολα σχεδόν είναι καφέ με φάτσα σαν της δικής μου εκτός απο 2 που έχουν μαύρη Ρίγα στην πλάτη
    Είναι νωρίς ακομα για να ξέρω τι μέγεθος θα γίνουν αλλά είναι ολα γομαρακια κοντά 1 κιλό το καθένα
    Ηξερα πώς απάνω στη γή όσο ζούμε αυτό δέν είναι το λιμάνι όπου αράζεις είναι το λιμάνι απ'όπου ξεκινάς, ξανοίγεσαι σέ άγρια τρικυμισμένη θάλασσα και μάχεσαι ολοζωής ν'αράξεις

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS
    Να σας ζήσουν!!

Αν όπως λές θές να τα δώσεις καλό θα ήταν να δωθούν όταν κλέισουν δύο μήνες με την μανούλα τους.Τσέκαρε καλά τους ιδιοκτήτες μήν είναι τύπου "το θέλω για την κορούλα μου,γιόκα μου κτλ" γιατί χωρίς να το θές βοηθάς στο να αυξάνονται τα αδέσποτα στούς δρόμους και να ταλαιπωρούνται τα καημένα από ασθένειες και φρικτούς θανάτους. (αμάξια,αγέλες,ασυτία είναι λίγα από αυτά)

Μέγα λάθος η γέννηση έστω μία φορά καθαρά από την άποψη (γεγονότα) που περιέγραψα παραπάνω.....αν ήθελες να την στειρώσεις θα έπρεπε να το είχες ήδη κάνει όταν θα έκλεινε χρόνο μετά την πρώτη της περίοδο εφόσον θα έχει φούλ ανάπτυξη.

Σύγνώμη για τα άσχετα αλλά καλό είναι να μαθαίνουμε και κάτι για το πώς άθελα μας συμβάλουμε στην αύξηση των αδέσποτων.

Και πάλι να σας ζήσουν και ελπίζω να βρεθούν οικογένειες που θα τα λατρέψουν όπως λατρεύουμε εμείς το δικό μας τερατάκι.
    Keep spamming!!!:a13:

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από GIXXERAKIAS Προβολή μηνύματος
    Να σας ζήσουν!!

Αν όπως λές θές να τα δώσεις καλό θα ήταν να δωθούν όταν κλέισουν δύο μήνες με την μανούλα τους.Τσέκαρε καλά τους ιδιοκτήτες μήν είναι τύπου "το θέλω για την κορούλα μου,γιόκα μου κτλ" γιατί χωρίς να το θές βοηθάς στο να αυξάνονται τα αδέσποτα στούς δρόμους και να ταλαιπωρούνται τα καημένα από ασθένειες και φρικτούς θανάτους. (αμάξια,αγέλες,ασυτία είναι λίγα από αυτά)

Μέγα λάθος η γέννηση έστω μία φορά καθαρά από την άποψη (γεγονότα) που περιέγραψα παραπάνω.....αν ήθελες να την στειρώσεις θα έπρεπε να το είχες ήδη κάνει όταν θα έκλεινε χρόνο μετά την πρώτη της περίοδο εφόσον θα έχει φούλ ανάπτυξη.

Σύγνώμη για τα άσχετα αλλά καλό είναι να μαθαίνουμε και κάτι για το πώς άθελα μας συμβάλουμε στην αύξηση των αδέσποτων.

Και πάλι να σας ζήσουν και ελπίζω να βρεθούν οικογένειες που θα τα λατρέψουν όπως λατρεύουμε εμείς το δικό μας τερατάκι.
    Συμφωνώ!

Και κάτι που ίσως σας φανεί "παράδοξο" , σύμφωνα με τον νέο νόμο , παράνομο.. ή τέλος πάντων στα "όρια" , αν δεν είσαι επαγγελματίας εκτροφέας κλπ , κλπ.
    Τα έχουμε ξαναγράψει νομίζω , τσιπάρισμα , βιβλιάριο υγείας , στείρωση κλπ
    Οχι πως εφαρμόζεται ή θα μπορούσε να εφαρμοστεί.. Απλά τα γράφω προς ενημέρωση

http://www.slideshare.net/webdboy/ss-11774684

Σωστός..

Somewhere in my soul
    there’s always Rock ‘n’ Roll.
    Yeahhh..

Δυστυχώς πρέπει να τα στειρώνουμε όλα σκυλια γατιά... (ειδικά τις γάτες και τις αρσενικές ) που γεννάνε πλέον 2-3 φορές το χρόνο .

Ολοι έχουμε το δίλλημα να στειρώσουμε ενα θηλυκό σκυλί χωρίς να κάνει γέννα. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα να στειρωθεί και χωρίς να γεννήσει !!Συμβουλευτείτε το κτηνίατρο και στειρώστε το . Υπάρχουν χειρότεροι κίνδυνοι (πυομήτρα) δλδ να το αφηνεις να έχει περίοδο και να μην το στειρώνεις.

Εμένα το ένα απο τα σκυλιά που εχω βρεί είναι ράτσας και γνωστό για τις κυνομαχίες που τα χρησιμοποιούν . Μου ζήτησαν πολλοι να το ζευγαρώσω και απλα και μονο στη σκέψη να πέσουν τα κουτάβια σε λάθος χέρια πήγα και τη στείρωσα.

Somewhere in my soul
    there’s always Rock ‘n’ Roll.
    Yeahhh..

Να σας ζήσουν!!

καθόλου άσχετο φίλε μου δίκιο έχεις

ναι άναγκαστικά και λόγο νόμου δέν μπορώ να τα κρατήσω και τα 10 αλλά ναι σε 2 μήνες όταν θα απογαλακτιστούν

η πλάκα ότι βάσει νόμου ΔΕΝ μπορείς σαν ιδιότης να έχεις πάνω απο 3 σκυλιά (εμβόλια , τσιπ δέν το συζητάω μιλάμε για υγεία δικιά μας και του σκύλου και ταυτοποίηση του ), όχι ότι άν είναι 4 θα γίνει κάτι αλλά άμα θέλει τότε να σε τραβήξει κανένας παράξενος θα σε τραβάει

Ανήσυχο πνεύμα.... Το avatar του/της latris mixanis
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από imitrelos Προβολή μηνύματος
    η πλάκα ότι βάσει νόμου ΔΕΝ μπορείς σαν ιδιότης να έχεις πάνω απο 3 σκυλιά
    Σε ενοικιαζόμενο, όχι σε δικό σου χώρο (αν θυμάμαι καλά το νόμο). Κάθε διαμέρισμα μπορεί να έχει μέχρι 2 κατοικίδια .

Τρελοκοτσιδού..!!!!

Για οικία γενικά αλλά δεν έχει και τοσο σημασία αν δεν έχεις προβλήματα με γείτονές (εγω δεν έχω )

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF