Σελίδα 40 από 133 ΠρώτοΠρώτο ... 3035363738394041424344455090 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 586 έως 600 από 1994

Θέμα: Με είδα

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Λαστιχάς, μανιτάρι και μην σκάς καθόλου.
    i know, i know, αλλά τυπικά Μερφικά συνέβη σε μέρες που έχω πολύ γυρουλιό

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Παλαιό μέλος Το avatar του/της OlKa
    Με είδα χθες να κάνω πατινάζζζζ με τη βροχή στο Μενίδι...Πολλά λάδια κάτω βρε παιδιά...Πολλά καυσαέρια...Ευτυχώς όρθια...
    Όλα είναι δρόμος...

Με είδα και μένα να κάνω λίγο πατινάζ στο Μενίδι αλλά όχι από βροχή, από diesel που ήταν χυμένη κάτω στην άσφαλτο. Ευτυχώς δεν ήταν μεγάλη η κηλίδα και επομένως δεν είχε μεγάλη διάρκεια το πατινάζ, τα καινούργια λάστιχα βρήκαν γρήγορα πάλι πρόσφυση στην στεγνή άσφαλτο και έφυγα κύριος, συνοδευόμενος μετά μόνο από την μοναδική μυρωδιά που μόνο το diesel καύσιμο μπορεί να σου προσφέρει..
    Everybody can ride a fast bike, but very few can ride a bike fast

Παλαιό μέλος Το avatar του/της k7600
    αθανατοι ελληνικοι δρομοι...

Με ειδα να βλεπω τον κολλητο μου μεσα στους θαμνους χτυπημενο, παγωμενο και νεκρο, μετα απο την 6ωρη εξαφανιση του...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της skylaros
    thanos_s λυπάμαι, λυπάμαι πολύ

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από thanos_s Προβολή μηνύματος
    Με ειδα να βλεπω τον κολλητο μου μεσα στους θαμνους χτυπημενο, παγωμενο και νεκρο, μετα απο την 6ωρη εξαφανιση του...
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Ημίκουλο μέλος Το avatar του/της KostasV2
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από thanos_s Προβολή μηνύματος
    Ω γαμώτο! Συλλυπητήρια.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της OlKa
    Με είδα χθες να πηγαίνω αεροδρόμιο με το Σουπράκι μου φουλ εξοπλισμένη και να τρώω απίστευτο ξύλο από τον αέρα...

Γύρισα και δικάβαλη...

Καλέ εσείς οι άντρες, όταν βλέπετε γυναίκα φουλ εξοπλισμένη, γιατί σνομπάρετε τόσο; Τελικά προτιμάτε τα σορτσάκια και μετά τα κράζετε...:P
    Όλα είναι δρόμος...

Aφραγκο Μελος Το avatar του/της Gms
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από OlKa Προβολή μηνύματος
    Με είδα χθες να πηγαίνω αεροδρόμιο με το Σουπράκι μου φουλ εξοπλισμένη και να τρώω απίστευτο ξύλο από τον αέρα...

Γύρισα και δικάβαλη...

Καλέ εσείς οι άντρες, όταν βλέπετε γυναίκα φουλ εξοπλισμένη, γιατί σνομπάρετε τόσο; Τελικά προτιμάτε τα σορτσάκια και μετά τα κράζετε...:P
    Υπαρχει περιπτωση να σε σνομπαρανε γιατι ησουν φουλ ντυμενη πανω σε παπια για καποιο λογο υπαρχει ο μυθος οτι αμα εισαι πανω σε παπι δεν χρειαζεσαι τιποτα.Και με μενα το ιδιο γινεται που ειμαι με το cbrακι και φοραω μπουφαν και γαντια.

@ρχίδι@ μάντολη κράζουν....

όσα δεν φτάνει η αλεπού.....

SWOUAG κι ετς.... Το avatar του/της Dbnn

Γύρισα και δικάβαλη...

Γιατί μας στερείτε το μπανιστήρι....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της SONone
    με ειδα να μην την παλεύω.. και το ηλιοβασίλεμα να μου φωνάζει να πάω θαλασσα να το δω.
    οπότε βγάλαμε μια "καλλιτεχνικη" .

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	1374134_669169686435778_427072244_n.jpg 
Προβολές:	180 
Μέγεθος:	91,8 KB 
ID:	300439

Νέο μέλος
    Με είδα χθες να κάνω μια τεραστια μ@λ@κι@. Να μη βλέπω τη κοπελιά με το scooter. Να της κόβω το δρόμο με το χαζοκουτι μου να πλάκωνεται στα φρένα να το γλιτώσει και να της ζητάω χίλια συγνώμη. Εκεί κατάλαβα το δεν την είδα. Τι να πω εκτός ότι εφταιγα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stynikop
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Antonis S Προβολή μηνύματος
    Με είδα χθες να κάνω μια τεραστια μ@λ@κι@. Να μη βλέπω τη κοπελιά με το scooter. Να της κόβω το δρόμο με το χαζοκουτι μου να πλάκωνεται στα φρένα να το γλιτώσει και να της ζητάω χίλια συγνώμη. Εκεί κατάλαβα το δεν την είδα. Τι να πω εκτός ότι εφταιγα
    Όλα ανθρώπινα είναι φίλε.
    Και όπως λες κι εσύ, όταν σου τύχει καταλαβαίνεις πως δεν είναι όλα άσπρο μαύρο εκεί έξω, αλλά υπάρχουν και άλλες αποχρώσεις.

Τις προάλλες ενώ πήγαινα στο δρόμο με τη μηχανή, βγήκε χωρίς φλας, χωρίς να κοιτάξει, βανάκι που ήταν σταματημένο παράλληλο στο δρόμο, ακριβώς την ώρα που περνούσα δίπλα του. Πλακώθηκα στα φρένα και στις κόρνες και σταμάτησα τέρμα αριστερά με την ρόδα του 1 εκατοστό από την εξάτμισή μου. Μου ζήτησε χίλια συγνώμη πως δεν με είδε, του είπα να έχει τα μάτια του στο δρόμο και αφού πήρα 2 αναπνοές έφυγα. Τι άλλο μπορώ να κάνω; να τον τρομάξω; να βγάλω τα νεύρα μου πάνω του; να τον βρίσω; πραγματικά δε νομίζω ότι βγαίνει τίποτα άλλο από τις εμπειρίες αυτές παρά το να έχουμε τα μάτια ανοιχτά, κι αν τη βγάζουμε όρθιοι να συγχωρούμε και λίγο.

Παρόμοια θέματα

1. Με είδα....να διαβάζω πάλι ταξιδιωτικά blogs..
    από Gallos στο forum Ταξιδιωτικά
    Απαντήσεις: 26
    Τελευταίο μήνυμα: 30/11/2012, 11:52
  2. Ειδα το χαρο με τα ματια μου....
    από ela ela στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 30/03/2006, 14:07

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας