Ε αφηστε εμας που δεν ξερουμε να εχουμε για dream car ferrari και εσεις που ξερετε ας εχετε nissan.
Επομενο βημα, συγκριση navara με cayene turbo s gemballa.![]()
@Vre_seis συνεννοηθείτε επιτέλους, μην κάνετε σαν δημοτικού. Τα Ιταλικά μπιμπελό είναι πραγματική απόλαυση να τα βλέπεις, να τα ακούς και να βολτάρεις μαζί τους. Απο κει και πέρα ποιός και που θα χαρεί τέτοια αυτοκίνητα όταν η συντήρησή τους και μόνο κοστίζει κάθε φορά όσο ένα καινούριο μεσαίο αυτοκίνητο ή κάποια τυχόν στραβή όσο νεόδμητο τριάρι στο Παγκράτι;
Αυτό λένε οι μισοί πως δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν αυτές οι κούκλες. Δεν εκκινούν καν απο στάση σε κόντρες γιατί η ταλαιπωρία στη μετάδοση στοιχίζει. Κατα τα άλλα μουν@ρες είναι και μπιμπελά και κάψα και ότι θες τα πάντα όλα.
Όταν όμως παίρνεις super car μεταμφιεσμένο με προβιά προβάτου που τα πατάει στις περισσότερες διαδρομές και που ζητάει απίστευτα λιγότερα γιούρα σε συντήρηση, απλά (αν έχεις 75χαρτιά) ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙΣ. ΤΟ ΠΑΙ ΡΝΕΙΣ.-
Τόσο κάνει ο γκοτζίλα μεταχείρω στην χώρα μας.
http://www.car.gr/classifieds/cars/?...pe=&euroclass=
Κατα τα πιο άλλα η κουβέντα είναι παρόμοια με το ποια είναι η πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο (μετά τη Μπελούτσι)
σημ. Δώστε μου εμένα ένα 350Ζ (μαμά) και κάντε το θρεντ 500 ανούσιες σελίδες σαν τους Άραβες με τα ριχτούλια...
Τελευταία τροποποίηση από endopandou; 18/09/2013 στις 08:00.
it's all a matter of perception
ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing
Οι δέκα πόντοι μικρότερο μεταξόνιο αλλά και πάλι δεν θα σε προσβάλω αν θελήσεις να μου το κάνεις δώρο πανέμορφε φίλε μου.![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Δεν έχω τίποτα με τους Ιταλούς ούτε με τα αυτοκίνητά τους.
Το 76 πρίν κοντά 40 χρόνια, η ferrari (ή μήπως πρέπει να πώ Ο ferrari) έβγαλε την bb512 με πεντάλιτρο 12κύλινδρο καμιά 350αριά άλογα
η οποία πουλησε 2.500 τεμάχια σε 11 ΧΡΟΝΙΑ.
Παράλληλα O lambo έβγαζε την countach (χρειάζεται συστάσεις?).
Την ίδια εποχή ο κόσμος αγόραζε 120 Υ corola 124 127 alegro η gtv και 2002 (στον ύπνο τους) 60 άλογα, ωστήρια ,ταμπούρα, αξονες, σούστα.
Δικαιολογημένα λοιπόν ο κόσμος ΠΑΡΑΜΙΛΑΓΕ, για dream cars γιατί μιλάγαμε για αυτοκίνητα από ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ.
Υπό αυτό το πρίσμα οποιοσδήποτε μου πουλάει αυτά τα dream car το 2014 ΥΠΟΤΙΜΑΕΙ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΟΥ.
Οποιοσδήποτε κατασκευαστής καθημερινών μπαζοαυτοκινήτων αγοράζει μια ταμπέλα (νεκρής αυτοκινητοβιοτεχνίας) για να πουλήσει "ιστορία" υποτιμάει την νοημοσύνη μου.
Τελευταία τροποποίηση από stefanos; 18/09/2013 στις 13:27.
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε