Επειδή "αρπάζεις" εύκολα θα σου απαντήσω γρήγορα μην έχουμε ντράβαλα...
- Δεν παίζεται το μηχανάκι! Δεν έχω τρελλή εμπειρία (6 χρόνια oδήγηση μηχανής) αλλά είμαι πολύ ικανοποιημένος. Άσε που νομίζω πως με κάνει μάγκα, τόσο εύκολο που είναι στην οδήγηση

- Δεν ήξερα τι να περιμένω γιατί δεν είχα ποτέ "ψηλό μηχανάκι" (ένα Transalp έχω οδηγήσει μερικές φορές). Είμαι 1.85 κι ίσα που πατάω το πέλμα οπότε σκεφτόμουνα πως δε θα μπορώ να μπαίνω στις στροφές όπως με το CBR...έκανα λάθος! Ίσως λόγω και του TC νιώθω πολύ άνετα παρόλο που είμαι όρθιος - πάνω κι όχι σκυμμένος - μέσα στο μηχανάκι. Γόνατο δε βγάζω πάντως

- Κραδασμούς δεν έχω καταλάβει πουθενά
- Περπάτημα;; Τι εννοείς;
- Βόλτα έχω πάει μια φορά περί τα 500 χλμ με τη σύζυγο κι ενθουσιάστηκε κι εκείνη από την άνεση και την αίσθηση ασφαλείας που δίνει το ΚΤΜ. Τα φρένα του τα συγκρίνω με του αυτοκινήτου μου...τα μαγκώνω απ΄τα 150 και δεν ιδρώνω. Άλλωστε δε μου περίσσευαν 16.000 κι είπα να πάρω κάτι να κάνω φιγούρα στο δρόμο (με κοιτάνε όλοι στα φανάρια - αφού της έκανα αγιασμό κι έβαλα ματάκι στη ζελατίνα), την έψαξα πολύ τη δουλειά!
Υ.Γ.
Με την επικαφαλίδα σε πειράζω γιατί είσαι κι ΑΕΚάκι και πρέπει να σας προσέχουμε εσάς, σαν τα γιγαντιαία Πάντα