Εχω βρει ενα παλιο καβασακι 1982-1983 μαλλον οπως και ενα χοντα της ιδιας εποχης 900-1000 και τα 2 αλλα εχουν και τα 2 πολλα απληρωτα τελη... τι γηνετε με αυτο το θεμα?
Εχω βρει ενα παλιο καβασακι 1982-1983 μαλλον οπως και ενα χοντα της ιδιας εποχης 900-1000 και τα 2 αλλα εχουν και τα 2 πολλα απληρωτα τελη... τι γηνετε με αυτο το θεμα?
ORGIA!!!!!
x2 το κάθε έτος (αν δε κάνω τραγικο λάθος)
Δηλαδης δεν...
Εχει γραφτει πολλακις εδω μεσα
οτι τα απληρωτα τελη δεν επιβαρυνουν τον αγοραστη αλλα τον πωλητη
και αυτο μονο αν του ζητηθει να τα πληρωσει.
και με το κτεο? επισης μπορω μετα την αγορα να κανω χαρτια για κλασσικη σωστα? δεν ξερω αν ειναι σε καλη λιτουργικη κατασταση.... ξερω σιγουρα οτι εχει την ουρα Ταρζαν style....
ORGIA!!!!!
Οπως ειπώθηκε ήδη μπορείς να κάνεις κανονικά μεταβίβαση, τα απλήρωτα τέλη ειναι υποχρέωση του προηγούμενου ιδιοκτήτη.
Για να βγάλει πινακίδες κλασσικού θα πρέπει να ειναι σε σχετικά original κατάσταση.
Η ουρά πχ δεν παίζει σημαντικό ρόλο, απλά θα μπεί σαν παρατήρηση και θα μπεί και η μοτο στην ανάλογη κατηγορία ανάλογα το πόσο original είναι.
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
ειπαρχει Tarzan Style κατηγορια? η συγκεκριμενη μηχανη βασικα ειναι αυτη που με εκανε να αγαπησω τα μηχανακια!!! δεν την εχω δει ακομη για να πω σε τι κατασταση ειναι σιγουρα οχι και πολυ καλη!
εδω μια φοτο απο την κατασταση της στις αρχες τις δεκαετιας του 90 (1990 νομιζω ισως και πιο πρην!)
ειπαρχει τροπος να μην τραβιετε και ο πρωην για τα απληρωτα?
ORGIA!!!!!
ώπα, πάμε ξανά?
αγοράζω μηχανάκι με απλήρωτα τέλη 3 ετών = κόστος για 6 σηματάκια.
Πάω κάνω μεταβίβαση, και καλείται ο προηγούμενος για να πληρώσει το κόστος...???
κι αν εξαφανιστεί, τι κάνω...?
εσυ τιποτα. το πηρες κι αντε γεια.
τα σηματακια πανε στο αφμ!!!
και με το Κτεο τι παιζει? Σαπιλα αν δεν κανω ποτε μεταβηβαση μπορω να βγαλω πινακηδες κλασσικου στο ονομα μου ισως με καποια υπεθηνη δηλωση απο τον ηδιοκτητη?
ORGIA!!!!!
Όπως είπε κι ο virus, εσένα δε σε νοιάζει.
Για να γίνει μεταβίβαση, το όχημα πρέπει να έχει πληρωμένα τα τέλη του παρόντος έτους. Αν δηλαδή αυτή τη στιγμή χρωστάει μεταξύ άλλων τα τέλη του 2013, αυτά πρέπει να πληρωθούν με όποια προσαύξηση.
Τα παλιότερα απλήρωτα τέλη βαραίνουν αυτόν που ήταν ιδιοκτήτης το/α έτος/η που αυτά δεν πληρώθηκαν. Είτε εξαφανιστεί είτε όχι δεν είναι δικό σου πρόβλημα αλλά της εφορίας.
πρέπει να ξέρεις ότι υπάρχει μια χρονολογία που από αυτή και ΠΡΙΝ μπορείς να πάρεις νούμερο για κλασσικό αλλά δεν ξέρω πια είναι τώρα...
@virus & acacius: ευχαριστώ παίδες...!!