Εγω θα πω οτι ειναι στημενο μονο για οποιον εχει λεφτα ! Απο εκει και μετα, ξα σας !
Εγω θα πω οτι ειναι στημενο μονο για οποιον εχει λεφτα ! Απο εκει και μετα, ξα σας !
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
το νήμα ξεκίνησε με αφορμή ένα εξαιρετικό (κατά την γνώμη μου) site. στην συνέχεια είπες πως έχεις ράμματα για γούνες, σωστά ή κάνω λάθος;
τις "ανησυχίες" σου (θα έλεγα εγώ και όχι κόμπλεξ όπως λες εσύ) μπορούμε να τις συζητήσουμε απο κοντά κάποια στιγμή αν θες. τώρα προέχουν τα "νεα" για την πίστα των Σερρών και η αξιοπιστία του νέου ΚΤΜ.
φιλάκια
δε μίλησα εγώ για κόμπλεξ, από τρίτο αναφέρθηκε αν πρόσεξες
έκανα ένα σχόλιο ημί - άσχετο με το θέμα (επί του οποίου συμφωνώ και εγώ μαζί σου ότι είναι πολύ καλή δουλειά), κάτι που συνηθίζεται πολλάκις στο φόρουμ, ειδικά στο καφενείο, και πολύ απλά απάντησα
ενώ είσαι συνάδελφος, μου πέταξες πολύ ειρωνικά το "φυσικά και το ΤΕΕ είναι για μηχανικούς", χωρίς να κάνεις τον απαραίτητο διαχωρισμό, ενώ κατάλαβες πολύ καλά τι εννοούσα
προφανώς και δεν έχω κάτι με τους πολ/μηχ, σίγουρα ξέρεις και εσύ ότι έχω αρκετούς γνωστούς και φίλους (όπως και τούμπαλιν βεβαίως)
τώρα ούτε Σέρρες εγώ πάω, ούτε ΚΤΜ προτίθεμαι να αγοράσω
θα χαρώ και εγώ όποτε συμπέσουν οι δρόμοι μας να τα πούμε και από κοντά
![]()
ψαναψόφα φούστη γλάρε
παρακαλώ κυριοι παρακαλώ.. Ο Ε.Τ.Α.Α. μας ενωνει ολους!!!!!
Τελευταία τροποποίηση από Nostradamus; 19/09/2013 στις 14:55.
Quod me nutrit... me destruit.....
Πάμε καλά ; Υπάρχει ένα, ένα thread που δε θα παίξει κόντρα....;
Ρε δεν υπάρχει μέλλον..