ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
οι μονοι που ξερουν τι λενε εδω μεσα ειναι ο endopantou o mostra(damos) o toumpas και ο theofilos888...και ας μου την λεει λιγο... οι υπολοιποι εισαστε τι χαμπαρια και καφετεριοκουβεντα μια χαρα!!! εσεις δεν λεγατε οτι δεν παει βημα το f;;; γι'αυτο σας ποσταρα τα παλια σας σχολια!!! σας ειχα γραψει μετρημενο με gps 265-266 εσεις αλλα λογια ν'αγαπιομαστε!!! σας ειπα αυτο με τα τρια μηχανακια οτι τα περασα εσεις οτι να'ναι!!! και ο αλλος μου λεει το παιρνω προσωπικα... ναι ρε φιλε θα το παρω προσωπικα μπορει να κανω στα 39 μου καγκουριλικια αλλα ξερω τι λεω και δεν μπορεις εσυ να μου λες οτι δεν γινεται...αν μου ελεγες εσυ οτι κανεις κατι και εγω και αλλοι σου λεγαμε παπαρολογιες τι θα εκανες;;; δεν θα το επαιρνες προσωπικα;;; δεν νομιζω τακη!!! αυτα για τωρα τα αλλα το βραδυ που θα παω για δουλεια!!! αντε καλο απογευμα!!!
Σε κανα χρονο που θα το εχεις πουλησει http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/4082803/ να δωσεις το τηλ μου στον επομενο!
Μεχρη τοτε να το χερεσαι το εργαλειο σου εγω θα κανω δεξια και θα αναψω τσιγαρο!![]()
εχω δει 600 ss να περναει 1000 παραγωγης αλλα ηταν ειδικη κατασκευη και επαιρνε μερος se wsbk.εχει ομως και 70000euro.
πετρος
Τα καλύτερα τ' αφήνω για την Παρασκευή και τα διαβάζω μονορούφι.
Πάντως αν κανονιστεί κόντρα, έρχομαι από Πάτρα να σας θαυμάσω.
![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
εγω παντως ξερω να πω οτι με την ΤεΤα τα f4 τα ειχα για πλακα! τους εφευγα και δε με μαζευανε ουτε στα πιο τρελα τους ονειρα! θυμαμαι μαλιστα μια φορα, ενας με ενα τετοιο που μου κουνιοντανε σε ενα φαναρι, εφαγε τετοια ηττα, που οταν με ξαναπετυχε 4-5 φαναρια πιο κατω το επαιζε και καλα αδιαφορος! εγω εν το μεταξυ ημουν δικαβαλος με αλλο ενα παλικαρι στα κιλα μου! το μηχανακι δλδ ειχε πανω του συνολικα 230 κιλα βαρος επιβατων!