Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 21

Θέμα: bmw f 650gs 2001 διακοπες-λαγουδακια

bmw f 650gs 2001 διακοπες-λαγουδακια

μου το εκανε χτες πρωτη φορα.πηγα βενζιδακικο εβαλα 12λιτρα βενζινη και μετα εκανα μια αποσταση 30χμ.
    στον γυρισμο καθως ημουν με 80χμ/ω κανει κανα δυο λαγουδακια και μετα σβηνει!
    κανω στην ακρη βαζω μπροστα κανονικα,ξεκιναω μετα απο κανα 5λεπτο κανει παλι κανα δυο λαγουδακια αλλα επειδη αυτη την φορα δεν αφησα το γκαζι δεν εσβησε..
    μην τα πολυλογω,αυτο το πραγμα το εκανε αλλες 3 φορες νομιζω μεχρι να επιστρεψω, και το εκανε αλλες 2 φορες σημερα που την εβγαλα βολτα να την δοκιμασω.
    οταν λεω λαγουδακια,μου εδινε ακριβως την εντυπωση οτι σταματαγε να στελνει βενζινη για μισο δευτερολεπτο και μετα ξαναεστελνε.
    ο νους μου παει στην βενζινη φυσικα,η στο φιλτρο βενζινης..
    εχει τυχει σε κανεναν κατι παρομοιο?

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    α) Το βενζινάδικο τυχαίο, ευκαιριακό γέμισμα, ή πάντα πας στο συγκεκριμένο;
    β) Παρατήρησες να αυξομειώνει στροφές μόνο του;

αυτο το κανει οταν θελει φιλτρο βενζινης,η οταν θελει καθαρισμα η εισαγωγη..Γιωργο,θεμα με βενζινες δεν ειχα ποτε και εχω βαλει απο παντου βενζινη,εδω και 100.000 χλμ

σχεδον παντα βαζω σε συγκεκριμενο βενζιναδικο οπως και την τελευταια φορα.
    ναι καθως εκανε τα λαγουδακια ειδα το στροφομετρο να πιανει κοφτη..
    μαλλον το φιλτρο ειναι ο δραστης δηλαδη?

το στροφομετρο να πιανει κοφτη????οχι δεν το κανει το φιλτρο βενζινης αυτο...

επιανε κοφτη για ενα δευτερολεπτο και μετα επεφτε ή στις στροφες που ημουν εκεινη την στιγμη ή στο 0 αμα μου εσβηνε..
    οταν λες θελει καθαρισμα η εισαγωγη?

συνηθως ο παπας που ειναι κατω απο το ψευτοτεποζιτο μαζευει λαδι,με αποτελεσμα να γεμιζει και την εισαγωγη,πεταλουδα κτλ.αν το λυσεις θα το δεις,ειναι πανευκολο να το καθαρισεις.αλλα αυτο που περιγραφεις δεν το εχω ξανακουσει...ρευματα μου μυριζει

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Έπιασε κόφτη σχεδόν ε; Το καλύτερο θα ήταν να το πας να το βάλεις σε διαγνωστικό εγκέφαλο, το λιγότερο πιθανό αισθητήρας λάμδα, το πιθανότερο ψεκασμός, μπορεί να χρειάζεται απλά να "περαστεί" πάλι το πρόγραμμα του ψεκασμού.

το σκεφτηκα και εγω για ρευματα αν και ευχομουν να μην ειναι...αντε βγαλε ακρη αν ειναι ρευματα..
    θα καθαρισω και τον παπα που λες και μακαρι να ειναι αυτο..

θα το καθαρισω και μετα θα το παω σε διαγνωστικο να μου πουν τι εχει ο αρρωστος...
    ευχαριστω παιδια..οταν επισκευαστει θα γραψω τι ειχε..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της GsDakar
    μαλλον η τρομπα τα φτύνει..

Left peg scraping. Το avatar του/της zannisvel
    welcome to the club φιλε μου. Και γω λαγουδακια, σκορταρισματα και σβησηματα εχω, αλλα μαλλον για βενζινη σε βλεπω και μαλλον για βουλωμενο φιλτρακι ή η αντλια εχει αρχισει να παραδιδει ψυχη. Καλη τυχη. Στο κανει σε συγκεκριμενη ταχυτητα?

Left peg scraping. Το avatar του/της zannisvel
    Εκτος αν στιγμιαια χανες ρευμα και με το που αφηνεις συμπλεκτη ξαναπαιρνει μπροστα, και μαλλον γι αυτο σου δειχνει και τουσ κοφτες? ετσι δεν κανει οταν παιρνει μπροστα και κανει το αρχικο check?

οχι δε το κανει σε συγκεκριμενη ταχυτητα..μπορει να το κανει και με μικρη μπορει και με μεγαλη ταχυτητα..
    τωρα που το σκεφτομαι,ολα πιθανα ειναι..και ρευματα και βενζινη και φιλτρο και τρομπα,και εισαγωγη και ψεκασμος...οτιδηποτε μπορει να ειναι απο αυτα..
    μακαρι να την βγαλουμε ανωδυνα...

ολα καλα και ανωδυνα τελικα.. ηλεκτρικο ηταν το προβλημα. χτες που αποφασισα να την παω στο συνεργειο,γυριζω τον διακοπτη,και με το που αναβουν ολα τα λαμπακια στο καντραν,εσβησαν κατευθειαν..
    ε μου εφαγε αρκετες ωρες,αλλα το βρηκα το καλωδιο που ειχε θεμα.. μεσα στην κλειδαρια δεν κανανε καλη επαφη τα καλωδια γιατι οταν εστριβα το τιμονι τεντωνανε.
    μου το ειχε κανει και παλιοτερα αυτο,αλλα οχι μεσα στην κλειδαρια,απ εξω ειχε κοπει ενα καλωδιο...
    τα εκοψα τα καλωδια και εβαλα μεγαλυτερα..ελπιζω να μην με ταλαιπωρησουν τα ηλεκτρικα παλι..
    ευχαριστω για τις απαντησεις σας!

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. BMW F 650gs 2001
    από jacson123 στο forum BMW
    Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 05/11/2019, 19:05
  2. bmw f 650gs 2001 λαδια
    από RocknRollas στο forum BMW
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 21/06/2013, 10:42
  3. bmw f 650gs 2001 ηλεκτρικα?