Καλοριζικο αλλα πολυ δεν καιει?
Καλοριζικο αλλα πολυ δεν καιει?
Να μου θυμιζετε οτι ειμαι νεος οδηγος στις μηχανες και δεν πρεπει να παιρνουν τα μυαλα μου αερα...
για να μπορουμε να μιλαμε κι αυριο!
Κουκλαρα !!!! Προσωπικα΄θα έβγαζα προβολάκια και θα έβαζα καγκελάκι μικρό μαύρο για τα πλαστικά. Επίσης και οι χούφτες θα πηγαίνανε σε αγγελία χαρίζεται...
Run, rabbit run
Καγκελακι θα μπει καποια στιγμη,αλλα σιγα σιγα,μας πεσανε πολλα μαζι...
Ολα τα υπολοιπα που αναφερετε ειναι πραγματα χρησιμα σε εμενα, για το λογο του το καθενα
![]()
To δεξι ποδι του συνεπιβατη "γλυφει" τον λαιμο της εξατμισης,οποτε το ετερον ημυσι διαμαρτηρωνταν οτι την ενοχλουσε η ζεστη
Σε εκεινο το σημειο κανονικα υπαρχει ενα καλυμα αλλα σχεδον κανενα elefant δε το εχει. Οποτε αναλαμβανω δραση
Χαρτοκοπτικι για να βγαλω το "καλουπι"-λαμαρινα γαλβανιζε 1mm και το τελικο αποτελεσμα ειναι το παρακατω.
Το αφησα σκετο απο μεσα προς το παρον να δω ποσο κοβει θερμοτητα κ αν χρειαστει θα ενισχυθει με υαλουφασμα![]()
σωραίος Θωμά, αλλά κατά τη γνώμη μου την μόνωση δεν την γλυτώνεις.
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Δοκιμές στη μακροφωτογράφιση κάνεις?![]()
Ρε τράβα μια φωτογραφία να δούμε πως φαίνεται πάνω στη μηχανή. Μπορεί να σου προτείναμε και τίποτε άλλο αν δεν μας έδειχνες μόνο τις γρατσουνιές που έχει η λαμαρίνα που έβαλες.
α. Να πεις στο κορίτσι ότι το μηχάνημα είναι αγωνιστικό.
β. Στα γενέθλιά της κάνε της δώρο μπότες και πες να βάλει στη μπότα λαμαρίνα με μονωτικό υλικό.
Ακούς εκεί απαιτήσεις!
![]()
Sent from me using a computer.
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Οι γρατσουνιες οξυνονται κατα πολυ λογω του φλας,δεν φαινεται ετσι κανονικα... Γυαλοχαρταρισμενη ειναι με 2-3 νουμερα κ εχει παρει ματ factory look υφη(θα βαφτει μαυρο ματ)
Καλα με μποτες κ παντΑλονι δεν υπαρχει προβλημα προφανως,για τα υπολοιπα γκζερετ' σεις...![]()
φίλε πολύ ωραίος ο ελέφαντας και ζηλευτός...!!!
πριν το καλοκαίρι που έψαχνα δεν έβρισκα τίποτα! είσαι τυχερός που το βρήκες σε τόσο καλή κατάσταση...!!! (τουλάχιστον εξωτερικά γιατί από μοτέρ δεν καταλαβαίνει κανείς στις φωτογραφίες)
καλά χιλιόμετρα και απροβλημάτιστα να χεις...
βγάλε κανα δυο φωτορομάντζα αλλά όχι αυτά τα κοντινά που τραβάς μέχρι τώρα....
Pare Pegaso 650 injection (yparxei enas xarti kai ftinos an se endiaferei)