Mην εισαι χαζος.Το φακελακι ειναι η εξαιρεση.Και μην αγχωνεσαι δεν ειναι τιποτε δυσκολο.Χαλλλλαρα![]()
Mην εισαι χαζος.Το φακελακι ειναι η εξαιρεση.Και μην αγχωνεσαι δεν ειναι τιποτε δυσκολο.Χαλλλλαρα![]()
Ας υποθέσουμε οτι έχεις βρεί καλό δάσκαλο που θέλει όντως να σε μάθει και όχι να στα αρπάξει.
Την ημέρα των σημάτων δεν θα έχεις κανένα άγχος. 7 φορές κόπηκα ενώ τα ήξερα όλα. Και αυτό απο το άγχος. Μέχρι την 8η φορά που πήγα να δώσω σήματα κοπάνησα 2 μπύρες και πηγα πολύ χαλαρός σκεπτόμενος --ότι και να γίνει αδιαφορώ--. Και σε πληροφορώ δεν είχα διαβάσει τίποτα αυτή την τελευταία φορά.
Την ημέρα της πορείας (επειδή σε ρωτάνε οι εξεταστές θεωρία) θα πονάει ο φρονιμήτης σου και δεν θα μπορείς να αρθρώσεις λέξη.
Ούτε λάδια ούτε ξύδια.
Εμενα απο οτι μου ειπαν, επειδη τους ειπα οτι εχω το διπλωμα ΑΜ και διπλωμα αυτοκινητου, δεν δινω σηματα, καθολου, ουτε μηχανολογικα. Ελπιζω να ισχυει αυτο και μην μου σκασουν τιποτα παραπανω μετα.
Οπως και να εχει, ελπιζω να παραμεινω ηρεμος και να μην αγχωθω γιατι αν αγχωθω την πατησα ασχημα(και ειμαι και αγχωδης τυπος γενικοτερα).
Και ελπιζω οντως το φακελακι να ειναι η εξαιρεση.
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
χαχα. σουζα κομματακι δυσκολο. δεν τα παω και πολυ καλα με αυτα, παρολο που μου αρεσει αρκετα να τρεχω.
ψαναψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Αληθεια. Με τι μηχανες δινουν συνηθως εξετασεις?
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Φοβαμαι διοτι εχω διαβασει τοσα πολλα(μαλλον κακως εκατσα και τα διαβασα) και εχω και δικα μου ατομα που εχουν δωσει, και κοπηκανε επειδη οι εξεταστες δεν πηρανε φακελακι και φαινοταν οτι ηθελαν να τα κοψουν με το ζορι.
Ισως να αγχωνομαι τσαμπα τελικα. Απλα δεν ειμαι και απο αθηνα, και αυτο το φαινομενο πρωτη φορα εδω το ακουσα, και ισως να το εχω δεσει και εγω στο κεφαλι μου οτι θα την παθω σιγουρα. Δεν ξερω.