...σλιποφόρων. Ένα θέμα κυριολεκτικά γτπ, ή τέλος πάντων παραδίπλα. Λοιπόν η ερώτηση είναι ψιλοσοβαρή για να το βάλω κατ'ευθείαν στα ανέκδοτα, αλλά βγάλτε το άχτι σας ελεύθερα κι οι μοδεράτορες αποφασίζουν.
Πάντα μου άρεσαν τα άνετα ρούχα και από τότε που γνώρισα τα μποξεράκια ως αμούστακος νεανίας, άι νέβερ λουκντ μπακ που λένε και στη Μεσαρά. Την επιλογή την πλήρωσα βέβαια μια φορά που παίζαμε μακριά γαϊδούρα στο σχολείο τόσο ώστε να το θυμάμαι εικοσιφεύγα χρόνια μετά - άμαθος τότε βλέπεις και δε βοήθησε κι άτιμη η φόρμα, πολλή "ελευθερία" γενικά για άτσαλες προσγειώσεις. Τέλος πάντων στο θέμα μας: μέχρι να αγοράσω μηχανή (όχι σκουτερόπαπο) δεν είχα φανταστεί ότι θα ξανασυμπαθούσα τα λίγα σλιπάκια που έχω στο συρτάρι, οφείλω όμως να ομολογήσω ότι όταν θέλεις να μετακινείσαι λίγο πάνω στη σέλα και έχεις και ένα ντεπόζιτο στο μισό πόντο από τα "κοσμήματα", η υποστήριξη και ο ...έλεγχος που προσφέρουν είναι παραπάνω από ευπρόσδεκτη.
Οπότε ιδού η ερώτηση: Τι είδος μοτό καβαλάτε/καβαλούσατε, τι βρακί φοράτε συνήθως (περιγραφή μοτίβων προαιρετική) και έχετε προσέξει κι εσείς διαφορά ή εγώ έχω ξεφύγει τελείως; Είναι το σλιπάκι το @ρχιδοσουτιέν του μοτοσυκλετιστή;
Σημείωση: τα εφαρμοστά μποξεράκια κατατάσσονται ως σλιπάκια με μπατζάκι.