Δεν μου λες που είσαι να ανέβω εγώ μπας και ηρεμήσω??![]()
Δεν μου λες που είσαι να ανέβω εγώ μπας και ηρεμήσω??![]()
ελα ρε..στην Λιβαδεια πας και τρεχοντας αμα σε παρουν στο κυνηγι...τοσο κοντα ειναι!!![]()
Που φτασαμε! Ειναι για κλαματα η κατασταση.
Απο εκει που ολη η Ελλαδα ηθεελ να μενει στην Αθηνα και οταν καποιος γυριζε απο Αθηνα στο χωριο του ηταν σαν να ειχε παει ταξιδι στο Παρισι...σημερα ειναι να σε λυπουνται που εισαι Αθηναιος.Ακομα και ο Ταρζαν εφυγε.
if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law
Αν ήμουν απο χωριό νομίζεις θα με κρατούσε κάτι εδώ στο κwλοχανείο?
Για ποιό λόγο να μένεις Αθήνα?
Που παω περίπτερο και αντί για καλημέρα ακούω καντήλια επειδή τους κόψανε το ποσοστό απο τα τσιγάρα και όλοι χρωστάνε (λες και εμείς δεν χρωστάμε δηλαδή)?
Που δεν ακούς καλημέρα?
Που σε κοιτάνε λες και τους σκότωσες το σοι?
Που απο το πρωί που θα σηκωθείς μέχρι το βράδυ να κοιμηθείς είσαι στην τσίτα?
Που ακόμα και στον ύπνο σου φοβάσαι μην μπουκάρει κανείς σπίτι σου και σε φάει λάχανο?
Που ακόμα και μια βόλτα απλή το βράδυ έχει γίνει επικύνδυνη απο πρεζάκια και τζάκ ο αντεροβγάλτης wannabe?
Που θέλω να παω σπίτι και δεν έχω δικαίωμα να βγώ στο μπαλκόνι να πω μια κουβέντα γιατί η θεία απο κάτω και ο παππούς απο πάνω έχουν στήσει αφτί και ακούνε?
Που μια δουλειά στο κέντρο είναι η μεγαλύτερη κατάρα που υπάρχει?
Που στις δημόσιες υπηρεσίες πρέπει να μπουκώνω μια μπανιέρα lexotanil?
Όχι φίλοι μου, τέτοια ζωή να την χέσω. Δεν έχω σκοπό να ασπρίσουν και άλλο τα μαλλιά μου.....
Σε 2-3 χρόνια θα φύγω για πάντα απο Αθήνα, να βρώ ενα σπίτι, να κάνω μια δικιά μου δουλειά και τελείωσε το θέμα Πρωτεύουσα δια παντώς.
το θεμα παει στο γκρεμο...
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Εμένα μ αρέσει η Αθήνα.
Έχει θέατρα, σινεμά, εκθέσεις φωτογραφίας κλπ κλπ
(αν είχε και πίστα...)
Πας δίπλα και δεν σε ξέρει κανένας και ούτε ενδιαφέρετε.
Για τους καλούς ανθρώπους της επαρχίας κράτα μικρό καλάθι...
(έχει και τέτοιους φυσικά αλλά έχει και από τους άλλους που είναι και οι πιο πολλοί)
ανανήψαντας