Τρεις φίλοι (Κώστας- Γιάννης- Δημήτρης) επιστρέφουν μετά από γλέντι στα μπουζούκια, και λόγω μέθης τρακάρουν με νταλίκα. Σε κώμα και οι τρεις για αρκετό καιρό, και μετά από 7 μήνες ξανασυναντιούνται στο καφενείο για να πουν τα του ατυχήματος. Αφού είπαν τα ''τι'' και τα ''πως'' του ατυχήματος, λέει ο Κώστας...
Κ: Ντρέπομαι που θα το πω ρε παιδιά, αλλά στο ατύχημα μου κόπηκε το δεξί χέρι. Δεν μπορούσαν να βρουν αντρικό για μεταμόσχευση και αναγκαστικά μου βάλανε γυναικείο με αποτέλεσμα να χαΐδεύω συνέχεια και χωρίς να το θέλω τα γεννητικά μου όργανα.
Γ: Αυτό δεν είναι τίποτα φίλε (λέει ο Γιάννης) Εμένα κόπηκε το αριστερό μου πόδι και επειδή δεν μπορούσαν να βρουν αντρικό μου βάλανε γυναικείο με αποτέλεσμα όποτε κι αν πέσω στο κρεβάτι ανάσκελα, να σηκώνεται επάνω χωρίς να το θέλω.
Δ: Σιγά τα αβγά ρε μάγκες (Δημήτρης) Εμένα μου κόπηκε η τσουτσούνα και επειδή δεν μπορούσαν να βρουν πουθενά μόσχευμα, μου βάλανε προβοσκίδα από νεογέννητο ελεφαντάκι.
Γ: Και?
Δ: Τι και ρε Γιάννη που όποτε περπατάω στο δρόμο, ό,τι σκουπίδι βρει, το μαζεύει και το βάζει στο κwλο μου.