Ένα ευχαριστώ στον Giugliano που δεν έγινε μπάλα του bowling
Ένα ευχαριστώ στον Giugliano που δεν έγινε μπάλα του bowling
Ωραίος αγώνας..!!
Η fixi από secretaries τα πάει καλά αλλά στον αγώνα δεν έχει επαφή με κορυφή...
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
Laguna seca part1. Fr
http://m.youtube.com/watch?feature=c...v=ZmuSG-c_gtQ#
Part2
http://m.youtube.com/watch?feature=c...v=zzDHHpzxRG4#
οταν ελεγα οτι οι πρασινοι χρειαζονται εναν κορυφαιο αναβατη εσεις με κραζατε
Δεν κανει ο sykes για πρωταθλητης, δυστυχως...
Sykes -->Βιάστηκε να τους περάσει όλους και έφαγε τα λάστιχα. Καλύτερα να κρατούσε λίγο όπως ο Laverty και να το κυνηγούσε στο τέλος.
Πάντως το έχουν εξελίξει πολύ το μηχανάκι.
ΚΩΣΤΗΣ
Απο την αρχη του αγωνα οι διαφορες ηταν αμηλητεες, πως εφαγε τα λαστιχα προσπερνοντας τους? Μηπως το πηγε μαμιοντας απο την αρχη, εκανε διαφορα και τελικα τα εφαγε κοβοντας ρυθμο στους τελευταιους γυρους? ΟΧΙ!!
Μολις εφαγε την πρωτη προσπεραση 2 γυρους πριν το τελος επαθε κοκο μπλοκο, πρεπει να εχασε ψυχραιμια μην πω οτι εχασε το τιμονι απο τα χερια του!
Το εχω πει, θα το ξαναπω... Η kawasaki ειναι μακραν το καλυτερο μοτο φετος και περυσι, φαινεται και απο τις πολ, αλλα χρειαζεται εναν κορυφαιο αναβατη (melandri τον λενε)
Τωρα αν με ρωτησετε γιατι ο sykes αφου ειναι μαπας πως φερνει μακραν καλυτερα αποτελεσματα απο τον αλλο της Καβα:shrugs:
Εμένα μου φαίνεται ότι το Aprilia είναι το καλύτερο μηχανάκι. Ακόμα και τα (καλά) ιδιωτικά παλεύουν συχνά για το βάθρο... Το Kawa έχει το χρόνιο πρόβλημα της μεγάλης φθοράς στο πίσω λάστιχο (κάπως καλύτερα φέτος), και ο Sykes νομίζω του παίρνει ότι έχει να δώσει. Αν ο Melandri ήταν τόσο καλός όσο λες, δε θα είχε τόσο συχνά τον Davies μπροστά του...![]()
Εγω παντως βλεπω οτι τα τελευταια χρονια η Καβα παντα ειχε ενα μετριο-ασιμο οδηγο σε motogp και sbk...Εκτος απο τοτε που ειχε αποσυρθει επισημα απο τα τζιπι και λεγοταν hayate με τον μαρκο εχοντας μαλον τα καλυτερα αποτελεσματα τερματιζοντας νομιζω μπροστα και απο τα 2 εργοστασιακα σουζουκι!