ενω ηταν ακομα 3ος, εσπασε το ρεκορ πιστας και μολις περασε τον μικρο του εκανε 2 μηχανακια διαφορα πλησιαζοντας τον lorenzo στην ροδα...
εκει ηταν που ο μικρος αγχωθηκε μηπως του φυγει περισσοτερο και εχασε τα φρενα και τον ακουμπησε...
αντε να συνεχισουμε να δουμε τι θα βγει...
Fastest Lap: Lap: 2 PEDROSA D. 1'48.565 168.3 Km/h
μόλις στο δεύτερο γύρο ο dany έκανε recor αγώνα σπάζοντας το ρεκορ του stoner, και πέρυσι στην ίδια πίστα τους είχε κεράσει τσαγάκι με 6+ δευτερόλεπτα. Τώρα αν πιστεύεις οτι μέσα σε 2 γύρους καθυστερούσε τον markez τι να σου πω.
Δεν ειπα οτι τον καθυστερουσε, είπα οτι δεν τον είδα να ξεμακραίνει, οπως επίσης εχω δει και σε αλλες πιστες τον μαρκ πισω απο το ντανυ, και μετά να του τη φοράει κανονικά, οπως επισης εχω δει γενικά να του τον φοράν και αυτός ανύμπορος να μαζευει βαθμους της 2-3-4 θέσης
για ποια € μιλας? για την repsol?
γιατι δεν εχουν αλλον ισπανο να βαλουν στην θεση του?
συμφωνα με τα λεγομενα σας ειναι τοσο looser που μπορει να τον αντικαταστησει ο καθενας...espargaro π.χ.
ασε που εχουν νεο πουλεν να ριξουν τα φραγκα...βλ. marquez...
δεν χρειαζεται και οι 2 της ομοδας να ειναι ισπανοι...
για πες...
Ο Πεντροσα φαινοτανε οτι ητανε πιο γρηγορος και απο τον Μαρκεθ, και σιγουρα πιο γρηγορος απο τον Λορενθο. Οποτε ο σχολιασμος οτι δεν θα του εκανε τιποτα του Λορε ειναι ακυρος. Το πιο πιθανον ειναι να εβγαζε δεξι φλας για να τον περασουνε και οι 2, αναιμακτα. Μετα, λογο σκληρου ελαστικου ισως ητανε καλυτερος ο Πεντροσας.. αυτο ομως δεν θα το μαθουμε ποτε!
Μια ερωτηση σε ολους εσας που απαξιωνεται τον Πεντροσα ( δεν ειμαι φαν του, και εμενα μου την σπαει που ειναι κοτα, αλλα μεχρι εκει ! ) και θελετε να τον στειλετε σπιτι του. Βαζοντας στην ακρη τις νικες, ρεκορ, pole, podiums που εχει παρει μεχρι τωρα. Ποιον αλλο να παρει η Χοντα, εστω και για Β, και για να εχει μια θεση στανταρ στο βαθρο ? Τον αγαπημενο σας Ροσσι ? τον κρατς? Οι γρηγοροι ειναι 3. Lorenzo, Pedrosa, Marquez, ολοι οι υπολοιποι, χανουν στη συγκριση!
Το πιο αστειο απο ολα ειναι πως ολοι εμεις που απαξιωνουμε αυτους τους οδηγους ( εστω και τον ντεπουνιε ), ουτε να πλαγιασουμε στις 50 μοιρες δεν μπορουμε. Δεν αναφερω καν στο σωστο σεταπ μιας μηχανης.
Και γιατι βγηκε 5ος ?
ωραια λοιπον, αφου αυτο πιστευεις και αφου ο bradl ειναι στην δορυφορικη honda και ειναι και πιο νεος, αρα εχε περισσοτερα να δωσει απο τον pedrosa, τοτε στο τελος της σεζον θα πρεπει να διωξουν τον κοντο και να παρουν τον bradl...
αν δεν το κανουν και συνεχισουν με τον pedrosa, κατι κανεις λαθος εσυ...
ναι ηρθε πισω του σε χρονο μηδεν επειδη εχασε τα φρενα...
ετσι και εγω τους περναω ολους εκει μεσα...αλλα στην πρωτη στροφη δεν προκειται να στριψω, θα το κοψω ευθεια και ο Θεος βοηθος...
η μικρη ιστορια δεν ειναι αντιπροσωπευτικη για το τι θα γινοταν εχθες...
αλλη πιστα, αλλη ιστορια...
Μη μπερδευεις εμας με αυτούς
Και σίγουρα ειναι μετρημένοι αυτοί που μπορουν να παρουν βάθρο οταν οι 2 θέσεις ειναι σχεδον μονιμα κατελλημένες απο χορχε και μαρκ (και ετσι φαινεται θα πάει το μασάλι)
Το ξαναείπα για Β ειναι οτι πρεπει εκει στη χοντα.
Βεβαια μέχρι περσι ο μαρκεζ ηταν εκτος της εξισωσης που κάνεις παραπανω, οποτε λεω εγω, κανας ρεντινγκ?κανας εσπαργκαρο? Αν δε δωθούν ευκαιρίες σε αλλους 'εξωγηινους' ποτέ δε θα μάθουμε![]()
Εγώ δεν κάνω ποτέ λάθος. Αν το καταλάβουμε αυτό θα καταλάβουμε ότι αν ο Μαρκεζ συνεχίσει έτσι κι ο κοντός συνεχίζει και του χρόνου να βγαίνει δευτερότριτος, θα έχουν (και του χρόνου) το Πρωτάθλημα κατασκευαστών στην τσέπη και σοβαρές πιθανότητες να βγει κι ο Μαρκεζ (πάλι) 1ος...
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.